• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

TO AGORAKI MOU 20 MA'I'OU MPHKE SKARAMAGA

K

kagouras

Guest
[quote author="konc"][quote author="kagouras"]Αμαζόνα μην ανησυχεις ο φιλος σου ειναι μεγαλη ¨μπαλαντεζα" για να ειναι εκει. Ειναι καλωδιομενος οσο δεν παει. Θα την παλεψει μην ανησυχεις, ολη μερα φραπογαλο θα πινει και θα παιζει PS <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> και μην κλαιγεσε τοσο , καλυτερα και απο το Porto Karas θα ειναι εκει <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello -->[/quote]

βρε άνθρωπε... διάβαζε και λιγο πριν γράψεις που έχεις πάρει παραμάζωμα όλα τα thread και έχεις άποψη για όλα.[/quote]
LOOL σιγα μη διαβασω 10 σελιδες κατεβατο τον πονο της αμαζονας. <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> Αμαζόνα δε ντρεπεσαι λιγο?????? <!-- s:bravo -->:bravo<!-- s:bravo -->
 
Ε Λ Ε Ο Σ !!!
Στο παρελθόν ένιωσα την ανάγκη να σε υποστηρίξω, εφόσον κι εγώ ήμουν πάνω κάτω στην ίδια θέση με σένα.
Το ότι χώρισατε να σου πω δεν μου έκανε εντύπωση, γιατί όπως σου είχα πει το να ξημεροβραδιάζεσε στο forum και να μάθεις από έξω τον όρκο δεν λέει τίποτα απολύτως!!!
Ούτε στην ορκομωσία του δεν κατέβηκες, και με το που πήρε άδεια εσύ έφυγες Χαλκιδική (δεν έχει σημασία που το είχες κανονίσει ήδη) δεν νομίζεις ότι θα έπρεπε να σκεφτείς ότι αυτός θα έρθει εδώ και δεν θα έχει ανάγκη να δει μόνο εσένα για να τρέχει να σε βρίσκει στα beach bar, έχει και φίλους και οικογένεια που του 'χαν λείψει εξίσου, ίσως και περισσότερο... και λογικό είναι.

Αρχικά είχα εκνευριστεί με όλους αυτούς που σου μιλούσαν με ανέδεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι και εσύ είσαι υπερβολικά προκλητική, είναι αυτό που λένε τα θέλει ο κώλος σου... δεν μπορείς να εκφράζεσαι έτσι για κανέναν λόγο, όσο και αν εκνευριστείς!!!

Και κάτι ακόμα, για κάποιον που δεν γνώριζε τα "καφρά"... η λέξη είναι ηλίθια, μία ψευτομάγκικη έκφραση που είχα να ακούσω από τα 18 μου και δεν πιστεύω ότι αρμόζει στο στόμα καμίας γυναίκας, κοπέλας ή ότι άλλο θες αμαζόνα μου. Και βασικά είναι "γκαφρά", αναγραμματισμός της λέξης φράγκα σε μία ανόητη αργκό.

Να κλείσω λέγοντας σου ότι εγώ είμαι ακόμα με τον δικό μου ναύτη κι ας μην έμαθα όρκους, επιφωνήματα, ή ότι άλλο θες... ενημερωνόμουν περιοδικά από το forum μήπως και βγάλουμε άκρη για το που να πάρει μετάθεση και από εκεί και πέρα πίστεψε με υπάρχουν πιο ουσιαστικοί τρόποι για να δείξεις σε κάποιον ότι τον αγαπάς και ότι τον νοιάζεσαι (σημείωση για την επόμενη σου σχέση).

Υ.Γ. Κι εσείς όμως βρε παιδιά τι τα βάζετε με ένα 18χρονο κοριτσάκι... αν είναι δυνατόν!!
 

George84

New member
Πες τα βρε Σαλονικιά, γιατί ότι και να της λένε, τα διαγράφει, θεωρώντας ότι όποιος της λέει το αντίθετο απ' αυτό που θέλει ν' ακούσει είναι μισογύνης.
Καλά τη γλίτωσε ο Amazonos, θα την έψαχνε ακόμα στα beach bar της Χαλκιδικής.

