• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΚΕΤΧ/ΕΟΔ ΤΕΧΝΙΚΟ Γ ΕΣΣΟ 2010

AMSTRAD

New member
[quote author="tintin"]φιλε AMSTRAD φυσικα και εχει κτελ απο θεσ/νικη-πατρα.απο τον σταθμο κτελ μακεδονια κανει περιπου 7 ωρες.τελευταια φορα θυμαμαι ειχα πληρωσει γυρω στα 30 ευρω φοιτητικο αλλα για περισσοτερες λεπτομεριες και δρομολογια παρε τηλ 2310-595.425.ειναι στα κτελ μακεδονιας για πατρα..[/quote]

Να'σαι καλα φιλε tintin <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

kost@s.AVG

New member
[quote author="AMSTRAD"]Γνωριζει κανεις αν απο Θεσσαλονικη εχει ΚΤΕΛ που να πηγαινει απευθειας Πατρα?Ευχαριστω.....[/quote]

Συνιστώ το τρένο πάντως. Φτηνοτερο, πολύ πιο ξεκούραστο και άνετο με μόνο κακό τις πιθανότατα περισσότερες ώρες ταξιδιού. Αν και αυτό παίζει, με τους ελληνικούς δρόμους και τα μπλόκα ποτέ δεν ξέρεις.
 

georget

New member
[quote author="kost@s.AVG"]
Ναι Βέροια <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> Εννοείται θέλουμε παρέα.

<!-- e -->george_hks@hotmail.com<!-- e --> . Θα τα πούμε απο μαιλ. Μήπως να κανονισούμε και κανένα καφεδάκι οι Θεσσαλονικείς?
 

jimmys87

New member
Καλησπερα και απο μενα παιδιααα!!!Δημητρης 23 απο Κρητη(Ρεθυμνο)!!!16/8 μπαινω και εγωωω!!Αν ειναι και θετε να μπουμε ολοι μαζι στην πυλη να κανουμε και παρεακι πριν μπουμε!!!
 

Scofield

New member
Γεια σου Δημητρη και κρητικος μεσα ? τελεια !!! I love κρητη και ειδικα της κρητικιες <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->,
ωραια <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> μαζευωμαστε σιγα σιγα
 

georgereth

New member
Γειά σας παιδιά! Γιώργος από Ρέθυμνο, 23 ετών. Παρουσιάζομαι κι εγώ 17/8. Νομίζω ότι πρέπει να οργανωθούμε σιγά σιγά...
 

Iovaros

New member
Παιδια Νικος απο Καβαλα 22 χρονων μπαινω και εγω 17 αυγουστου! Αντε να δουμε πως θα την περασουμε εκει! Αλλα απ οτι βλεπω θα εχουμε καλο χαβαλε!!!! <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

mich_k

New member
Καλησπέρα! Αν έμενες Πάτρα ίσως να ξέρεις για το στρατόπαιδο, είναι κοντά στην πόλη? Μέσα στην πόλη? Υπάρχει κάποιο λεοφωρείο που πηγαίνει? Για ζωη η Πάτρα πρέπει να είναι μια χαρά όλοι αυτό λένε. Ας ελπίσουμε και η θητεία μας να είναι το ίδιο καλή.
 

anekselektos

New member
Γεια χαρα,23χρονων και εγω 17 αυγουστου απο Ηρακλειο Κρήτης!!!Πολυ παρεακι μαζευτικε επαε...Ρε ξερει κανεις τιποτα για ΥΕΑ γιατι μου γραφει το χαρτι τεχνικο Πατρας ΥΕΑ...Αν θελω παω μονιμος και καλα για να πληρωνομαι?Επειδη δεν θελω να κανω 5μηνες παραπανω!!!Μπορω να αρνηθω ετσι?
 

moxianos1

New member
seires na xanasusth8w k egw.giannhs apo hrakleio 23 etwn.loipon epeidh hmoun 5 xronia sthn patra, to stratopedo einai 5 lepta me taxi apo to kentro k peripou 20lepta me ta podia.apo zwh leei para polla.exei enalaktikes na kaneis oti 8eleis.opote sthn prwth mas exodo 8a alonisoume ta panta. <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
 

jimmys87

New member
ααα τοσο διπλα ειναι???μια χαρα θα περασουμεεε!!!οποτε θα παμε και σε κανενα κονακιιιιιιιι να περασουμε σουπερ!!
 

