• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΧΩΚ Θεσσαλονικης

nisakos

New member
Υπαρχει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για τισ μοναδες ΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πως ειναι η θητεια εκει κτλ? Ξερω δεν ειναι πολυ συγκεκριμενο το ερωτημα μου καθως υπαρχουν αρκετες αλλα θα ηθελα να αποκτησω μια γενικη αποψη.Επισης για να μετατεθεις σε καποιες απο αυτες τις μοναδες σε ποια κεντρα πρεπει να παρουσιαστεις?θηβα ? ευχαριστω για τον χρονο σας
 

kd305

New member
δεν παίζει ρόλο η Θήβα αλλά το βύσμα σου <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

nisakos

New member
Ειναι βυσματικες μοναδες εκει δηλαδη απ οτι καταλαβα.. Μαλιστα αρα θα ειναι ψιλοχαλαρα τα πραγματα φανταζομαι ή απλα βαζουν γυσμα για να ειναι θεσσαλονικη οι κατοικοι της πολης ανεξαρτητα με το αν δυσκολευονται μεσα..?
 

p_h

New member
στις βυσματικές μονάδες το μεγάλο βύσμα τρώει το μικρο, αν δεν έχεις κάτι πολύ δυνατό θα βρεθεις να κάνεις τα σκοπέτα και τις αγγαρίες των άλλων, θα είσαι μεν κοντά στο σπίτι σου αλλά θα το βλέπεις μια στις τόσες...
 

nisakos

New member
Για να επαναφερω το θεμαακι μηπως υπαρξει τελικα καποια προσφατη γνωμη για τα χωκ πανοραματος....καποιος που πηγε ειναι εκει μηπως?καθε πληροφορια αποδεκτη
 

trelamenossss

New member
Μεχρι τον Ιουλιο του 12 ηταν τελεια, απλα τελεια, 1 -1 η 1 -2 , ωστοσο πλεον τα πραγματα στα χωκ δεν ειναι ακριβως καλα, προς αποφυγη παρεξηγησεων, εχουν ισως τα καλυτερα στελεχη, χωρις μαλακιες, αρκετα συνενοησιμοι ολοι και σοβαροι,οπως και οι φανταροι μεσα, καλα παιδια διχως μαλακες και παραξενους, ομως οι υπηρεσιες και λιγοτερο οι εγκαταστασεις ειναι μαλλον πικρα μαυρη. Οσοι ειναι μεσα τωρα τον εχουν ψιλοπιει, λιγος κοσμος, λιγα υπηρεσιακα [Δ/Ν ουτε λογος] πολλες υπηρεσιες, και μαλλον τα πραγματα θα πανε προς το χειροτερο, αφου δεν φτιαξανε με τις 2 χειμερινες ΕΣΣΟ[μπορεί να κανω και λαθος ετσι].
Παραμενει ωστοσο μια καλη μοναδα, με συνοχη και καλο κλιμα, η μονη που υπαρχει για Θεσσαλονικη, δεν συνισταται ομως λογω του μεγαλου φορτου εργασιας.
My 2 cents .
 

hawkatzis

New member
Παιδια μπηκα με την 323 στην 181 τα πραγματα ειναι πολυ καλα οχι οπως αναφερει το παλικαρι πανω.Μπηκαμε 45 ατομα και οι υπηρεσιες εχουν στρωσει απειρα.Το προβλεπομενο ειναι 2 - 1 ΔΝ και στην χειροτερη να παει 2 - 1 υπηρεσιακο 2 - 1 ΔΝ το οποιο ειναι 7μιση ωρες.Στελεχαρες λιγο τρεξημο κ χαλαρα ΣΠΕΝ.Τιμητικες φουλ απο αγηματα που εχει απειρα και πολλες απο ποστα που παιρνεις εαν ζητησεις.Αξιζει να βαλεις το βυσμα σου γιατι και στο σπιτι σου θα εισαι και πολυ λουφα περνας μεσα.Εαν ερθουν 50 ατομα στην 324 θα μας πηγαινει 2-1 η 1 -1
 

trelamenossss

New member
Λοιπον, εχουμε και λεμε, κοσμος μηδεν, φουλ υπηρεσιες μεχρι τελικης πτωσεως, 2 -3 μερες για υπηρεσιακο, δ/ν απο 10 -22 μερες αναλογα την πυροβολαρχια, και φυσικα τα πραγματα πανε κατα διαολου.
Εννοειται πως με το που θα ερθει ο Μαιος και θα αρχισουν να φευγουν οι μεγαλες σειρες, εκει θα πεσει ΤΟ κλαμα οσον αφορα τη ζωη μεσα στα χωκ.
Προφανως, ανεξαρτητα απο το τι λεει ο αγαπητος χωκατζης, εγω σας συνιστω να ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ γινεται απο τα χωκ και να δειτε καμια ασυρο, κανα πολυκαστρο, εστω κανα κιλκις.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΩΚ. Ισως απο τον επομενο Σεπτεμβρη και μετα.
 

trelamenossss

New member
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ, Ο ΤΡΕΛΕΛΕΛΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ.
187 σκοπιες, 21 θαλαμοντογκιλικια.
Ειχαμε να βγουμε πριν την αδεια απολυσεως απο το πασχα.
ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ.
ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.
ΑΝΤΙΟΣ.
 

logistis

New member
τρελαλαλελελεμενε και εμεις ειμαστε στα ΧΩΚ, μαλλον στην πυρχια σου (για ΠΔ) σε κοβω, πηγαινε ετσι. στη δική μου μας παει δυο μια υπηρεσιακο και δυο μια διανυκτερευση, μην τα διαλυουμε ολα
 

logistis

New member
πλεον με τα νεα μετρα ασφαλειασ στην 181 ζωαρα, 2 - 1 διανυκτέρευση σταθερά, χώρια το χαλαρό κλίμα.
αξίζει να έρθετε από Σεπτέμβριο.
 

lelepsaro

New member
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Β ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ 2-1 ΣΤΑΘΕΡΑ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ... ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΟΟΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ! ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΕΣΣΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΠΟ 324... ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΖΑΧΑΡΗ!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΣΗΡΟ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ 5-1 ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΩΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!
 
ζωαρααααα στααα χωκκκ 2 1 δν σταθερα και πλυ χαλαρα τα πραγματα!!!ζωαρα στα χωκκκ αδεφριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
<!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 

logistis

New member
Μπα ξέρουν τι λέτε. Με τις συνθήκες στην 181 , το μέσα ζωάρα είναι.
 
Top