• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Μόνη μου...

hermione

New member
Είναι το πρώτο βράδυ χωρίς το μικρό μου και αισθανομαι αποκαρδιωμένη. Δε μιλάμε καν. Τον σκέφτομαι συνέχεια, αλλά δεν ξέρω πώς είναι. Όλο θέλω να κλαίω. Δεν μπορώ μακρυά του. Τι θα κάνω αργότερα;; Βοήθεια, δεν είμαι καλά...
 
D

dls1989

Guest
καταρχην ηρεμησε και δωστου χωρο και χρονο
 

hermione

New member
Αυτο κάνω, γι' αυτό γράφω εδώ μέσα για να εκτονωθώ. Και τι grow up λέει ο άλλος; Αν δεν το έχεις ζήσει, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα. So, go easy on me.
 

kd305

New member
Εσύ τι έχεις ζήσει δηλαδή ? είσαι έξω στην ζωούλα σου δεν σε αναγκάζει κανένας να κάνεις πράγματα που δεν γουστάρεις,ούτε θα σε τρώει το κρύο στο σκοπέτο,ούτε σε ρώτησαν ποτέ αν θέλεις να πας στρατό ή όχι.

Το έχω γράψει και σε άλλες θα το γράψω και σε εσένα,μην μπαίνετε εδώ μέσα και μας το παίζεται θλιμμένες χήρες,ούτε στο 0.01 % δεν πρόκειται να καταλάβετε ποτέ πως είναι να είσαι φαντάρος,τα υπόλοιπα που γράφετε είναι ιστορίες για αγρίους για να αποδείξετε ότι έχετε συναισθήματα για τον άλλον.

Για αυτό πάρε τα ψυχολογικά σου και τράβα κλάψε αλλού που μας ρωτάς και τι θα κάνεις αργότερα,γιατί αργότερα θα πάρεις εσύ μετάθεση για τον Έβρο και δεν το γνωρίζω ? τι τρέλα πουλάτε μερικές ένας θεός ξέρει.
 

p_h

New member
[quote author="hermione"]Αυτο κάνω, γι' αυτό γράφω εδώ μέσα για να εκτονωθώ. Και τι grow up λέει ο άλλος; Αν δεν το έχεις ζήσει, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα. So, go easy on me.[/quote]

που να βρει και άλλη δηλαδή...
 

hermione

New member
Ρε, ηρεμηστε ολοι εδω μεσα να πουμε. που νομιζετε οτι επειδη πατε 9 μηνες μεσα, κανετε κατι. δεν με ενδιαφερει στο κατω κατω για σενα. για το αγορι μου λεω. και δεν ξερεις την τυφλα σου για τη ζωη μου. ολη μου τη ζωη κανω πραγματα που δε γουσταρω. και συνεχιζω. οκ? εδω μεσα δε γραφουν μονο οι φανταροι. αλλα και οι κοπελες τους. δεν σε εθιξα κι αμα δε γουσταρεις, μην απαντας και κραζεις. μην διαβαζεις καν τις δημοσιευσεις γυναικων αν ειναι ετσι. αντε. ολοι εχετε μαθει να κατακρινετε. ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΙΑ.
 

kd305

New member
[quote author="hermione"]Ρε, ηρεμηστε ολοι εδω μεσα να πουμε. που νομιζετε οτι επειδη πατε 9 μηνες μεσα, κανετε κατι. δεν με ενδιαφερει στο κατω κατω για σενα. για το αγορι μου λεω. και δεν ξερεις την τυφλα σου για τη ζωη μου. ολη μου τη ζωη κανω πραγματα που δε γουσταρω. και συνεχιζω. οκ? εδω μεσα δε γραφουν μονο οι φανταροι. αλλα και οι κοπελες τους. δεν σε εθιξα κι αμα δε γουσταρεις, μην απαντας και κραζεις. μην διαβαζεις καν τις δημοσιευσεις γυναικων αν ειναι ετσι. αντε. ολοι εχετε μαθει να κατακρινετε. ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΡΘΙΑ.[/quote]

Μην γράφεις με κεφαλαία,παίζει να σπάσεις και κανά νύχι και μάθε να ξεχωρίζεις τις έννοιες,η διαφορά της ζωής σου με τον στρατό είναι πως στο στρατό σε αναγκάζουν χωρίς την θέληση σου και χωρίς την αντίστοιχη αμοιβή και αν δεν το κάνεις θα υποστείς τις αντίστοιχες κυρώσεις,δεν νομίζω να ζεις έτσι τόοοοοοοοσα χρόνια.

Και πάνω απ'όλα χωρίς την συγκατάθεση σου.

