• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

dimig

New member
Ο δικομματισμός παίζει τα "ρέστα" του...

Σε μια χαμένη "παρτίδα" ρίχνει και τα τελευταία του "χαρτιά", που είναι ο Καζάκης και η Παπαρήγα.

Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος... τα σταλινικά εργαλεία του παρακράτους.


s-kazakis.jpg


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Ελάχιστες ημέρες μας χωρίζουν από τις πιο κρίσιμες εκλογές της Μεταπολίτευσης και οι μάσκες αρχίζουν να "πέφτουν" η μία μετά την άλλη. Οι "πολυτέλειες", που απολάμβανε ο δικομματισμός μέχρι τώρα, φαίνεται πλέον ότι αποτελούν παρελθόν. Ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος δικομματισμός αρχίζει και ξοδεύει τις εφεδρείες του. Αποκαλύπτει τα "δεκανίκια" του και αυτό είναι τραγικό γι' αυτόν, γιατί σε περίπτωση ήττας του δεν υπάρχει πλέον ασφαλής δρόμος γυρισμού. Αν χάσει τη μάχη των προσεχών εκλογών, χάνεται για πάντα. Υποχωρώντας, προκειμένου να επιβιώσει, "καίει" τις "γέφυρες" ασφαλείας και μπαίνει σε έναν μονόδρομο προς την καταστροφή.

Το ΚΚΕ είναι μια τέτοια "γέφυρα", η οποία σήμερα "πυρπολείται", προκειμένου να σωθεί ο δικομματισμός ...Μια "γέφυρα" που καίγεται, ώστε ο δικομματισμός να εξασφαλίσει τις κρυφές και ανίερες συμμαχίες τις οποίες έχει ανάγκη, προκειμένου να "περάσει" σε ένα "απάτητο" μονοπάτι ασφαλείας, που όμως —σε περίπτωση αστοχίας— δεν έχει γυρισμό ...Ένα "δεκανίκι", το οποίο χρησιμοποιείται σε ώρα ανάγκης, όπως η σημερινή. Αυτό πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης ...Να γνωρίζει ποιος είναι ο ρόλος του ΚΚΕ στο πολιτικό μας σκηνικό. ...Να γνωρίζει ποια είναι η σχέση των σταλινικών με το παρακράτος τού δικομματισμού ...Να γνωρίζει πώς να "αποκωδικοποιεί" τις συμπεριφορές του. Απλά πράγματα. Από το πώς και εναντίον ποιών χρησιμοποιεί ο δικομματισμός τους σταλινικούς "δολοφόνους", μπορείς να καταλάβεις ποιους φοβάται.

Είναι πλέον ορατό στους πάντες ότι υπάρχει "κίνηση" από πλευράς σταλινικών "μισθοφόρων" ..."Κίνηση" έντονη, η οποία αποκαλύπτει "φλέγουσες" ανάγκες των αφεντικών τους ..."Κίνηση" υψηλού ρίσκου, η οποία αποκαλύπτει τις φοβερές δυσκολίες και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν τα αφεντικά τους ..."Κίνηση", η οποία αποκαλύπτει τους εχθρούς τους. Με ποιους ασχολείται καθημερινά το σταλινικό χαφιεδαριό; Με τον Καμμένο και τον Τσίπρα. Στο πρόσωπο αυτών αναζητούμε όχι τους εχθρούς των σταλινικών, αλλά τους εχθρούς του δικομματισμού, ο οποίος έχει υπάλληλούς του τους σταλινικούς. Αυτήν την "κίνηση" θα εντοπίσουμε και θα αξιολογήσουμε, προκειμένου να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτήν την κρίσιμη για όλους εκλογική μάχη ...Την πιο κρίσιμη μάχη της Μεταπολίτευσης.

Καθημερινά πλέον το ΚΚΕ αναγκάζεται να "ξεφτιλίζεται", προκειμένου να στηρίξει τον δικομματισμό και μαζί με αυτό ξεφτιλίζονται και όλα τα "παρελκόμενά" του ..."Παρελκόμενα", όπως είναι για παράδειγμα ο σταλινικός Καζάκης ...Η τελευταία πολιτική "κατασκευή", η οποία ρίχτηκε στη "μάχη", προκειμένου ο δικομματισμός να "καπελώσει" το κίνημα των πλατειών της αντίδρασης ...Προκειμένου να ελέγξει τη δυσαρέσκεια των εξοργισμένων πολιτών. Ο Καζάκης είναι ένα από τα τελευταία "δεκανίκια" του δικομματισμού ...Ένα "δεκανίκι" της τελευταίας στιγμής, το οποίο "κατασκευάστηκε" στην εποχή του Μνημονίου και της ανεξέλεγκτης "διαρροής" των οπαδών των μεγάλων κομμάτων...

συνέχεια στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/05/telos-epoxis.html

Η αλλαγή της ηγεσίας συμφέρει τον ελληνικό λαό, γιατί αυτό θα αναγκάσει τους δανειστές μας να αλλάξουν από μόνοι τους τη "δοσολογία" της αθλιότητας. Αν δεν συμβεί αυτή η αλλαγή ηγεσίας, θα συνεχιστεί η προηγούμενη "θεραπεία". Δεν έχουν λόγο να την αλλάξουν, όταν ο λαός δεν αντιδρά. Οι δωσίλογοι του δικομματισμού με την εκλογική "συγκατάβασή" μας θα μας λιώσουν σταδιακά σαν τα "κεριά". Θα μειώνουν τα πάντα σε βαθμό τέτοιο, που θα οδηγήσουν τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση και την πατρίδα μας στην απόλυτη λεηλασία. Το έχουν "υπογράψει" οι κομματάρχες του δικομματισμού αυτό και έχουν δεσμευτεί να το κάνουν. Αν δηλαδή υπάρχει κίνδυνος για τους μισθούς και τις συντάξεις, τότε αυτός ο κίνδυνος υπάρχει μόνον σε περίπτωση επιβίωσης του δικομματισμού.
 
Top