• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΕΤΧ/ΕΟΔ ΣΤΙΣ 17/11

bond79

New member
[quote author="onki"]Κι εγώ μαζί, 17/11...
Για πείτε κανένας παλιός τι παίζει??
Κανένας από Β'-Γ' ΕΣΣΟ 2010 να μας πει αν σκληρήνανε τα πράγματα μετά το όπλο που χε χαθεί τον Απρίλιο??
Από παλιότερη Δ' ΕΣΣΟ κανείς να μας πει πως παλεύεται ο Χειμώνας μιας κι απ'οτι διάβασα δεν έχουν θέρμανση οι θάλαμοι??[/quote]

Πριν το όπλο ήταν ακόμη πιο χαλαρά αλλά και μετά μια χαρά ηταν. Σιγουρα είχαν σφίξει τα πραγματα στους ελέγχους του μπες - βγες και στον ελεγχο των οπλων απο τους θαλαμοφύλακες. Προσοχή λιγο στα κινητα με κάμερα γιατι τα κυνηγανε. Θερμανση οι θάλαμοι έχουν. Δηλαδή εχουν καλοριφερ, τωρα αν δουλευουν και ποσο ζεσταινουν δεν εχω ιδεα. Οι τουαλετες/ντους ειναι πρόβλημα ειδικα αν ειστε ακόμη περισσότερα ατομα από οτι ειμαστε η 2010Γ, όπως αναμένεται. Ξέρω σίγουρα οτι εχουν ζητησει κονδύλια για να φτιαξουν και αλλες αλλα δεν ξερω αν θα τις προλαβετε. Αλλα πλέον δεν θα μείνετε ούτε 3 βδομαδες στο κέντρο, όποτε δεν θα προλαβετε να προβληματιστείτε και πολύ.
 

nikaji

New member
Θα μπορούσες να μας πεις μερικά πράγματα ακόμη:

1)sleeping bag επιτρέπεται και αν ναι από την αρχή?
2) Γενικά τι ηλικίες είναι εκεί μέσα?
3) Κινητό χωρίς κάμερα και mp3 χωρίς πρόβλημα από την αρχή?
4) Τι εξόδους είχατε μετά την ορκωμοσία?
5) Ξέρεις πότε θα μπορέςω να κάνω χαρτιά για κατ'εξαίρεση? 2η 3η μέρα?
6) Ποιες μονάδες θεωρούνται καλές για μετά παραμεθώριος και Αθήνα?
7) και κάτι χαζό, μήπως θυμάσαι πότε πας πρώτη φορά καψιμί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, είναι πολύ σημαντικές οι πληροφορίες σου αφού είσαι ΄πολύ πρόσφατος εκει
 

bond79

New member
[quote author="nikaji"]Θα μπορούσες να μας πεις μερικά πράγματα ακόμη:

1)sleeping bag επιτρέπεται και αν ναι από την αρχή?
2) Γενικά τι ηλικίες είναι εκεί μέσα?
3) Κινητό χωρίς κάμερα και mp3 χωρίς πρόβλημα από την αρχή?
4) Τι εξόδους είχατε μετά την ορκωμοσία?
5) Ξέρεις πότε θα μπορέςω να κάνω χαρτιά για κατ'εξαίρεση? 2η 3η μέρα?
6) Ποιες μονάδες θεωρούνται καλές για μετά παραμεθώριος και Αθήνα?
7) και κάτι χαζό, μήπως θυμάσαι πότε πας πρώτη φορά καψιμί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, είναι πολύ σημαντικές οι πληροφορίες σου αφού είσαι ΄πολύ πρόσφατος εκει[/quote]

1) Ναι και στα δυο.
2) Μέσος όρος γύρω στα 22-23 με λίγους 19αρηδες και περισσότερους 25+. Σιγούρα περισσότεροι πτυχιουχοι σε σχέση με άλλα κέντρα.
3) Κινητό χωρίς κάμερα επιτρέπεται επίσημα. Mp3 δεν ξερω αν προβλέπεται επισημα αλλα προσωπικά δεν είχα πρόβλημα.
4) Όταν δεν είχαμε υπηρεσία, είχαμε έξοδο. Τα άτομα είναι πολλά, οπότε είχαμε βγει 5-6 φορες Όπως είπα εμείς είχαμε μείνει 3 εβδομάδες μετά την ορκομωσία και είχαμε πάρει και ένα από τα 2 ΠΣΚ άδεια. Εσείς θα μείνετε με το ζόρι μια εβδομάδα οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε για εξόδους, αν υπολογίσεις και κατι βραδιές οπλίτη κλπ (αν γίνουν). Ένα 30% θα μείνετε για ειδικότητα. Εκεί από ότι ξέρω παίζει περίπου 1-1 με 1-2.
5) Θα σας ενημερώσει η στρατολογία από την πρώτη μέρα. Εμείς είχαμε ένα μεγαλύτερο περιθώριο, εσεις λογικά θα πρέπει να τα τα τακτοποιήσετε αυτά από την πρώτη εβδομάδα, οπότε θα έλεγα να πάρετε χαρτιά από την αρχή μαζί. Η υπεύθυνη της στρατολογίας είναι πολυ καλή (από όλες τις απόψεις, θα με θυμηθείτε) και είχε ενημερώσει σωστά όλους και τους είχε βοηθήσει, οπότε μην ανησυχείς.
6) Καταρχήν θεωρείται καλό να μείνεις τεχνικό και να μην παρεις μετάταξη για πεζικο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και αμετάθετες ειδικότητες όπως οι λόχοι τεχνικού των ΧΩΚ και κατ' εξαίρεση μεταθέσεις σε εργοστάσια του τεχνικού στην Αθήνα (301, 306).
7) Από την πρώτη μέρα. Δεν υπάρχει πόσιμο νερο στους λοχους οπότε τα μπουκαλάκια νερού από το κψμ επιβάλλονται. Υπάρχουν βεβαια και αυτόματα μηχανήματα.
 

