• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αποφυγή αναβολής

Αστερίξ

New member
Καλησπέρα, πρόσφατα έκοψα την αναβολή και είναι να καταταχθω με την εσσο του Ιουλίου, το θέμα είναι ότι έχω ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή με αντικαταθλιπτικα για να αντιμετωπίσω τα συμπτώματα της. Το φεκ για τις σωματικές ικανότητες αναφέρει για αυτή την ασθένεια πως σε περίπτωση που είναι έντονη βγαίνεις Ι5 ενώ αν τα συμπτώματα είναι ήπια και είσαι λειτουργικός κατατάσεσαι σαν Ι2-Ι4. Με τα φάρμακα που παίρνω είμαι αρκετά καλά και μπορώ και θέλω να υπηρετήσω. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως αν αναφέρω ότι παίρνω φαρμακα μπορεί να μου δώσουν διετή αναβολή κάτι το οποίο δεν το θέλω γιατί θέλω να υπηρετήσω τώρα ωστε να ξεμπερδευω. Πρέπει να τους πω για τη ασθένεια και τα φάρμακα ή είναι καλύτερα να τα παίρνω στα κρυφά για να αποφύγω να μου δώσουν αναβολή?
 

kd305

New member
Αν συμβεί το οτιδήποτε όμως...Απόκρυψη ιατρικού προβλήματος ή φαρμακευτικής αγωγής συνεπάγεται με στρατοδικείο ...η απόφαση είναι δικιά σου.
 
Top