• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ερώτηση για υπηρεσία

linkin2895

New member
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ορκιστεί με τη τελευταία (Β) σειρά και επειδή είχαμε πολύ λίγες μέρες μέχρι τη ορκωμοσία η εκπαίδευση που κάναμε αφορούσε κυρίως τη παρελαση και τις γνωστες κινήσεις με το όπλο (επ ώμου κλπ)
Επειδή για τα καθήκοντά μας όταν κάνουμε υπηρεσίες δε μας μίλησαν ποτέ έχω καποιες απορίες.
Μπορώ πχ κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας ως θαλαμοφύλακας να διαβάζω βιβλίο ή να ακούω Ραδιόφωνο; Υπάρχει κάπου κατι που να γράφει τι προβλέπεται σε γενικές γραμμές και τι όχι;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
 

citizen_v

New member
Φιλε το βασικο στο θαλαμοφυλικι ειναι να μην κοιμασαι, και να πηγαινεις που και που να βλεπεις οτι ολοι ειναι ενταξει στα κρεβατια τους. Το ραδιοφωνο που λες ειναι ψιλορισκο, αμα εχεις κανενα μικρο που χωραει στην τσεπη σου και το εχεις να παιζει χαμηλα και οταν δεις κανεναν να ερχεται το κλεισεις και το κρυψεις μπορει να στην πει μπορει και οχι, αμα το εχεις να παιζει στην διαπασων και ακουσει ο εφοδευων μουσικες θα σε καμπανιασει σιγουρα. Τα βιβλια παντως αμα ειναι λογοτεχνικα και οχι πολιτικου περιεχομενου επιτρεπονται.
 
Top