onki

New member
[quote author="bond79"]εμείς είχαμε μείνει 3 εβδομάδες μετά την ορκομωσία και είχαμε πάρει και ένα από τα 2 ΠΣΚ άδεια. Εσείς θα μείνετε με το ζόρι μια εβδομάδα οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε για εξόδους, αν υπολογίσεις και κατι βραδιές οπλίτη κλπ (αν γίνουν).[/quote]

Τι εννοείς??
Δε θα μείνουμε δηλαδή 40μέρες στο κέντρο?? Μπορεί να κάτσουμε και 1 βδομάδα όλο κι όλο?? Και μετά τι?? Μεταθέσεις??
 

andreasmatt

New member
Ναι, και μενα μου δημιουργηθηκε η απορια. Γτ να μεινουμε μονο μια βδομαδα μεσα μετα την ορκωμοσια?? Δλδ στο κεντρο θα μειννουμε συνολο βαρια 3 βδομαδες??
 

bond79

New member
[quote author="andreasmatt"]Ναι, και μενα μου δημιουργηθηκε η απορια. Γτ να μεινουμε μονο μια βδομαδα μεσα μετα την ορκωμοσια?? Δλδ στο κεντρο θα μειννουμε συνολο βαρια 3 βδομαδες??[/quote]

Δεν παρακολουθησα το υπολοιπο φορουμ και νόμιζα ότι ήδη θα είχε αναφερθεί. Σύμφωνα με αυτά που ξέρω ο προγραμματισμος είναι να φύγει η 2010Δ απο τα κέντρα για μονάδες και κέντρα ειδικότητας στις 6/12.
 

andreasmatt

New member
ξερει κανεις προηγουμενης σειρας η αδεια ορκομωσιας ποσες μερες ειναι? κι επισης, τις μερες αυτες μπορω να παω οπου θελω, δλδ στην πολη Α που σπουδαζει η κοπελα μου η αναγκαστικα στην πολη Β απο οπου καταγομαι κι ειναι το σπιτι μου?
 

jimmys87

New member
Καλησπερες και απο μενα!Λοιπον ημουν με την Γ ΕΣΣΟ στην Πατρα!Καλο θα ηταν να πατε αν μπορεσετε στον 3ο λοχο (ολοι οι ανωτεροι ειναι και γαμω τα ατομα) επισης το πιο σημαντικο ειναι οτι θα εχετε δικες σας τουαλετες γιατι νομιζω του 1ου λοχου δεν εχουν τουαλετες στο κτηριο τους οποτε πηγαινανε σε εξωτερικες (αν ειναι κανεις εδω που να ξερει καλυτερα ας βοηθησει) Κινητο με καμερα μην παρετε γιατι θα ακουτε μπουρου μπουρου .. (Εμενα με ειχαν πιασει στην πυλη).Ε και συμβουλη..Τις ελευθερες ωρες πλην του υπνου καλο ειναι να κανετε μπανιο ( Η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντια!) .Καλη μεταθεση κοινως ΖΩΑΡΑ ειναι ΣΕΤΤΗΛ στον πυργο (για ειδικοτητα).
Επειδη ημασταν πολλα ατομα γυρω στα 120 (αριθμος μεγαλος) μας πηγαινε 3 εξω 1 μεσα και οποτε παιρναμε αδειeς οσοι μενανε γιατι δεν μπορουσανε να δωσουνε σε ολους (λογικο) επεφτε λιγο εμπλοκη. Oτι αλλο θελετε πειτε !
 

nikaji

New member
Καλησπέρα Jimmy. Ξέρεις να μας πεις και καμιά άλλη "καλή" μονάδα για μετάθεση?
 
γειας σας ρε παιδια.και εγω σειρα σας ειμαι.μπαινω στο κετχ στην πατρα με Δ'ΕΣΣΟ.μηπως ξερετε τι παιζει εκει?
 
γειας σας ρε παιδια.και εγω σειρα σας ειμαι.μπαινω στο κετχ στην πατρα με Δ'ΕΣΣΟ.μηπως ξερετε τι παιζει εκει?
 

jimmys87

New member
[quote author="nikaji"]Καλησπέρα Jimmy. Ξέρεις να μας πεις και καμιά άλλη "καλή" μονάδα για μετάθεση?[/quote]
Δε ξερω να σου πω με σιγουρια..Αλλα νομιζω πως οσοι δεν παρουν μεταταξη η μενουν Πατρα για ειδικοτητα η πανε Πυργο!Για μενα το πρωτο πραγμα που ηθελα ηταν να μην μου κανουν μεταταξη και ημουν τυχερος και δεν μου κανανε..!Τωρα αν μου ελεγες Πατρα η Πυργο για ειδικοτητα επειδη ηταν και φιλοι μου στη Πατρα..Παλι θα προτιμουσα Πυργο..Αν πας θα με θυμηθεις..
 
Top