• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Καλύτερο κέντρο!

kothe

New member
Καλημερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε πιο θεωρειται κατα τη γνωμη σας το καλυτερο κεντρο.Σιγουρα ο καθενας σας εχει αποψη μονο για αυτο που εχει παει αλλα θα ηθελα μια γνωμη με τα οσα εχετε ακουσει απο φιλους, γνωστους και διαβασει και τα οσα συναντησατε οταν παρουσιαστηκατε στο εκαστοτε κεντρο και τα οσα εχουν διαβασει και γνωριζουν παλαιοτερα μελη.Ποσο αυστηρα ηταν τη εγκαταστασεις ειχαν κτλ.Αν ειχατε δυνατοτητα να αλλαξετε και να επιλεξετε καποιο πιο θα ηταν αυτο.

Και κατι ακομα τι παιζει με τα ''εποχιακα'' κεντρα(ετσι λεγονται αν δε κανω λαθος;) περνουν ατομα ολοι τη χρονια, ειναι πιο χαλαρα γιατι απ' οτι διαβαζω δε περνουν και πολλους πχ Γρεβενα κ.α...
 

Mixalis_85

New member
Φιλε μου καλησπερα

Απο την εμπειρια την δικια μου αλλα και απο μαρτυριες φιλων, γνωστων αλλα και φιλων στρατιωτικων ολα τα κεντρα ειναι τα ιδια. Το θέμα ειναι το μετα που θα μετατεθεις και οχι οι 20-25 μερες που θα κανεις σε ενα κεντρο!

Φιλικα!
 

Nikos_1

New member
[quote author="kothe"]
Και κατι ακομα τι παιζει με τα ''εποχιακα'' κεντρα(ετσι λεγονται αν δε κανω λαθος;) περνουν ατομα ολοι τη χρονια, ειναι πιο χαλαρα γιατι απ' οτι διαβαζω δε περνουν και πολλους πχ Γρεβενα κ.α...[/quote]

Τα Γρεβενά δεν είναι καθόλου χαλαρό κέντρο.
 
Top