Εγώ έκανα 12 μήνες(άσχετο)αλλά δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που σου έγραψα,είναι σαν να μείνει μια κοπέλα έγγυος και να τις λέω εγώ ότι την νιώθω και ότι ξέρω τι περνάει και ότι καταλαβαίνω και εγώ τον πόνο της γέννας,για αυτό άσε τα νευράκια σου μάθε πρώτα ανάγνωση και έλα να μας πες τι θα λέμε.
 

hermione

New member
Δεν έχω νύχια φίλε!
Ξέρω ένα σωρό πράγματα, που ίσως και να μην έχεις την παραμικρή ιδέα επ' αυτών. Τέλος πάντων, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτό το φόρουμ, εφόσον κανείς σκέψεις-συναισθήματα και αντί υποστήρηξης, λαμβάνει αρνητικά σχόλια και ειρωνείες. Άλλοι έχουν νεύρα, λοιπόν. Για όνομα του Θεού, ηρεμία. Άν δε με γουστάρετε, μην απαντάτε ρε παιδιά. Δεν είπα κάτι που σας έθιγε ή σας αφορούσε, εξ' αρχής.
 

kd305

New member
Ωραία λοιπόν συμφωνώ,μπορεί να είσαι σε έναν τομέα που να μην γνωρίζω κάτι,αλλά δεν γίνεται να έρχεσαι και να γράφεις εδώ μέσα ότι προσπαθείς να συμπαρασταθείς στον φίλο σου και ότι είναι σαν να κάνεις και εσύ θητεία,αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω,ποτέ δεν θα καταλάβεις ορισμένα πράγματα,μπορεί η θητεία να είναι άχρηστη αλλά δεν παύει να είναι 9 μήνες,σε αυτούς λοιπόν τους 9 μήνες το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην του δημιουργείς παραπάνω προβλήματα,όταν θα έχει νεύρα και θα έχει πήξει το μυαλό του από το στρατόπεδο και από τις υπηρεσίες άστον να βρει την λύση μόνος του,όταν θα βγαίνει έξω εξοδούχος μην του ζαλίζεις και πολύ ερώτα να βρεθείτε,μπορεί απλά να θέλει να ξεκουραστεί,αν το καταφέρεις αυτό η σχέση σας θα δυναμώσει μετά το στρατό,αν δεν το κάνεις αυτό και τον πρήζεις επειδή ίσως να μην έχει όρεξη για άγαπες και γλύκιες χειρότερα θα τα κάνεις,όπως και αυτός συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι 9 μήνες είναι θα πέρασουν έτσι θα πρέπει να το δεχτείς και εσύ αλλιώς δεν θα επιβιώση η σχέση σας.

Το φόρουμ υπάρχει για να βοηθάει μελλοντικός φαντάρους ή και παιδιά που υπηρετούν και πίστεψε με στην θητεία μου είχα αρκετά παιδία με σχέσεις και γνωρίζω πιο καλά από εσένα τι τραβήξανε.
 

hermione

New member
Φίλε μου, ευχαριστώ για τις συμβουλές. Δεν ήθελα να μειώσω τη σημασία του στρατού. Φυσικά και δεν ξέρω πως είναι, δεν το περνάω εγώ. ούτε είπα κάτι τέτοιο. Όσο για το αγόρι μου, μόνο στήριξη του παρέχω και ουδέποτε του τα έπρηξα. γράφω εδώ, λοιπόν, για να πω όσα δεν μπορώ να πω σε εκείνον. Αν, ωστόσο, το φόρουμ είναι μόνο για φαντάρους, τότε να αποχωρήσω.
 

kd305

New member
Απευθύνεται κυρίως σε φαντάρους,όποτε έχεις ελεύθερο χρόνο ρίξε μια ματιά και στις υπόλοιπες ενότητες,ίσως έτσι πάρεις μια ιδέα για το τι γίνεται στο στρατό,άδειες-ποινές-εξόδοι κτλπ.
 

hermione

New member
Οκ, ευχαριστώ. Πάντως, μόλις είδα ότι στην περιγραφή της ενότητας λέει πως συζητούν και τα κορίτσια για τις σχέσεις τους. Τέλος πάντων, λογικά δεν θα ξανακάνω δημοσίευση.
 

Constantine IC

New member
Κάνε παιδί μου δημοσιεύσεις και πες μας τον πόνο σου. Μην υπολογίζεις τον kd305 που νευριάζει κάθε δευτερόλεπτο επειδή έξω φυσάει 0.1 μποφόρ.
 

Erie_95

New member
Πφφφφ....... Ρε κοπελια ειλικρινά άραξε λιγο..... <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> και ωρίμασε επίσης!!!!! <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> το "μικρό" σου ειναι κοτζάμ μαντραχαλος γιαυτό ειναι στρατό άλλωστε.... Είναι ώρα να φερθεις σαν γυναίκα και όχι σαν κοριτσάκι.... Αυτό που πρέπει να κανεις ειναι να τον κανεις να ξεχνιέται και να του δίνεις δυναμη.... Σε καμία περίπτωση μην του τα κανεις πλανήτες γιατί ειναι που ειναι πρισμενα από τους ανώτερους του, άμα τον φορτωνεις και με γκρίνιες θα σκάσουν ..! <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello --> χαλάρωσε.... Εγώ τι να πω που ο δικός μου πάει Κύπρο και δεν θα τον βλέπω εξι μήνες ???? Και θα μιλάμε ελαχιστα γιατί η επικοινωνία Ελλάδα - Κύπρος ειναι γτπ..... <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:evil: -->:evil:<!-- s:evil: --> <!-- s:cry: -->:cry:<!-- s:cry: --> άντε να κρατισει τώρα αυτό.... <!-- s:( --:mad:<!-- s:( --> είπα κι εγώ τον καημό μου <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 
Top