• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Προσθήκη avatars

A

admin

Guest
Τώρα όλα τα μέλη μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία βιβλιοθήκη αρκετών εκατοντάδων avatars αυτό που τους ταιριάζει. Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα avatars είναι μικρές εικόνες που εμφανίζονται κάτω από το όνομα του αποστολέα ενός μηνύματος.

Για να προσθέσετε ένα avatar κάντε κλικ στο Προφίλ και πηγαίνετε στο κάτω μέρος στον Πίνακα Ελέγχου των Άβαταρ. Πατήστε το κουμπί Παρουσίαση φωτοθήκης και θα σας εμφανιστούν οι κατηγορίες, επιλέγετε όποια θέλετε και κάνοντας κλικ στο πλήκτρο Go θα εμφανιστούν όλα όσα ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Επειδή μερικές κατηγορίες περιέχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες εικόνες θα πρέπει να έχετε υπομονή μέχρι να φορτωθούν όλες. Κατόπιν κάντε κλικ στην Επιλογή Άβαταρ.

Σύντομα θα προστεθούν και άλλες κατηγορίες όπως και avatar στρατιωτικού περιεχομένου.

Φυσικά, όπως πάντα, μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας άβαταρ, αρκεί οι διαστάσεις τους να μην υπερβαίνουν τα 120 x 120 pixels και το μέγεθος τους τα 12,5 ΚΒ. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε link σε εξωτερικές εικόνες, που βρίσκονται σε άλλους servers, οπότε δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους.

Με την ευκαιρία από τις ρυθμίσεις του προφίλ σας μπορείτε να συμπληρώσετε και άλλα προσωπικά στοιχεία, έτσι για την καλύτερη γνωριμία των μελών.

Σημαντική Σημείωση:
Επειδή πρόσφατα έγινε υποχρεωτική η συμπλήρωση της ημερομηνίας γενεθλίων για όλα τα μέλη που εγγράφονται, όλα τα παλαιά μέλη, αν επιχειρήσουν να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή στο προφίλ τους -όπως είναι η προσθήκη avatars- θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσουν και την ημερομηνία γέννησης, αλλιώς δε θα καταχωρηθούν οι όποιες αλλαγές.
 
Top