• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Search results

 1. P

  Αγροτική Άδεια - Κατ' επάγγελμα αγρότης

  Παιδιά θέλει φίλος μου να πάρει αγροτική άδεια. Του ζήτησαν χαρτί από Δήμο ότι είναι κατ' επάγγελμα αγρότης αυτός ή οι δικοί του. Οι δικοί του έχουν κτήματα αλλά είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Δύσκολο να πάρει αγροτική? Καμιά πρόταση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 2. P

  32 ΛΔΒ Βόλος

  Εμένα ΣΤΡ(ΔΒ) έγραφε το απολυτήριο. Και δε νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο αν γράφει κάτι άλλο. Δε νομίζω να παίρνεις και συ μόρια Ειδικών Δυνάμεων.
 3. P

  32 ΛΔΒ Βόλος

  Σειρά μην αγχώνεσαι.. Κατ' αρχήν όπως προείπα, έτσι ήταν τα πράγματα όταν ήμουν εγώ! Πριν 1,5 - 2 χρόνια σχεδόν!! Δε ξέρω πλέον πως είναι. Γιατί να ξέρεις πως στο στρατό τα πάντα είναι ευμετάβλητα, από ΕΣΣΟ σε ΕΣΣΟ, από Μονάδα σε Μονάδα και από αλλαγή Διοικητή σε νέο Διοικητή. Πολλές φορές...
 4. P

  32 ΛΔΒ Βόλος

  Φίλε Roben84 βλέπω στο ίδιο topic είχα εκφράσει και γω τις απορίες μου.. Τελικά πήγα και τις έλυσα εκεί! Μπορείς να διαβάσεις εδώ το post μου: <!-- l -->viewtopic.php?f=4&t=2903&start=15<!-- l --> Καλή θητεία!
 5. P

  ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ Ή ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ(ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ή ΛΑΜΙΑ) Συντ

  Σαν κέντρο εκπαίδευσης Λαμία χαλαρά!!Ζωάρα! Σαν σώμα και γενικά για όλη τη θητεία σου, δε νομίζω μπορεί να σου πει κάποιος με απόλυτη σιγουριά ποιό από τα δύο. Βυσματικά είναι και τα δύο. Απλά του Υλικού Πολέμου πιο πολύ, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και να σε πάρουν εκεί, αν δεν έχεις γερό...
 6. P

  472 ΤΕΠΠ

  Thanks φίλε mavragani! Ναι πήγε τελικά και όντως είναι στο Χαϊδάρι. Πήρε φύλλο πορείας και πάει Ρόδο. Καλός πολίτης..
 7. P

  472 ΤΕΠΠ

  Επανέρχομαι.. Ο ξαδερφός μου πήρε τελικά φύλλο πορείας για 472 ΤΕΠΠ και απλά γράφει πάνω "Αθήνα". Και άλλοι του λέγαν ότι είναι στον Καρέα και άλλοι στο Χαϊδάρι! Ξέρουμε κάτι παραπάνω?
 8. P

  472 ΤΕΠΠ

  Για νησί είναι η μετάθεσή του. 3/2/472 ΤΕΠΠ (95 ΑΔΤΕ), Ρόδος είναι έμαθε. Απλά δε ξέρει πόσο θα καθήσει στο Χαϊδάρι. Thanks φίλε mavraganis!!
 9. P

  472 ΤΕΠΠ

  Έχουμε ιδέα που είναι? Από google άλλοι έλεγαν Καρέα και άλλοι Χαϊδάρι. Λογικά Χαϊδάρι ε? Θα πάει ένας ξαδερφός μου εκεί και μετά η μετάθεση του είναι για νησί. Ξέρουμε πόσο κάθονται στο Χαϊδάρι? Απλά παρουσιάζονται εκεί ή κάθονται και για εκπαίδευση. Από υπηρεσίες? Thanks!
 10. P

  Ειδικότητες και Μονάδες Διαβιβάσεων

  Αν δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα, θα περάσεις Π.Ε.Ν (Προκεχωρημένη Εκαπίδευση Νεοσυλλέκτων) για να πάρεις Πράσινο Μπερέ. Ο Λόχος είναι ανεξάρτητη Υπομονάδα στο στρατόπεδο αλλά έχει πολλές ασκήσεις, συμμετέχει σε "αποβάσεις" που κάνει το Τάγμα Πεζοναυτών, πολλές βολές, πορείες, νυχτερινές...
 11. P

