• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Περί αποστολής θεμάτων και διαγραφής τους

A

admin

Guest
Συνιστούμε σε όλα τα μέλη μας πριν την αποστολή νέου θέματος ή την απάντηση σε ένα υπάρχον να λαβαίνουν υπόψη -μεταξύ άλλων- τα εξής:

1) Μη δίνετε λεπτομερείς αναφορές δημοσίως για μονάδες, υπομονάδες, θέσεις αυτών κλπ

2) Μην αναφέρεστε ονομαστικά σε στρατιωτικούς, ακόμα και αν το κάνετε για καλό, μπορεί να τους δημιουργήσετε άθελα σας προβλήματα.

3) Σε κάθε περίπτωση αποφεύγετε να γράφετε στοιχεία που μπορεί να σας καταστήσουν εύκολα αναγνωρίσιμους....

Τα παραπάνω αναφέρονται διότι υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες ορισμένα μέλη ζητούν να διαγράψουμε ένα ή περισσότερα μηνύματα τους, ή ακόμα και όλα ή ακόμα και το προφίλ τους. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι είναι είτε από μόνοι τους ή κάποιοι άλλοι δημιούργησαν πρόβλημα στη μονάδα τους. Μετά την αποστολή των μηνυμάτων έχετε δύο ώρες για διορθώσεις, διαγραφές μηνυμάτων, μετά θα πρέπει να το κάνουμε εμείς.

Αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει πολλές φορές γιατί διαγραφή μηνυμάτων θα οδηγούσε σε ασυνέχεια των θεμάτων, ορισμένα από τα οποία θα γίνονταν ακατανόητα. Αυτός είναι και ο λόγος που αφαιρέσαμε τη δυνατότητα να το κάνουν οι ίδιοι οι χρήστες στα δικά τους μηνύματα.
Επιπλέον αν παρόλα αυτά επιθυμείτε τη διαγραφή συγκεκριμένων θεμάτων θα μας αποστέλλετε ιδιωτικά μήνυμα, αναφέροντας μας τους λόγους καθώς και συγκεκριμένα μηνύματα που θέλετε να διαγραφούν. Στο εξής γενικές αναφορές του τύπου Παρακαλώ διαγράψτε όλα τα μηνύματά μου δε θα γίνονται αποδεκτές..
 
Top