• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ban χρηστών - Διαγραφή θεμάτων

A

admin

Guest
Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν διαμάχες, προστριβές κλπ σε συγκεκριμένη θεματική ενότητα (του Πολεμικού ναυτικού), θεωρούμε σκόπιμο να διευκρινήσουμε και να υπενθυμίσουμε τα εξής:

1) Δεν επιθυμούμε και δεν θέλουμε τα μηνύματα να είναι moderated, δηλαδή να πρέπει να εγκριθούν πρώτα από τους διαχειριστές ή συντονιστές για να δημοσιευθούν και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να έχουμε έλεγχο σε κάτι πριν δημοσιευθεί

Δυστυχώς κάποιοι κάνουν κατάχρηση της ανωτέρω δυνατότητας και προβαίνουν σε κατάχρηση του φόρουμ, υβρίζοντας άλλους χρήστες και προβαίνοντας σε προσωπικά σχόλια.

Οι πάντες είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τις απόψεις τους κόσμια, ακόμα και αν διαφωνούν με τους άλλους. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ, υποθέτουμε ότι ένα φόρουμ στο οποίο θα έγραφε κάποιος κάτι και άλλοι 30 από κάτω θα τον εξυμνούσαν για το πόσο καλά τα λέει θα ήταν βαρετό...!!

Οι ύβρεις και οι προσωπικές επιθέσεις όμως είναι ηθικά απαράδεκτες και απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ.

2) Δεν ανοίγουμε ένα θέμα πολλές φορές, γινόμαστε κουραστικοί και ενοχλητικοί στους άλλους χρήστες. Μόνο χθες λάβαμε τρεις αναφορές μηνυμάτων και άλλα τόσα e-mail για άμεση δράση εναντίον ενοχλητικών χρηστών. Τα πολλαπλά μηνύματα για το ίδιο θέμα στο εξής θα διαγράφονται ή θα κλειδώνονται χωρίς δεύτερη προειδοποίηση.

Είναι επίσης ευνόητο ότι όταν κλειδώνει ένα θέμα, ο διαχειριστής δεν επιθυμεί να ανοίξει πανομοιότυπο θέμα για να συνεχιστεί η διαμάχη, στο εξής οι χρήστες που θα το επιχειρούν αυτό θα υφίστανται τις συνέπειες!

3) Αν θεωρείτε ότι ένα θέμα έχει ξεφύγει, οι χρήστες παρενοχλούν τους άλλους κλπ πάνω δεξιά υπάρχει ένα θαυμαστικό για αναφορά του θέματος. Κάντε κλικ σε αυτό και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα αν χρειάζεται.

4) Η δημιουργία πολλαπλών κλώνων - χρηστών συνεπάγεται την οριστική διαγραφή των κλώνων και την απαγόρευση εισόδου του χρήστη που τους δημιούργησε για κάποιο χρονικό διάστημα, σε περίπτωση υποτροπής την ορισιτκή διαγραφή του. Οι χρήστες στους οποίους θα απαγορεύεται οριστικά -αλλά όχι προσωρινά- η πρόσβαση θα αναφέρονται και δημοσίως

Σύμφωνα με τα παραπάνω, αρκετά από τα θέματα στην ενότητα Πολεμικό Ναυτικό διεγράφησαν ή κλειδώθηκαν, απαγορεύθηκε οριστικά η πρόσβαση στα nick- κλώνους vismatias και psarwmenos και προσωρινά η είσοδος στον χρήστη που τα δημιούργησε.
 
Top