• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

μη παραλαβή σημειώματος κατάταξης

sven

New member
Καλησπέρα σας, γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει στην περίπτωση που η αστυνομία δεν βρει τον υποψηφιο στρατευσιμο ούτε μπορέσει να επικοινωνήσει με αυτόν ή κάποιον συγγενή του ώστε να παραδοσουν το σημείωμα καταταξης και ο στρατεύσιμος δεν παρουσιαστεί. Τοτε τον χαρακτηρίζουν ανυπότακτο ή δεν συμβαίνει αυτό επειδή δεν είχε ενημερωθεί "επίσημα".

Σας ευχαριστώ
 

kd305

New member
Καλούν στο σταθερό σου αν δεν σε βρούνε εκεί πάνε στην διεύθυνση που έχεις δηλώσει όταν πέρασες περιοδεύων και σου φέρνουν το σημείωμα κατάταξης.

Αν δεν σε βρούνε πουθενά τότε βγαίνεις ανυπότακτος , η δικαιολογία που λες πως δεν ενημερώθηκες επίσημα είναι δικό σου φταίξιμο,εσύ είσαι υπεύθυνος αν αλλάζεις κατοικία να ενημερώνεις την στρατολογία και η στρατολογία να ενημερώνει την αστυνομία.
 

sven

New member
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Η στρατολογία έχει ενημερωθεί για την αλλαγή της διεύθυνσης, να ερθει η αστυνομία εκεί ειναι λίγο δύσκολο μια και ειναι στο εξωτερικό.
Στέλνουν και με το ταχυδρομείο τα σημειώματα κατάταξης;
 
Top