  Ειδικότητες και Μονάδες Διαβιβάσεων

  Σου ήρθε για εκεί η μετάθεση φίλε μου ή το ψάχνεις για να πας? Ξέρεις ότι είναι στο στρατόπεδο των Πεζοναυτών? Και γω εκεί υπηρέτησα. Αν δεν είσαι από Βόλο - Λάρισα, που οι περισσότεροι από εκεί είναι, θα σου έλεγα να το αποφύγεις. Εκτός και αν θες να πας. Ρώτα με πάντως γιατί εκεί υπηρέτησα...
 12. P

  Eidikotites diabibasewn

  Φίλε δες εδώ: http://forum.thiteia.org/viewtopic.php?t=2903
 13. P

  Γ' ΕΣΣΟ 2009 Διαβιβάσεις (ΚΕΔΒ - Καλαμάτα)

  Παιδιά, όσον αφορά τις ειδικότητες, ξέρουμε ποιες πάνε Χαϊδάρι για εκπαίδευση μετά τη βασική? Ευχαριστώ!
 14. P

  Γ' ΕΣΣΟ

  Ξέρουμε πότε μπαίνει σειρά στο Σώμα Υλικού Πολέμου? Μπαίνει ξαδερφός μου και μάλλον εκεί παρουσιάζεται αλλά δε ξέρει πότε ακριβώς. 10 - 11/8 ή 17 -20?? Καίγεται για να κανονίσει διακοπές!! <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> Καλή θητεία παιδιά! Τελικά με σωστό ψάξιμο το βρήκα! Στη σελίδα...
 15. P

  6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΛΑΜΙΑ-ΚΕΥΠ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

  Φίλε και γω χαλαρά το βρίσκω μεχρι στιγμής.. Αν και από τη στιγμή που δεν έχουμε πάει και σε άλλλο κέντρο, δε ξέρουμε τί παίζει γενικότερα.. Ξέρει κανείς στρατόπεδα υλικού πολέμου Αθήνα ή Θεσσαλονική? (Προφανώς για δεύτερη μετάθεση, όχι τώρα)
 16. P

  SOS Διανυκτέρευση

  Στο κέντρο προφανώς δε δικαιούσαι σωστά? Ή αν έχεις συγγενείς πρώτου βαθμού το προσπαθείς και είναι στην ευχέρεια του διοικητή?
 17. P

  INFO GIA KEYP/LAMIA!!!!!!!

  Ναι ρε παιδιά, απαντήστε κάποιος να ξέρουμε εμείς οι ψάρακλες.. Thnaks..
 18. P

  ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΡΟΥΧΑ?

  Παιδιά από που τα αγοράζετε τα ρούχα? Εννοώ από κατάστημα με στρατιωτικά είδη? Πράσινα φανελάκια που αλλού μπορείς να βρεις? Αθήνα συγκεκριμένα, έχει να μου προτείνει κανείς κανένα μαγαζί προς κέντρο? Ευχαριστώ!
 19. P

  POS PAO KEYP-LAMIA?

  Υπάρχει τρένο που πηγαίνει προς Στυλίδα (μετά τη Λαμία) και πριν φτάσει στο σταθμό Λαμίας, κάνει Στάση στο ΚΕΥΠ. Αλλά είναι μόνο δύο δρομολόγια τη μέρα και μάλλον δε θα σε βολέψει. Τρένα υπάρχουν πολλά προς Λειανοκλάδι. Από εκεί, το ΚΕΥΠ δεν είναι σχετικά μακρυά. Ή με ταξάκι ή αν βάζουν...
 20. P

  6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΛΑΜΙΑ-ΚΕΥΠ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

  Τι εννοείς "Υποχρεωτικά της Ορκομωσίας.."? Υπήρχε περίπτωση να μην την πάρουμε?? Για τις μετατάξεις που λες, είναι υποχρεωτικές ή απλά εννοείς ότι τις ζητάνε κάποιοι? Ευχαριστώ και σόρυ για τις πολλές και ίσως άσχετες ερωτήσεις..
Top