• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δ ΕΣΣΟ 2011 Διαβιβάσεις

Fotius

New member
Καλησπέρα και μπράβο για την όμορφη δουλειά των διαχειρηστών του forum. Το πρώτο μου post και ξεκίνησα να διαβάζω διάφορα θέματα πριν πάω και εγώ να υπηρετήσω την θεητεία μου. Είπα να δημιοθργήσω ένα θέμα μπας και βρω γνωστούς ή ακόμη και παιδιά που θα καταταχθούν ταυτόχρονα μαζί μου. Από ότι παρατήρησα επίσης δεν υφίσταται παρόμοιο θέμα για την εν λόγω ΕΣΣΟ και χρονολογία. Εγώ μπαίνω τον Νοέμβριο 2011 και παρουσιάζομαι Καλαμάτα.

Κανείς άλλος? <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

el98130

New member
Συγγνώμη ρε Fotius, που το ξέρεις από τώρα ότι πας διαβιβάσεις?
Μολις τώρα μάθαμε που μπαίνουμε όσοι είμαστε στη Γ ΕΣΣΟ εσύ ξέρεις για τη Δ?
Επίσης από όσα γνωρίζω το ΚΕΔΒ στην καλαμάτα εκλεισε και οσοι είναι για διαβιβάσεις την Γ ΕΣΣΟ 2011 πάνε στην Αυλώνα.
 

Fotius

New member
Γιατι μου είχε έρθει το χαρτί της κατάταξης μου πριν διακόψω την αναβολή μου και στην ερώτηση μου αν αλλάζει το σώμα ή αν αλλάζει τίποτα γενικά με ενημερωσαν ότι είναι το ίδιο.
 

Fotius

New member
Αυτό δεν το γνωρίζω λογικά στην χειρότερη δεν ισχύει αυτό που είπε ο παραπάνω φίλος ότι μεταφέρονται στην Αυλώνα? Εγώ κρίνω σύμφωνα με το χαρτί κατάταξης που μου είχε έρθει τότε και χρειάστηκε να πάρω αναβολή. Εφόσον δεν γνωρίζω απο αυτά και ρώτησα αν αλλάζει κάτι στο σώμα τι γίνεται μου είπαν ότι το ίδιο σώμα θα είναι όπου έχεις ήδη καταταγεί.
 

shadow_gr

New member
[quote author="Fotius"]Γιατι μου είχε έρθει το χαρτί της κατάταξης μου πριν διακόψω την αναβολή μου και στην ερώτηση μου αν αλλάζει το σώμα ή αν αλλάζει τίποτα γενικά με ενημερωσαν ότι είναι το ίδιο.[/quote]


Μισο λεπτο, το χαρτι αμα δεν κοψεις την αναβολη, δεν ερχεται νωριτερα. Πρωτη φορα ερχεται στα 18 σου. Εμενα τουλαχιστον τοτε ηρθε, οταν ημουν λυκειο, παρουσιαζομουν Αυλωνα Τεθωρακισμενα. Πηρα αναβολη λογω σπουδων κλπ, πηρα μετα και την 8ετη αναβολη για το ΤΕΙ μου. Το Μαρτη διεκοψα την αναβολη για να μπω με την Γ ΕΣΣΟ 2011. Το που σε καλεσαν πρωτη φορα δεν σημαινει πως θα ειναι στανταρ να ξαναπας εκει. Εμενα στο Εφοδ. Μεταφορων με καλεσαν αυτη τη φορα. Οποτε φιλος μηπως κατι μπερδευεις, χωρις παρεξηγησεις..... <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> Επιβεβαιωσε το τοτε μεσω Internet, οπως ολοι μας, νομιζω ετσι θα μας λυθει σε ολους η απορια. <!-- s;) -->;)<!-- s;) --> Αλλα πολυ χλωμο να ηρθε απο τωρα χαρτι για την Δ ΕΣΣΟ...... :/
 

panmag

New member
Η κατανομή σε Στρατό Ξηράς - Πολεμικό Ναυτικό - Αεροπορία είναι που δεν αλλάζει. Το όπλο/σώμα που θα πας προφανώς και αλλάζουν. Στα 18 με απολυτήριο λυκείου θα πας Πεζικό. στα 25 με πτυχίο Ιατρικής θα πάς υγειονομικό. Και όντως η Καλαμάτα έκλεισε.
 

