• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να διακόψω την αναβολή μου;

Iremos

New member
Θέλω να διακόψω την αναβολή μου λόγω σπουδών και να παύσω, προσωρινως, τη φοίτηση μου στο πανεπιστήμιο, τι θα πρέπει να κάνω;

Επειδή οι αποστάσεις είναι μεγάλες μεταξύ του στρατοπέδου της πόλης μου, του κεπ και του πανεπιστημίου και επειδή δεν έχω ιδέα σ αυτό το θέμα, δεν ξέρω από που να αρχίσω και τι να κάνω. Γι αυτό χρειάζομαι τη καθοδήγηση σας ως γνώστες. Που να πάω πρώτα και τι να κάνω/ζητήσω; ύστερα τι; κλπ.

Edit: Σε δεύτερη μοίρα με νοιάζει πώς και αν μπορώ να επιλέξω που να πάω (παρεμεθοριο, Κύπρο, κλπ)

Ευχαριστώ.
 

sklaviaris

New member
μπαίνεις στο stratologia.gr και ακολουθείς τη διαδικασία, θα χρειαστείς κωδικούς taxisnet και ένα πιστοποιητικό σπουδών. 2-3 βδομάδες πριν μπεις θα σου έρθει email να συμπληρώσεις κάτι στοιχεία και εκεί επιλέγεις στρατόπεδο να πας, λέει ποια είναι μειωμένης θητείας, για παραμεθόριο, για Κύπρο κλπ, αν και εμένα με έστειλαν σε άλλο σημείο από εκεί που διάλεξα, όπως και έναν άλλο γνωστό μου.
από την άλλη μη διακόψεις τις σπουδές σου, απλά να θυμάσαι να δηλώνεις μαθήματα, μήπως πάρεις και καμία άδεια για εξεταστική
 
Top