• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ

fantaros kai sxesi

  • einai kalutera gia enan fantaro na exei sxesi otan parousiastei.

    Votes: 29 49,2%
  • einai kalutera gia enan fantaro na einai eleu8eros otan parousiastei.

    Votes: 30 50,8%

  • Total voters
    59

Νίκος_Ν

New member
Πολύ ωραία! Μην τρελαίνεσαι λοιπόν! Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ακόμα κι αν κάτι κάνουν οι 9 στους 10 (δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα), υπάρχει πάντα ο 1 στους 10 που δεν το κάνει. Άσε το τί γίνεται ή δεν γίνεται συνήθως και χαλάρωσε να χαρείς τον άνθρωπό σου και το μωράκι σας. Καλή του θητεία και γρήγορα κοντά σας! <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->
 

psareas

New member
Εντάξει, απολύθηκε ο ξάδερφός μου, τον περίμενε η δικιά του. Γίνεται να κρατήσει σχέση, δεν είναι πια πολύς ο χρόνος θητείας όπως ήτανε άλλοτε. Εχεις και κινητά, βιντεοκλήσεις, έλεγε ο θείος μου που τον καιρό του περιμένανε όλοι μια μεγάλη ουρά στο καρτοτηλέφωνο κι οι από πίσω πιέζαν να τελειώνεις γρηγορα.

Τον περιμεναμε στο σπίτι ολοι μαζεμένοι οικογενειακα, τουρτα, μπίρες, μπαλονια με ηλιον, κανονικό πάρτυ. Πίσω στην θαλπωρή της οικογένειας και στην αγκαλιά της αγαπημένης.
 
Top