almark

New member
Λοιπον..Είχα γράψει και παλιότερα.Έχει περίπου ένα μήνα που έφυγα από το ΚΕΤΧ. Παιδιά θα περάσετε καλά.Είναι καλό κέντρο. Όσοι είστε από Θεσσαλονίκη και γενικά βόρεια Ελλάδα να πάτε με ΚΤΕΛ. Το τρένο πάει Αθήνα, μετά πρέπει να πάρετε προαστιακό για Κιάτο, μετά λεωφορείο του ΟΣΕ θα σας πάει μια διαδρομή σε κάτι κατσάβραχα και μετά θα ξαναπάρετε τρένο γιατί κάνουν έργα στις γραμμές. Είναι σκέτη ταλαιπωρία. ΚΤΕΛ και πάλι ΚΤΕΛ
 

tegeatis

New member
almark περίπου πόσο καιρό μετά την κατάταξη έρχονται στην Πάτρα για να δηλώσεις για Κύπρο? Πόσο καιρό σου δίνουν να δηλώσεις από την ημέρα της ενημέρωσης?
Επίσης, είχες αναφέρει ότι ξέρεις άτομα από την σειρά σου που θα πήγαιναν Κύπρο. Αν μιλήσεις μαζί τους και μάθεις πληροφορίες για το πως είναι εκεί, σε τι πόστα υπηρετούν, κτλ... αν δεν είναι μεγάλος κόπος γράψε μας λίγα λόγια και εδώ.
Ευχαριστώ πολύ!
 

Iberian_Lynx

New member
[quote author="cap"][quote author="Iberian_Lynx"][quote author="cap"]Χαίρεται παιδιά και γω 17/08 μπαίνω από Ηράκλειο Κρήτης. Να μαζευτούμε παρέα. Καλή θητεία να ΄χουμε![/quote]

Άιντε σύντεκνε (καταγωγή από Σητεία <!-- s:) -->:)<!-- s:) --> ) με το καλό να μπούμε!! Καλώς ήρθες κι εσύ!![/quote]

Χαιρετώ την παρέα! Και εσυ 17 μπαίνεις φίλε μου;[/quote]

------------------------------------------------------------------------------------------

Συγγνώμη για την πολυήμερη καθυστέρηση αλλά προέκυψε κάτι σοβαρό και απείχα από internet και τα συναφή. Φίλε cap ναι κι εγώ 17 μπαίνω. 2ο Λόχο δηλαδή θα είμαστε. Καλά να'μαστε και καλή θητεία να έχουμε!
 

Iberian_Lynx

New member
Λοιπόν αλάνια υπερήλικα εγώ θα τσιμπήσω το πρώτο πρωϊνό ΚΤΕΛ από Αθήνα για Πάτρα στις 17 Αυγούστου. Αναλόγως τις ώρες, θα το μανουβράρω για να μην μπω νωρίτερα από 09:30 στο στρατόπεδο και όχι αργότερα από 10:30. Οι λόγοι είναι γιατί δεν θέλω να ρισκάρω να φάω χώσιμο να κρατάω καρτέλες (πηγαίνοντας πολύ νωρίς) αλλά ούτε να μην βρίσκω νούμερα για την σωματάρα των 66 κιλών και 1,80 (τρομάρα μου-πρώην πανελληνιονίκης 200άρης-100άρης κιόλας). Θα με αναγνωρίσετε, θα είμαι ο πιο αδύνατος του στρατοπέδου!! Δείχνω και χαζούλης (η παγίδα μου <!-- s;-) -->;-)<!-- s;-) -->). Μην μασάτε, ο στρατός δεν είναι τίποτα. Τα δύσκολα είναι έξω, όχι μέσα. Ρωτήστε κι εμένα που δουλεύω από τα 16 μου. Μέχρι να μπούμε θα ξαναμπώ στο ιντερνετ άλλη μία φορά. Κανονίστε ό,τι θέλετε μπας και γνωριστούμε λίγο πριν μπούμε μέσα.

ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΝΟΜΑΙ:

ΓΙΩΡΓΟΣ-27χρ-από Ρόδο!!
 

anekselektos

New member
Λοιπόν εχω να προτείνω οσα κοπέλια είναι απο Ηρακλειο και Φευγουνε για Πατρα 17Αυγουστου να κανονίσουμε να παμε κανενα καφεδόνι απο βδομάδα...Οποιος είναι μεσα ας μου στειλει
 

jimmys87

New member
θα ερχομουν και εγω (απο ρεθυμνο ειμαι) αλλα παρουσιαζομαι 16!!!! <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello --> οποτε αν δεν σας δω εξω λογικα θα συναντησουμε μεσα!
 

georgereth

New member
[quote author="jimmys87"]θα ερχομουν και εγω (απο ρεθυμνο ειμαι) αλλα παρουσιαζομαι 16!!!! <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello --> οποτε αν δεν σας δω εξω λογικα θα συναντησουμε μεσα![/quote]
Φίλε κι εγώ από Ρέθυμνο είμαι. Να πάμε για κανένα καφεδάκι αν είναι. Και αν είναι κι άλλοι από Ρέθυμνο, μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε για να γνωριστούμε πριν μπούμε μέσα.
 
Top