• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Η θητεία, τα βύσματα και ποιος φταίει.

htre

New member
Το χειροτερο ειναι οτι αυτοι που πανε Εβρο κανουν και τις υπηρεσιες αυτον που καθονται στα γραφεια της Αθηνας και δεν εχουν εξοδο ουτε εστω για τα γραφικα χωρια του Σουφλιου,του Λαγου κλπ.Συν βεβαια οτι η θητεια τους κοστιζει τριπλασια.
 

kostasdiony

New member
Απ'την στιγμή που δεν έχεις αποδεδειγμένα Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία σαν έθνος (διορισμένα κυβερνητικά σχήματα, συμβάσεις μνημονίων με ξένα δίκαια, απολογισμό σε τρόικες κτλ.) και σε υποχρεώνουν να κάνεις 9μηνη θητεία, γιατί να μην βάλεις βύσμα (να μην χρησιμοποιήσεις το ίδιο το σύστημα δηλαδή) για να την βγάλεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται; Είμαι της άποψης ότι αν έχεις βύσμα και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, βάλ'το απ'την αρχή απ'το κέντρο, ώστε κι εσύ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην χαλάσεις το δυναμολόγιο της μονάδας σου, σε περίπτωση που είσαι σε μη βυσματική μονάδα... (πχ σε τάγμα πεζικού στην Σαμοθράκη.)
 

pshlos

New member
[quote author="kostasdiony"]Απ'την στιγμή που δεν έχεις αποδεδειγμένα Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία σαν έθνος (διορισμένα κυβερνητικά σχήματα, συμβάσεις μνημονίων με ξένα δίκαια, απολογισμό σε τρόικες κτλ.) και σε υποχρεώνουν να κάνεις 9μηνη θητεία, γιατί να μην βάλεις βύσμα (να μην χρησιμοποιήσεις το ίδιο το σύστημα δηλαδή) για να την βγάλεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται; Είμαι της άποψης ότι αν έχεις βύσμα και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, βάλ'το απ'την αρχή απ'το κέντρο, ώστε κι εσύ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην χαλάσεις το δυναμολόγιο της μονάδας σου, σε περίπτωση που είσαι σε μη βυσματική μονάδα... (πχ σε τάγμα πεζικού στην Σαμοθράκη.)[/quote]

Ναι τα μνημόνια είναι που ταιριάζουν με τη χρησιμοποίηση ή όχι βύσματος!!όχι η κλασσική νοοτροπία του Έλληνα που κοιτά τον εαυτό του και δεν τον νοιάζει κανείς άλλος!Καλή δικαιολογία πάντως για να κοιμάστε ήσυχοι οι κατά τόπου "βυσματίες"!
 

kd305

New member
Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να υπηρετήσει,όποιος θέλει μπορεί να πάρει απαλλαγή και να μην φορτώνει την μετάθεση του σε παιδιά που έχουνε προβλήματα και αντί να πηγαίνουν σπιτάκι τους λιώνουν σε μονάδες που μπορεί να είναι και 100 χιλιόμετρα από το σπίτι τους διότι μπορεί να είναι δικαιούχοι μετάθεσης(κατ'εξαίρεση ή από μειωμένη θητεία) αλλά τους την στερούν κάτι τύποι σαν τον κώστα.

Αλλά κάτι τέτοια σκατοβύσματα γυρίζουν στην Αθήνα και κάνουν βόλτες στο μετρό με πράσινους μπερέδες και εμβλήματα εθνοφυλακής και τα ρέστα και το παίζουν μάχημοι και σκληροί.

Μακριά..φοράτε και παντελόνια,αν βάζετε βύσμα για 9 μήνες..τι θα κάνετε στην ζωή σας...
 

p_h

New member
ναι και όσοι δεν θέλουν να τους τρώνε την μετάθεση τα βύσματα ας πάρουν απαλλαγή και να αφήσουν τους άλλους να προσκυνανε τα βύσματα τους...
 
Top