• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

21ΜΚΒ Κερατέα

Andreass

New member
Επειδή βλέπω πως έχει καιρό να πει καποιος για τη μοναδα της Κερατεας. Πως ειναι η κατασταση τελευταια εκεί? Ειναι καλές οι συνθήκες?
 

Andreass

New member
[quote author="Andreass"]Επειδή βλέπω πως έχει καιρό να πει καποιος για τη μοναδα της Κερατεας. Πως ειναι η κατασταση τελευταια εκεί? Ειναι καλές οι συνθήκες?[/quote]

Κανείς δε ξέρει;
 

Νίκος_Ν

New member
Αυτά είναι τα προβλήματα Αντρέα όταν κάποιος μπαίνει μόνο για να ρωτήσει και όχι να ενημερώσει και τους άλλους. <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> Ο φίλος παραπάνω ρώτησε, πήγε και δεν επέστρεψε να πει τελικά τί συμβαίνει! Από ότι φαίνεται, ούτε κι εσύ θα πάρεις απάντηση, αλλά τουλάχιστον όταν μάθεις, έλα και γράψτην να την έχουν έτοιμη οι υπόλοιποι.

Καλό υπόλοιπο θητείας! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

sniperr

New member
χαιρετω την παρεα.
3 - 3 ,χαλαρα τα σκοπετα <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: --> <!-- sPDT_Armataz_01_01 -->PDT_Armataz_01_01<!-- sPDT_Armataz_01_01 --> κ σημα στα σημεια που τα χρειαζεσαι. <!-- s8) -->8)<!-- s8) -->
μοιραρχος κ κλιμα κομπλε. <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 
Top