Δείχνεις κοπέλα που ξέρει ποιά είναι, σοβαρή και μετρημένη (απ' όσα μπορεί να καταλάβει κανείς από 2 ολόκληρα post). Respect από μένα <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> . Καλή υπομονή και καλή θητεία στον Σαλονικιό.
 

amazona

New member
sto beach bar elipsa 3 savvatokuriakia apo to opoio to ena o amazonos itan ekei...meta stamatisa.den eipa oti edixna tin agapi m etsi.milas san na ftaiw.makari to thema na itan to oti ithele na dei k allous i oti me epsaxne se beach bar.episis eimai 20 k oxi 18.TO LATHOS M STHN OLH SXESH HTAN OTI EMPISTEUTIKA OTI EDWSA TA PANTA....OTI AFETHIKA.
KALH SUNEXEIA....
 

konc

Member
[quote author="ygeionomikarios"]Edw o kosmos kaigetai kai to mou*i xtenizetai...[/quote]
<!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
Στα λόγια μου σιγά-σιγά έρχεστε.. Είσαι και γιατρός, τσ τσ τσ βρωμόλογα!
 

periplanwmenos

New member
amazona, o kosmos thelei na mathei...
telika giati xwrises ton amazono?
giati ton epiases sta prasa, sta barakia?
i giati tolmise na paei sto bar panw apo 3 fores??/

exw berdeutei ligo
lol
 

makispota

New member
Λοιπον Αμαζονα ακου ... γραψε τους ολους στο μ***** σου . Επειδη φαινεσαι καλο μουνακι who knows how to party ... αμα θες να βρεις καινουργιο φανταρο να "παιδευεις" στειλε pm <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: -->
Βεβαια δε πιστευω να σε πειραξει που εχω ηδη σχεση ... εσυ μπορεις να εισαι το αισθημα αν θελεις <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

panito

New member
ναι κ αν εχει βρει μεχρι τωρα αγορι εννοειται δεν ζηλευεις! <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> <!-- sPDT_Armataz_01_06 -->PDT_Armataz_01_06<!-- sPDT_Armataz_01_06 -->
 

thejOker

New member
ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ
1ον καλα θα κανει να σε στειλει.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΜΕ ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΕΜΑ.ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΑΕΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΞΠΡΕΣΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ
ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
 

mp28

New member
καλησπερα σε ολους! ειμαι κ γω μελος στο φορουμ (προσφατο βεβαια) κ ο λογος που γραφτηκα ειναι γιατι κ μενα το αγορι μου παρουσιαστηκε το νοεμβριο φανταρος (οχι στο ναυτικο). γραφτηκα γιατι ηθελα να μαθω καποια πραγματα για το σωμα που παρουσιαστηκε, για τυχον μεταθεσεις, για... για... για... για ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ(!!!!!!!) πραγματα!! ειτε ρωτουσα ειτε απλα διαβαζα καποιες δημοσιευσεις! κ γω ειχα τις αγωνιες (κ εχω) της αμαζονας αν περναει καλα, αν τρωει κτλ. απλα ηθελα να πω με ολο το θαρρος: ελεος ρε παιδια! καθησα κ διαβασα κ τις 9 σελιδες κ περισσοτερο κους-κους μου εκανε παρα σαιτ στρατου! στις 9 σελιδες ζητημα εαν η μιση εχει κατι να προσφερει σε καποιον που πραγματικα ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να μαθει κατι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ!! επισης ποιος ο λογος να βριζετε;; να ζητατε γιατι χωρισε, αν βρηκε αλλον, να μας λεει η κοπελα (η οποια δν τολμουσε καποιος να της πει κατι κ τν αρπαζε απο τα μουτρα) οτι βγαινει εξω και τα πινει!;;;;!!
δεν κρινω κανεναν σας απλα αυτα ειναι θεματα που δν πιστευω οτι ταιριαζουν στο θεμα "στρατος" ή στο θεμα "σχεση- στρατος"..
ζητω συγγνωμη αν πρσεβαλα καποιον και να ζητησω απο αυτους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πληροφορουν εμας που ενδιαφερομαστε με ουσιωδες πραγματα και οχι με κους-κους!
καλη θητεια σε οσους ειναι φανταρακια και καλη συνεχεια σε οσους μας πληροφορουν για πραγματα που δεν ξερουμε (κυριως οι κοπελες)..!! <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->

Υ.Γ. μην γραφετε με γκρικλις (greeklish), γραφτε με ελληνικα- ειναι πιο ευκολο να διαβασει καποιος ενα κειμενο, κυριως αν αυτο ειναι μεγαλο!
 
Top