• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Στρατός και Ψυχολογικά προβλήματα.

123kalel456

New member
Πρώτα απ' όλα καλημέρα και χρόνια πολλά, ετοιμάζομαι σιγά σιγά για το στρατό όμως υπάρχει ένα πρόβλημα και γιαυτό θέλω να ρωτήσω.Έχω ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθώ θεραπεία όμως δεν θέλω να πάρω αναβολή και θέλω να κάνω κανονικά την θητεία μου,θα δεχτούν να με κρατήσουν η θα πάω και θα μου δώσουν αναβολή; Και αν μου πουν για αναβολή μπορώ να αρνηθώ η είμαι αναγκασμένος να πάρω αναβολή.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
 

Mixalis_85

New member
Φιλε καλησπερα.

Οσο αφορα για το θεμα σου... Εαν πας και σε εξετασει ο γιατρος ειτε αφορα παθολογικα ειτε σε ψυχολογικα ζητηματα και κρινει οτι πρεπει να παρεις αναβολη θεωρητικα δεν μπορεις να κανεις κατι και θα στην δωσει και λεω θεωρητικα γιατι ειναι αναλογα και με τον γιατρο εαν ομως δειξεις αρνηση για την αναβολη και δεν την θες μπορει και να μην στην δωσει. Εαν ομως ειναι καθετος και αυστηρος δυστυχως δεν μπορεις να την γλιτωσεις. Στο λεω γιατι εχω αντιμετωπισει τετοιους αυστηρους στρατιωτικους γιατρους αλλα και συζτητησιμους γιατρους. Ειναι καθαρα θεμα τυχης σε τι γιατρο θα πεσεις.
Επειδη δεν ξερω και το ψυχολογικο προβλημα που εχεις και αναλογα με το ειδος του μπορεις να του πεις του γιατρου του οτι θες να υπηρετησεις και να σε βγαλει αοπλο εαν προβλεπεται απο το σχετικο ΦΕΚ.
 

kd305

New member
Από την στιγμή που έχεις ψυχολογικά προβλήματα κανένας γιατρός δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του για να υπηρετήσεις εσύ , θα σου δώσει μια αναβολή και θα έχει το κεφάλι του ήσυχο, εσύ μπορεί να θέλεις να υπηρετήσεις αλλά αν σου την δώσει σε κανά Έβρο και κάνεις τίποτα εκείνος θα τρέχει.

Ρίξε και μια ματιά στο ΦΕΚ και δες τι προβλέπεται για την περίπτωση σου.
 
Top