• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

C.I.S GROUP (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΥΡΙΤΣΗ)

peiraths

New member
Γειά χαρά σε όλους. Η σειρά μου είναι 08 Β' και η ώρα της μετάθεσής μου κοντοζυγώνει. Για την ακρίβεια περιμένω ακόμα ειδοποίηση για το φύλλο πορείας ώστε να την κάνω επιτέλους απο εδωπέρα..Το πρόβλημα είναι πως ενώ τα παιδιά απο το οπλονομείο μου είπαν που μετατίθεμαι, δεν έχω καμία απολύτως πληροφορία για την υπηρεσία αυτή. Για την ακρίβεια όπου και να ρώτησα οι πληροφορίες (ακόμα και για το που βρίσκεται) είναι εντελώς συγκεχυμένες.Ούτε οι μόνιμοι φαίνεται να ξέρουν κάτι το σαφές..Κάπου άκουσα πως είτε υπάγεται, είτε είναι υπηρεσία της ΣΔΑΜ..Και ακριβώς και μόνο επειδή βρίσκομαι στο έλεος του Θεού και της Δ.Ν.Ε. ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε και προθυμοποιηθεί να μου πεί κάτι για αυτή...Έστω και το πιό απλό...Όπως..ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ????

Χίλια thnx...Καλά κουράγια...!!!
 

George84

New member
[quote author="peiraths"]Γειά χαρά σε όλους. Η σειρά μου είναι 08 Β' και η ώρα της μετάθεσής μου κοντοζυγώνει. Για την ακρίβεια περιμένω ακόμα ειδοποίηση για το φύλλο πορείας ώστε να την κάνω επιτέλους απο εδωπέρα..Το πρόβλημα είναι πως ενώ τα παιδιά απο το οπλονομείο μου είπαν που μετατίθεμαι, δεν έχω καμία απολύτως πληροφορία για την υπηρεσία αυτή. Για την ακρίβεια όπου και να ρώτησα οι πληροφορίες (ακόμα και για το που βρίσκεται) είναι εντελώς συγκεχυμένες.Ούτε οι μόνιμοι φαίνεται να ξέρουν κάτι το σαφές..Κάπου άκουσα πως είτε υπάγεται, είτε είναι υπηρεσία της ΣΔΑΜ..Και ακριβώς και μόνο επειδή βρίσκομαι στο έλεος του Θεού και της Δ.Ν.Ε. ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε και προθυμοποιηθεί να μου πεί κάτι για αυτή...Έστω και το πιό απλό...Όπως..ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ????

Χίλια thnx...Καλά κουράγια...!!![/quote]
Μάλλον ACS λέγεται. Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα. Ο evolution όμως φαίνεται να ξέρει. Για ρίξε μια ματιά:
<!-- l -->viewtopic.php?f=5&t=1324<!-- l -->
<!-- l -->viewtopic.php?p=9273<!-- l -->
 

Palios08G

New member
Kaneis pou einai ekei twra?
Kaneis pou kserei kati?
Pite vre paidia pws paei twra akougete poli endiaferon k einai k dipla mou <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: --> <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

oplonomos

New member
ACS Κυριτση λεγεται και ειναι κοντα στην ΣΔΑΜ. Ουσιαστικα ειναι διπλα ακριβως απο το Αμερικανικο Κολλεγιο (προς την εισοδο για Αττικη Οδο, φαινεται απο τον δρομο). εχει σχεση με την ΣΔΑΜ (προμηθεια φαγητου, αναφορα υπηρεσιων μονιμων) αλλα ειναι τελειως ξεχωριστη μοναδα. δεν ξερω πως παιζει αλλα ειναι απο τις πλεον ησυχες μοναδες του ναυτικου. ζητημα να απασχολει πανω απο 10 ατομα...
 

geog

New member
Ακούγεται (και από τους ίδιους τους ναύτες του Κυρίτση που έρχονται ΣΔΑΜ καμιά φορά στην καντίνα) ότι είναι παραπάνω από 10 άτομα αυτή την περίοδο. Παραδοσιακά το ACS παίζει καλύτερα από ΣΔΑΜ, αυτή την περίοδο παίζουν και αρκετά off λόγω πληθώρας ναυτών. Η υπηρεσία τους είναι πολύ χαλαρή, μόνο μια βάρδια υπάρχει, γενικώς είναι πολύ καλή (και ψαγμένη <!-- s;) -->;)<!-- s;) --> ) μονάδα για να πας.
Για το πού ακριβώς είναι: Ανεβαίνεις την Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή και στο τέρμα της πας αναγκαστικά αριστερά (ευθεία είναι η πύλη του Deree και δεξια απαγορεύεται). Προχωράς όλο το δρόμο (Γραβιάς νομίζω) και κάποια στιγμή κάνει μια αριστερή στροφή 90 μοιρών. Αμέσως μετά τη στροφή αυτή πας δεξιά, ουσιαστικά δηλαδή κάνεις ένα "ς" και βλέπεις την είσοδο του στρατοπέδου στο δεξί σου χέρι.
Η γνώμη μου είναι αν μπορείς να πας εκεί, πήγαινε!
 

nikolasR200

New member
Αν είναι αυτό που νομίζω, που μάλλον είναι, παίζεις 1-2 off.. <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 

apolymenos

New member
Γεια χαρά σε όλους.

