• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Παράκληση πριν τη δημοσίευση νέου θέματος!

Status
Not open for further replies.

assistant

New member
Αν είναι εφικτό, πριν προχωρήσετε στη δημοσίευση νέου θέματος, κάντε μια μικρή αναζήτηση μεσά από την ειδική επιλογή που υπάρχει, ώστε να δείτε αν κάποιος φίλος έχει διατυπώσει στο παρελθόν το ερώτημα σας. Αν υπάρχει συναφές θέμα, θα διευκόλυνε να εντάξετε το ερώτημα σας σε αυτό και όχι σε νέο.
Πολλές φορές γίνονται επαναλήψεις ίδιων ερωτημάτων σε νέα θέματα, κάτι που κατά την εκτίμηση μου, δυσχεραίνει πολύ τη λειτουργικότητα του forum.
Τέλος, αν αυτό είναι δυνατό, στον τίτλο του νέου θέματος χρησιμοποιείστε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι κεφαλαία.
Ευχαριστώ πολύ!
assistant
 

George84

New member
[quote author="tonyg4"]ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16/12/1991 ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΣΠΙΤΙ;

ΑΝΤΩΝΗΣ[/quote]
Μπράβο φίλε μου. Κατάφερες και έκανες την ερώτηση σου στο πιο σωστό μέρος. Άσχετα μ' αυτά που γράφει ο assistant ακριβώς από πάνω.

Τέλος πάντων.
Λοιπόν, συνήθως μες στην 3η λυκείου γίνεται μια κινητικότητα και πηγαίνουν όλοι μαζικά στα στρατολογικά γραφεία τους. Δεν μας στείλανε ατομικά χαρτί στο σπίτι. Στην περίπτωσή σου όμως, για να είσαι σίγουρος σε ποιο στρατολογικό γραφείο ανήκεις, πάρε ένα τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο Βέροιας (2331024692) και ρώτα τους. Θα σου πούνε λογικά και την ημερομηνία που πρέπει να περάσεις για επιλογή.

[quote author="Στροτολογικό γραφείο Βέροιας"]04.12.2007

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ 2ο: Πρόσκληση Παρουσίασης Στρατευσίμων Κλάσης 2011 στα Στρατολογικά Γραφεία και στα Κ.Ε.Π. για Κατάθεση Δελτίου Απογραφής (ΔΑ)

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τα σχετικά (αρθ. 9 και 10 Ν. 3421/2005) οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2011 (γεννημένοι κατά το έτος 1990) που κατάγονται ή διαμένουν στο Νομό Ημαθίας είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στο Γραφείο μας (Στρατόπεδο "Μακεδονομάχου Καπετάν Αμύντα" Βέροια) ή στα Κ.Ε.Π. από 7 Ιανουαρίου 2008 μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2008.
δεδομένου ότι η διαδικασία απογραφής και η επιτυχής έκβασή της στηρίζεται κατά κύριο λόγο στη σωστή και ευρεία ενημέρωση των στρατευσίμων, παρακαλούμε για την ακρινή και έγκαιρη ειδοποίηση των ενδιαφερομένων σχετικά με τα παρακάτω:
α. Με το συμπληρωμένο Δελτίο απογραφής υποβάλλεται υποχρεωτικά και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή εφόσον είναι νέου τύπου, πιστοποιητικό Δήμου, από το οποίο θα προκύπτει η εγγραφή τους στα Μητρώα Αρένων.
β. Όσοι πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας υποβάλουν και ιατρική Γνωμάτευση ή Βεβαίωση, στην οποία θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.
γ. Όσοι παραβαίνουν τις παραπάνω υποχρεώσεις τους, υπέχουν, εκτός των προβλεπόμενων ποινικών συνεπειών, τις παρακάτω πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

(1) Ενός (1) μηνός, σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής του Δελτίου Απογραφής.
(2) Δύο (2) μηνών, σε περίπτωση μη υποβολής του Δελτίου Απογραφής.
(3) τριών (3) μηνών σε περίπτωση αναγραφής στο Δελτίο Απογραφής ανακριβών στοιχείων ή κατάθεσης ανακριβών δικαιολογητικών.

3. Οι εμπλεκόμενοι αποδέκτες, στους οποίους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για τις δικές τους κατεπείγουσες ενέργειες, ώστε το περιεχόμενο να καταστεί γνωστό στους στρατευσίμους με οποιοδήποτε κατά την κρίση τους πρόσφορο τρόπο.

4. Παρακαλούνται ιδιαίτερα οι εμπλεκόμενοι Δήμοι του νομού μας, όπως κοινοποιήσουν το παρόν καθώς και το συνημμένο πρόγραμμα τόσον στα δημοτικά διαμερίσματα της δικαιοδοσίας τους όσον και στους ενδιαφερόμενους στρατεύσιμους ή στους οικείους των.

5. Για κάθε αμφιβολία ή απορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο μας, κάθε εργάσιμη ημέρα από ώρα (09:00 μέχρι 13:00) και στα τηλέφωνα: 2331024692 και 2331032461.

Ανχης (Σ) Ιωάννης Καραγιάννης
Διευθυντής
[/quote]
Το παραπάνω ανακοινώθηκε στις 4/12/2007. Αντίστοιχα για τη δικιά σου κλάση (2012) θα ανακοινωθεί η πρόσκληση αρχές Δεκεμβρίου, για απογραφή από 7/1/2009-28/2/2009.


Ξαναδιάβασε αυτό που γράφει ο assistant και φρόντισε στα υπόλοιπα μυνήματά σου να μη δημιουργείς πρόβλημα...
 
Status
Not open for further replies.
Top