Fotius

New member
[quote author="shadow_gr"][quote author="Fotius"]Γιατι μου είχε έρθει το χαρτί της κατάταξης μου πριν διακόψω την αναβολή μου και στην ερώτηση μου αν αλλάζει το σώμα ή αν αλλάζει τίποτα γενικά με ενημερωσαν ότι είναι το ίδιο.[/quote]


Μισο λεπτο, το χαρτι αμα δεν κοψεις την αναβολη, δεν ερχεται νωριτερα. Πρωτη φορα ερχεται στα 18 σου. Εμενα τουλαχιστον τοτε ηρθε, οταν ημουν λυκειο, παρουσιαζομουν Αυλωνα Τεθωρακισμενα. Πηρα αναβολη λογω σπουδων κλπ, πηρα μετα και την 8ετη αναβολη για το ΤΕΙ μου. Το Μαρτη διεκοψα την αναβολη για να μπω με την Γ ΕΣΣΟ 2011. Το που σε καλεσαν πρωτη φορα δεν σημαινει πως θα ειναι στανταρ να ξαναπας εκει. Εμενα στο Εφοδ. Μεταφορων με καλεσαν αυτη τη φορα. Οποτε φιλος μηπως κατι μπερδευεις, χωρις παρεξηγησεις..... <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> Επιβεβαιωσε το τοτε μεσω Internet, οπως ολοι μας, νομιζω ετσι θα μας λυθει σε ολους η απορια. <!-- s;) -->;)<!-- s;) --> Αλλα πολυ χλωμο να ηρθε απο τωρα χαρτι για την Δ ΕΣΣΟ...... :/[/quote]

Όχι δεν μοθ ήρθε χαρτί λέω με βάση αυτά που μου είπαν και με βάση αυτό το χαρτί τότε στην αρχή που έρχεται για να διακόψεις. Δ ΕΣΣΟ δεν είναι του νοέμβρη? Απο εκεί το υπέθεσα το Δ <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

KostasΚ1998

New member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ ΕΣΣΟ 2011?
ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΛΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΣΣΟ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να επικοινωνήσεις με το Στρατολογικό σου Γραφείο τηλεφωνικώς!
 

Nikos.Sk

New member
10 μερες πριν μαθεις την μερα καταταξης σου.με το που βγουν οι ημερομηνιες θα ενημερωθει κ η ηλ. ιστοστελιδα του ΓΕΣ η της στρατολογιας
 
T

tr1

Guest
Καλησπερα παιδια, μολις εμαθα κ εγω οτι παω Αυλωνα για Διαβιβασεις τελη Οκτωβριου.

Επειδη δεν εχω ιδεα, τι παιζει με τις διαβιβασεις? ειναι καλα, σκ@τ@, τι ακουγεται πανω κατω??

Ευχαριστω
 
[quote author="tr1"]Καλησπερα παιδια, μολις εμαθα κ εγω οτι παω Αυλωνα για Διαβιβασεις τελη Οκτωβριου.

Επειδη δεν εχω ιδεα, τι παιζει με τις διαβιβασεις? ειναι καλα, σκ@τ@, τι ακουγεται πανω κατω??

Ευχαριστω[/quote]


Οι Διαβιβάσεις, φίλε, είναι Όπλο και θεωρείται από τα πιο άνετα γενικώς. Δεν έχει ιδιαίτερα ζόρια και σε άλλες περιπτώσεις κάποιοι βάζουν μέσον για να μεταταχθούν στις Διαβιβάσεις. Αν δεν έβαλες εσύ μέσον, τότε είσαι μάλλον τυχερός!
 

Fotius

New member
Ας αναφέρω πάλι το συγκεκριμένο θέμα. Το χαρτί κανονικά δεν έπρεπε να μου είχε έρθει? Μήπως πρέπει να πάρω κάποιο τηλέφωνο να μάθω ή έτσι αργεί?
 

SmashGR

New member
Εμένα μου ήρθε το χαρτί σήμερα μετά απο κοπή αναβολής τον Ιούλιο και παρουσιάζομαι στην Αυλώνα Δ ΕΣΣΟ Διαβιβάσεις στις 24/11/11.
Ο γραμματέας στο Α.Τ λογικά δεν ήξερε οτι στην Καλαμάτα έχει κλείσει το κέντρο και μου είπε πως λογικά είμαι Τεθωρακισμενα και οχι διαβιβάσεις.
Πήγα στην στρατολογια και μου ειπαν οτι εχει μεταφερθει το κεντρο στην Αυλωνα και οτι θα παρουσιαστω στο κεντρο Τεθωρακισμενων Αυλωνα Δ ΕΣΣΟ Διαβιβάσεις.

Ψάχνω για κανεναν αλλον που θα εκπαιδευτει στην Αυλωνα Διαβιβάσεις και για κανεναν παλιο να μου πει πως ειναι.
 

cosmokrator

New member
Φίλε κ εγώ μπαίνω Αυλώνα Διαβιβάσεις στις 26/10. Οπότε αν μάθω κάτι κ εγώ θα ενημερώσω <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 
Top