• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Δεν εχω ακομα σημειωμα καταταξης για την Δ/ΕΣΣΟ

Notis93

New member
Γεια σας παιδια!

Ζώ στο Παρίσι κι έχω την διπλή υπηκοότητα (την ελληνική και την γαλλική). Στις 14/09/2011 έκανα αίτηση για να μπώ με την σειρά του Νοεμβρίου (Δ/ΕΣΣΟ). Αλλα τωρα βλεπω οτι ολοι εχουν το σημειωμα καταταξης για την Δ/ΕΣΣΟ, εκτος απο μενα. Πηρα τηλεφωνο στο στρατολογικο γραφειο Θεσσαλιας να τους εξηγήσω οτι δεν μου ηρθε τιποτα, κι αυτοι μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω.

Τι πρεπει να κανω τωρα;; Ειμαι ακομα Παρισι αυτην την στιγμη.

Σας παρακαλω, μπορειτε να με βοηθησετε; Ευχαριστω!
 
Γεια σου φίλε μου!
Λοιπόν, δεν είσαι ο μόνος που δεν του έχει έρθει το σημείωμα κατάταξης...Ούτε εμένα με ειδοποίησαν ακόμη από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου... Είδα όμως το πότε κατατάσωμαι και που από εδώ: http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi
Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου και θα σου βγάλει τι και πως... Και απλά περίμενε το σημείωμα, όπως κάνω κι εγώ...

Ελπίζω να βοήθησα... <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

Notis93

New member
Σ ευχαριστω φιλε, αλλα οταν βαζω τα στοιχεια μου, μου βγαζει αυτο: Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.

Αρχιζω και φοβαμαι, τωρα πρεπει να περιμενω την Δευτερα να ξαναπαρω τηλεφωνο στο ΣΓ Θεσσαλιας. Νομιζω οτι θα τους βρισω...
 

apolis

New member
notis όταν πήρες τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο σου είπαν ότι έχεις γίνει δεκτός για να παρουσιαστείς με τη Δ' ΕΣΣΟ? Γιατί νομίζω ότι οι προθεσμίες για να παρουσιαστείς με Δ' ΕΣΣΟ λήγουν πριν το Σεπτέμβρη, οπότε μπορεί εσύ να έκανες την αίτηση, αλλά να μην έγινε δεκτή..
Πάντως, γενικά, το σημείωμα κατάταξης πάντα αργεί
 

Notis93

New member
Ναι, μου ειπαν οτι εχω γινει δεκτός για να παρουσιαστω με τη Δ' ΕΣΣΟ, και τους ρωτησα γιατι δεν γραφει τιποτα στο stratologia.gr kai sto army.gr και μου ειπαν να περιμενω και οτι θα το δειξουν καμια μερα. Αλλα μου φαινεται παραξενω αυτο, γιατι πλησιαζουν οι μερες.
 

apolis

New member
Αφού σου είπαν ότι έγινες δεκτός μην αγχώνεσαι, λογικά στο stratologia.gr δεν έχουν βάλει τα ονόματα που έγιναν δεκτά τις τελευταίες μέρες και θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να ανανεωθεί το site(φυσικά όχι μέσα στο Σ/Κ). Αν μπορείς βέβαια τηλεφώνησε στο Α/Τ που ανήκεις και ίσως έχουν εκεί το σημείωμα κατάταξης, αλλά απλώς βαριούνται να σου τηλεφωνήσουν(βέβαια μένεις Παρίσι οπότε δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς). Πάντως αφού σου είπαν ότι έγινες δεκτός μην αγχώνεσαι για το σημείωμα, αυτό κάποια στιγμή θα το πάρεις.
 

Notis93

New member
Ενταξει, σ ευχαριστω για τισ πλυροφοριες σου! Να σαι καλα! Αντε θα δω απο Δευτερα.
 

Insomniac

New member
Οσοι εκανανα διακοπη μετα τις 31/7 δεν φαινοντε ολοι στο stratologia .
Ο γιος μου εκανε διακοπη 31/8 και μολις την Πρασκευη προχθες φανηκε στο stratologia αλλα οχι και στο army ακομα.
Ηξερε ομως οτι παει 24-27/10 απο τηλεφωνικη επικοινωνια με Στρατολογια.
 

Notis93

New member
Καταλαβα, θα το τσεκαρω κι εγω αυριο τηλεφωνικος... Σ ευχαριστω.
 
Top