Πριν απο λίγες μέρες βγήκα σε άδεια απολύσεως απο τη C.I.S. (επιτέλους!!!!!!) και έχω να σας πω τα εξής. Καταρχάς η υπηρεσία αυτή ουδεμία σχέση έχει με την περιβόητη ΣΔΑΜ. Η σύγχυση οφείλεται στο γεγονός πως η υπηρεσία εδρέυει στην Αγία Παρασκευή και μάλιστα πολύ κοντά στην ΣΔΑΜ.Σας πληροφορώ πως λίγοι είναι οι απανταχού στο ναυτικό μόνιμοι που γνωρίζουν την ύπαρξη της μονάδας αυτής. Πολλοί απο τους ναύτες κιόλας που παρουσιάστηκαν στην C.I.S πέρασαν λανθασμένα πρώτα απο το οπλονομείο της ΣΔΑΜ για να κατέβουν τελικά στην σωστή υπηρεσία που βρίσκεται ουσιαστικά ακριβώς απο κάτω.Η μόνη επαφή με την ΣΔΑΜ είναι η προμήθεια φαγητού.
Μοναδική υπηρεσία της μονάδας αποτελεί η φύλαξη μιας μπάρας για τον σκοπό της οποίας χρειάζονται 4 ναύτες ανα βάρδια κι έτσι όλοι οι υπόλοιποι βγαίνουν off. Σε ότι αφορά τις αγγαρείες αυτές περιορίζονται στον καθαρισμό της τουαλέτας και του θαλάμου των ναυτών κάτι που γίνεται σχεδόν οικειοθελώς και προκύπτει μετά απο συννενόηση μεταξύ των ναυτών. Το κλίμα γενικά είναι πολύ χαλαρό και η σχέση με τους μόνιμους άψογη.Ένα απο τα βασικά καλά της υπηρεσίας είναι πως όλοι μένουν αμετακίνητοι-αναπόσπαστοι.Υπήρξαν μάλιστα περιπτώσεις ναυτών που ενώ ήρθαν με απόσπαση ζήτησαν στο τέλος να μείνουν εκεί με μετάθεση.
Το στάνταρ της υπηρεσίας είναι 1-2 με 1-3 OFF και ανάλογα με την δύναμη σε ναύτες μπορεί να παίξει και καλύτερα (1-3 με 1-4...). Γενικότερα είναι απο τις καλύτερες υπηρεσίες της Αθήνας κι εξυπηρετεί όλους όσους κατοικούν κέντρο και βόρεια προάστια..
Λόγοι για τους οποίους αξίζει κανείς να κυνηγήσει μετάθεση η απόσπαση για εκεί..

Καλή συνέχεια..Τα βάσανα τελειώνουν.
 

Palios08G

New member
Κάθε μέρα περνάω από εκεί κ νόμιζα πως είναι μια ακόμα πύλη της ΣΔΑΜ!!!
Προσωπικά μένω 3 λεπτά με τα πόδια από εκεί, επομένως θα ήταν ότι καλύτερο για μένα!!!
Λογικά θα μπορέσω να κινηθώ προς τα εκεί μετά την παραμεθόριο μου,σωστά??
Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες apolymenos <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

