• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Γυμνοί στο στρατό

petrosp_13

New member
Να είσαι φυσιολογικός στην συμπεριφορά σου και κανένας δεν θα σε πειράξει
Ή μήπως νομίζεις ότι θα είσαι ο μόνος χοντρός;;;
 

hatzhs

New member
παντως παιδια στο ναυτικο η εξεταση την πρωτη μερα γινεται ομαδικα
ανα 30 ατομα μπαινουν σε ενα δωματιο γδυνονται εντελως κ το εσωρουχο κ περναει ο γιατρος κ ελεγχει....δεν υπαρχουν παραβαν ειναι ο ενας διπλα στον αλλο κ σχηματιζεται ενα π
 

Νίκος_Ν

New member
Έλα τώρα! Μην λες μπούρδες! Αυτοί που ρωτούν θα έχουν όντως πρόβλημα! Μην τους τρομάζεις για πλάκα! <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap -->

Λοιπόν ναυτικό, αεροπορία, πεζικό όλοι στην Τρίπολη πλέον οπότε η εξέταση σαν διαδικασία είναι ίδια για όλους. Με σώβρακο κάποιες γενικές εξετάσεις και μετά με παραβάν και με εσώρουχο περάσαμε ένας-ένας μπροστά από το γιατρό και κατεβάσαμε μόνο το μπροστά μέρος (σαν να κατουράμε δλδ) για να του δείξουμε ότι έχουμε δύο αρχίδια. Μην έχετε καμιά αγωνία. Ο καθένας έχει τις δικές του έγνοιες την 1η μέρα για να ασχοληθεί με το πουλί σας (που, και πάλι, δεν θα το δει).

Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω:
Να είσαι φυσιολογικός στην συμπεριφορά σου και κανένας δεν θα σε πειράξει
<!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->
 

HK11

New member
nik5252 said:
Φίλε κανείς δεν πρόκειται να σου πιάσει τον κώλο και τα @@. Ακόμα και ομαδικά ντους να υπήρχαν που δεν υπάρχουν. Γιατί εσύ έχεις καμμιά όρεξη να πιανεις κανενός τον κωλο και τα @@; οποίος σου το είπε το έκανε για να σε ψαρωσει και τσιμπήσες. Ένα πάντως ειναι σχεδόν σίγουρο, ότι αν μπεις με αυτή την ψυχολογία μέσα δεν θα την παλεψεις. Κοιτά να χαλαρωσεις, αλήθεια σου λέω δεν ειναι τίποτα.
Αυτο ακριβως
 
Top