• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Νέα εμφάνιση των συζητήσεων

A

admin

Guest
Όπως παρατηρήσατε το φόρουμ άλλαξε σε εμφάνιση. Οι αλλαγές θα συνεχιστούν τόσο στο φόρουμ, όσο και στο κύριο site με σκοπό τη βελτίωση της εμφάνισης και την προσθήκη νέων δυνατοτήτων.
Μπορείτε τόσο εδώ όσο και με προσωπικά μηνύματα να μας στέλνετε τυχόν παρατηρήσεις ή σχόλια σας καθώς κι ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν και που ενδεχομένως οφείλονται στην αλλαγή του server και την αναβάθμιση του προγράμματος.
 

ygeionomikarios

New member
Τα Άβαταρ τόσο το δικό μου όσο και αρκετών άλλων χρηστών δεν είναι πλέον ορατά...
 
A

admin

Guest
Δυστυχώς κατά τη μετάβαση από server σε server όσο και σε νέα έκδοση του προγράμματος συζητήσεων χάθηκαν τα avatar, αν και έχουν ανεβεί κανονικά στο νέο server. Το ψάχνουμε το θέμα αλλά αν δε βρεθεί λύση, δυστυχώς θα πρέπει να ανεβούν ξανά..
 

mavroskoufis

New member
Στον Firefox όταν μπαίνεις στο φορουμ, δεν εμφανίζονται τα εικονίδια που δηλώνουν οτι υπάρχει νέα δημοσίευση, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε εαν σε κάποιο θέμα υπάρχει κάποια νέα καταχώριση.

EDIT: Ok fixed!
 
Top