• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2013 Ε' ΕΣΣΟ ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑ

chemeng

New member
Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε το χαρτί για Λαμία, ξέρουμε τι παίζει; Έριξα μια ματιά στο φόρουμ, κανένας με πιο πρόσφατη εμπειρία από το 2010 ;
 

ale3andros12

New member
έλα φίλε μου και εγώ παρουσιάζομαι στις 10 σεπτέμβρη στο κευπ στην λαμία άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά άτομα ! από ότι έχω ακούσει τα πράγματα είναι χαλαρά!
 

kas90

New member
Και εγώ για κευπ Λαμία είμαι στις 9-11, απ'όσο ακούω είναι χαλαρό μέρος, δεν ξέρω πως τους κάρφωσε και με έβαλαν εκεί, περίμενα τίποτα χειρότερο. Ξέρει κανείς τι παίζει με μεταθέσεις όταν βγεις από το κέντρο; Λογικά πας σε μονάδες που έχουν θέση για υλικό πολέμου οι οποίες δεν είναι και πολλές. Επίσης ακούω ότι αν δεν έχεις βύσμα παίρνεις μετάταξη λίγο πριν φύγεις από το κέντρο σε άλλη ειδικότητα, ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει και αν ισχύει σε τι ειδικότητα παίρνεις μετάταξη;
 

ale3andros12

New member
φίλε μου εγώ είμαι από καρδίτσα και εμένα μου φάνηκε κάπως που με στέλνουν λαμία εγώ περίμενα πουθενα αθήνα! τη λέτε να κάνουμε μια ομάδα στο facebook για να γνωριστούμε όσοι παρουσιαζόμαστε στο κευπ ?
 

Kostis1991

New member
ΚΑλησπέρα και από μένα,

Και εγώ 11 - 9 παρουσιάζομαΙ ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ.άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά
 
Top