• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Επισκεπτηριο

el1

New member
Γεια σας! Είμαι νέο μέλος λοιπόν, καθώς και εμένα ο καλός μου έφυγε χτές...Μήπως τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το επισκεπτήριο; Πότε είναι περίπου και πόση ώρα διαρκεί; Ο φίλος μου είναι στο ναυτικό και έφυγε 6/11.... <!-- s:( --:mad:<!-- s:( -->
 

korina

New member
γεια σου ελ μου..
καλη θητεια να χετε και υπομονη...σιγουρα ναυτικο ειναι πολυ καλυτερα και θα τον εχεισ συνεχεια κοντα σου!!!!
ομως δεν ξερω τι παιζει με το επισκεπτηριο στο ναυτικο...γιατι δεν ξερω ποτε ορκιζονται! συνηθως ειναι κυριακη πρωι!!!!!!
 

el1

New member
Ευχαριστώ Κορινά μου....μόλις μου είπε κάτι για επισκεπτήριο στις 18/11 ...άντε να δούμε....Μακάρι να περάσει γρήγορα ο καιρός....
 

PeiramatoZwo

New member
Χαλάρωσε στο Π.Ν. κατα πάσα πιθανότητα θα είναι καλά. Και αν ειδικά κάνει προπαίδευση στον Πόρο, προτείνω να πας από την προηγούμενη μέρα και να νοικιάσεις ένα δωμάτιο... Γιατί το επισκεπτήριο γίνεται ΕΞΩ από το στρατόπεδο και κρατάει αρκετές ώρες. Αν παραμείνει ΠΑΛΑΣΚΑ απλώς υπομονή. Και ετοιμάσου για κάνα τρίωρο επισκεπτήριο.
 

Roula_nm

New member
Na rwtisw kati isws ili8io..?
Episkeptirio otan pleon einai stis monades tous exoun..?
As poume kuriaki exoun, tous epitrepoun na pane na tous doune dikoi tous...?
Rwtaw sugkekrimena gia xio...
An xserei kaneis...<!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

skullone

New member
Στις μονάδες βγαίνουν εξοδούχοι, οπότε συνήθως δε χρειάζεται επισκεπτήριο. Βέβαια, αν εκείνη την ώρα δεν έχει υπηρεσία κι απλώς μένει μέσα στη μονάδα γιατί δεν έχει κάπου να μείνει εκτός αυτής, του παίρνεις ένα τηλέφωνο στο κινητό, πάει στην κεντρική πύλη και τον βρίσκεις εκεί.
 

kleo

New member
Ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή ο φίλος μου είναι στην Αυλώνα, επισκεπτήριο υπάρχει μόνο την πρώτη Κυριακή που μπήκε μέσα ή αυτό ισχύει για κάθε Κυριακή που είναι μέσα στο στρατόπεδο?
 
Top