• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Πρώτη μέρα θητείας

hermione

New member
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!

Μόλις πριν από μερικά λεπτά εγγράφηκα στο φόρουμ, για να εκφράσω τα συναισθήματά μου για τη στρατολόγηση του συντρόφου μου, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα.

Έκανε το τραγικό λάθος να πάρει μαζί του ένα (αρχαίο μεν) κινητό με κάμερα, κι όπως καταλαβαίνετε του το κατήσχαν. Επίσης, έχασε τη σιμ του! Αποτέλεσμα: μου έκανε 2 φορές αναπάντητη συνολικά σήμερα, από έναν άλλο συμφάνταρό του και τον πήρα και μιλήσαμε ελάχιστα (5 '). Τον άκουσα σχετικά καλά, όσον αφορά στις εντυπώσεις του, αλλά και λίγο ψαρωμένο, καθώς έιναι μόλις η πρώτη μέρα.

Γενικά, είμαστε πολύ δεμένοι και δε μπορούμε χωριστά. Κοντεύουμε στα 2 χρόνια μαζί και είμαστε τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο επώδυνη είναι όλη η διαδικασία και για τους δύο. Εγώ δε, σήμερα, είμαι στα μαύρα μου τα χάλια, αλλά δεν του έχω δείξει τίποτα. Τον αγαπώ πολύ και μου λείπει!! Μέχρι την Κυριακή που θα έχει επισκεπτήριο και θα μπορέσουν οι γονείς του να πάνε και να του δώσουν κινητό (εγώ ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα μπορέσω να πάω), δεν θα είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε, παρά μόνο ελάχιστα.

Λίγη συμπαράσταση, φέλλοουζζζζζ!
 
Top