• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ...

αν καποιος ειναι τριτεκνος και δεν εχει υπηρετησει μεχρι στιγμης σε καποιο σωμα κανενα απο τα παιδια(και τα τρια ειναι αγορια)και μπει πρωτα το τριτο παιδι,ηλικιακα το μικροτερο,μπορει να κανει αυτος την μειωμενη θητεια?

ειχα ακουσει πως γινεται,αλλα δεν ξερω τις διαδικασιες κτλ.
ας βοηθησει οποιος ξερει...
 

thagkol

New member
[quote author="αχιλλειος πτερνα"]αν καποιος ειναι τριτεκνος και δεν εχει υπηρετησει μεχρι στιγμης σε καποιο σωμα κανενα απο τα παιδια(και τα τρια ειναι αγορια)και μπει πρωτα το τριτο παιδι,ηλικιακα το μικροτερο,μπορει να κανει αυτος την μειωμενη θητεια?

ειχα ακουσει πως γινεται,αλλα δεν ξερω τις διαδικασιες κτλ.
ας βοηθησει οποιος ξερει...[/quote]
Κατηγορηματικά και 100% δεν γίνεται. Τη μειωμένη θητεία τη δικαιούται αποκλειστικά το μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι της οικογένειας, ανεξάρτητα από τη σειρά που θα μπουν φαντάροι τα παιδιά.
 
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΛΙΕΣ!
ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ? <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: -->
 
ευχαριστω assistant!

ειχα παει στο στρατολογικο γραφειο στο οποιο ανηκω πριν κατι μερες,για να ρωτησω το ιδιο ακριβως πραγμα,και μου ειπαν πως γινεται!
απο την στιγμη που δεν εχει μπει κανενας και μπαινει πρωτα πχ.ο τελευταιος ή ο μεσαιος(για τριτεκνους μιλαμε παντα) μπορει να παρει αυτος την μειωμενη θητεια και οτι ο πρωτοτοκος δεν εχει καμια θεση σε αυτο,δεν μπορει δηλαδη να το αποτρεψει με κανενα τροπο.
αντιθετως μου ειπαν πως αυτος που θα καταταγει πρωτος,εχει το δικαιωμα να δεχτει την μειωμενη θητεια αλλα και το δικαιωμα να μην τη δεχτει.

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΕΓΑΝ?
 

theog

New member
Ο thagkol εχει δικαιο. Στη στρατολογια μαλακιες σου ελεγαν. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος: ο ΜΟΝΟΣ ή ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ απο 3 ζωντα αδερφια.
 
απλα το θεμα ειναι οτι το μαθαμε και απο κατι φανταρους και απο κατι εποπ(λεω το μαθαμε γιατι το θεμα αφορα εναν φιλο μου)
αλλα τελος παντων για να λετε εδω πως δεν γινεται,μαλλον ετσι θα ειναι!

ευχαριστω παντως για την πληροφορηση παιδια!
 

thagkol

New member
Ο νόμος λέει "ο μόνος ή ο μεγαλύτερος από 3 ζώντα αδέλφια". Αν τώρα σου έλεγαν άλλα στη στρατολογία, σημαίνει ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
 

manolio

New member
[quote author="αχιλλειος πτερνα"]απλα το θεμα ειναι οτι το μαθαμε και απο κατι φανταρους και απο κατι εποπ(λεω το μαθαμε γιατι το θεμα αφορα εναν φιλο μου)
αλλα τελος παντων για να λετε εδω πως δεν γινεται,μαλλον ετσι θα ειναι!

ευχαριστω παντως για την πληροφορηση παιδια![/quote]


ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΩ ΘΑ...

ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΙΣΤΕΨΕΙΣ. ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ. ΠΥ ΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ
 
Top