aimar

New member
γεια σας παιδια την μοναδα μπορει να την βρείτε με δυο ονομασίες ACS ή C.I.S group ,εδρεύει στο στρατόπεδο Κυριτση οδός Γραβιας 4-6 στην Αγία Παρασκευή και ανήκει στοΔ.Ε.Μ.Υ της Λάρισας. Βρίσκεται δίπλα απο το Αμερικανικο Κολλεγιο (προς την εισοδο για Αττικη Οδο, φαινεται απο τον δρομο) και κοντά στην ΣΔΑΜ. Τη μοναδική υπηρεσία που κάνουμε οι ναύτες εκει, είναι να φυλάμε την κεντρική πύλη 2 με 3 ναύτες ανα βάρδια κι έτσι όλοι οι υπόλοιποι βγαίνουν off. Αγγαρίες δεν υπάρχουν,το μόνο που κάνουμε οικιοθελώς και μετά απο συννενόηση μεταξύ μας, είναι να καθαρίζουμε την τουαλέτα και τον θάλαμό μας καθαρά για λόγους υγιεινής. Επίσης ξεχνάται μια και καλή την στολάρα, η οποία δεν θα σας ξαναχρειαστεί.Το κλίμα και η σχέση με τους μόνιμους είναι αψογα.Σε αυτήν την μονάδα δεν παίζουν αποσπάσεις , μόνο να μας έρθουν εξτρα άτομα με αποσπάσεις έχει γίνει κατά καιρούς , οι οποίοι αργότερα ζήτησαν να παραμείνουν με μετάθεση.Η μονάδα τώρα παίζει 1-2 OFF και αν έρθουν παραπάνω ναύτες με μεταθέσεις και αποσπάσεις μπορεί να παίξει και καλύτερα 1-3 και 1-4 OFF πάντα. Η μονάδα εξυπηρετεί όλους όσους κατοικούν κέντρο και βόρεια προάστια.
Σας το ξαναλέω η μονάδα δεν έχει καμία σχέση με την ΣΔΑΜ, η μόνη σχέση που έχουμε είναι ότι μας φέρνουν φαγητό απο την ΣΔΑΜ, μιας και εμείς δεν εχουμε μαγειρίο( έχουμε μια μικρή κουζίνα για τις δικές μας καθημερινές ανάγκες).
Όσοι θέλετε μια καλή μετάθεση σε μονάδα που να έχει OFF και παράλληλα όταν έχετε βάρδια να μην κάνετε κάτι δύσκολο , σας την συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Γεια όσους προβληματίζονται μπορούν να έρθουν να τα διαπιστώσουν και οι ίδιοι απο κοντά.΄Τέλος θα ήθελα να πω σε όσους βρίσκονται σε μονάδες που παίζουν αποσπάσεις όταν έρθει ο καιρός να πάρουν απόσπαση να ζητήσουν ή από την μονάδα τους ή από το βύσμα τους να πάνε σε αυτή την μονάδα, θα περάσετε πραγματικά πολύ καλά, θα με θυμηθείτε.
 

aimar

New member
είναι πολυ ευκολο να ερθει καποιος σε αυτη την μοναδα αρκει να το ζητήσει, να ξέρετε οτι όσοι ποιο πολλοί έρθετε τόσα περισσότερα off θα έχουμε, και οταν εχουμε βαρδια ειναι που ειναι χαλαρα τα πράγματα θα ειναι ακομη καλύτερα
 

aimar

New member
την στολαρα οπως εχω πει και σε αλλο ποστ την ξεχνας οριστικά σε αυτή την μονάδα, η μονη σκοπια που υπάρχει ειναι η πύλη, οπου κανονίζουμε μεταξύ μας οι ναυτες τι ωρες θα κανουμε, α να μην ξεχασω στην πυλη δεν καθεσε εξω, εχει φυλάκιο με θερμανση, κρεβατι, τηλεοραση και πλαι στασιον και κλειδώνει η πύλη μετα τισ 3 το μεσημερι, γενικα ειναι πολυ χαλαρα και ηρεμα, όποιος έρθει θα με θυμηθεί
 

Palios08G

New member
Xm.. an den kataferw na minw ametathetos tha prospathisw na erthw <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Einai 3 lepta me ta podia apo to spiti mu <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

akkiis

New member
re paidia einai kanenas ekei twra na mas pei pws paizoun twra?? k an yparxei periptwsh ton fevrouario na einai kalytera h xeirotera!!!
 

aimar

New member
kalimera paidia , oti exoume grapsei alitheuoun 100% , apospaseis den paizoun ,apo tin monada auti opoios erthei tha apolithei, kai gia sena file pou rotas an tha xeirotereusei i monada apo febrouario, den yparxei tetoia periptosi, mono kalytera mporoun na ginoun ta pragmata se auti tin monada
 

makissimon13

New member
Bravo re paidia kala ola auta...
Alla pos tin zitame autin tin metathesi? me ti "onoma"?
min ginei kana lathos kai pame stin SDAM(i opos tin lene) kai fame XOSIMO!!!!!!
 

aimar

New member
η μονάδα λέγεται ACS, C.I.S group στρατόπεδο Κυριτση στην αγια παρασκευή, ανήκει στο Δ.Ε.Μ.Υ στην Λάρισα
 

tsesken

New member
Παιδια,καλα οσα γραφετε, αλλα αμα δηλωσουνε πολλοι για εκει περα πολυ φοβαμαι οτι θα υπερστελεχωθει η μοναδα και θα βρεθουμε σε καμια βραχονησιδα αντι στην Αγια Παρασκευη..
 
Top