• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Τριπολη Και 112ΠΜ Ελευσίνα

Καλή θητεία αρχικά σε όσους μπαίνουν, θα γράψω λίγα πραγματάκια για Τριπολη και την βάση της Ελευσίνας.

Ας αρχίσουμε με την Τριπολη. Εκεί να ξέρετε για την εκπαίδευση δεν είναι τόσο χάλια όσο λένε θα μείνετε καπου στις 18 με 25 μέρες και απλά θα μάθετε τα κλασσικά πράγματα μεταβολές πως να χαιρετατε και να μιλάτε κλπ, έχει καθημερινό πρόγραμμα με το τι θα κάνετε οπότε που γενικα ξέρετε τι θα παίζει. Και να ξέρετε σε μια φάση θα βαριόσαστε να κάθεστε τουλάχιστον έτσι ετυχε όταν μπήκα εγω ΣΤ ΕΣΣΟ 2022 όσοι μπείτε τότε απλά έχει φουλ κρύο οπότε παρτε πράγματα για να είστε ζεστοί. Από υπηρεσίες εκεί θα κάνετε αν τύχει τουλάχιστον 2 αντε 3 από εστιατόρια σε θαλαμοφυλακας και άλλα πόσα και μια εκπαιδευτική σκοπιά χαζή. Η ορκομωσια θα διαρκέσει ούτε μιση ωρα και μολις τελειώσετε θα πάρετε και 10 μερούλες άδεια αυτό είναι σίγουρο 100% και θα ξέρετε κιόλας και που θα πάρετε μετάθεση εκείνη τη μέρα, εύχομαι να μην πάτε ΜΕΤΑ έχει λίγο πουτσα αυτά για Τριπολη.

Τωρα για την 112ΠΜ της Ελευσίνας.
Αν ειναι να πάτε εκεί για μετάθεση ανάλογα την ειδικότητα πως θα έχετε θα περνάτε και αντίστοιχα ωραια αλλά σχετικά είναι φουλ χαλαρα και καλα δεν σου λένε τίποτα. Αν πάτε ως οδηγος η ΜΗΑΦ (Μηχανικός Αεροσκαφών) είναι παράδεισος η 112 επειδη θα δουλευετε ως μηχανικοί προτείνω την μοίρα ΜΣΕΠ εκεί θα είσαστε από την πρώτη μέρα ως βοηθοί μηχανικοί στα ελικόπτερα. Έχει κιαλλες μοίρες πάντως, η ΜΣΑ έχει τα καναντερ, η 356 έχει τα c130 και το ΚΕΑ αλλά εκεί είναι πιο δύσκολο να μείνεις με κανα βύσμα και πάλι δύσκολο. Επίσης όταν δεν θα έχετε υπηρεσία θα μπαίνετε 7 το πρωι και 2 το μεσημέρι σπιτάκι. Όταν θα έχετε όμως υπηρεσία συνήθως πάντα σκοπιά θα είναι για τους Ι1 θα μπαίνετε κανονικά την ημέρα που έχετε την υπηρεσία και θα βγείτε την επόμενη το πρωί με Off. Το off λοιπόν είναι σαν ρεπό όταν θα έχετε υπηρεσία πάντα θα περνετε off και θα φεύγετε σπίτι. Η σκοπιά λοιπόν θα κάνετε 3 η 2 φορές τη ημέρα από 3 ώρες. Και στο ενδιάμεσο που δεν θα έχετε κάτι θα έχετε δωμάτιο για να ξεκουραζεστε. Επίσης υπάρχουν και υπηρεσίακα λεωφορεία που κάνουν δρομολόγια από και προς την βάση σε διάφορα μεροι στην αθηνα.
 

elenh0

New member
Γεια σου . Εμένα μπήκε την Δευτέρα Τρίπολη για θητεία ο κολλητός μου. Από Αθήνα είμαστε . Για να μην στα πολυλογω δν έχω καμοια ιδέα τι θα κάνει γτ 1 εβδομάδα πριν φύγει τσακώθηκα με άσχημα ούτε καν ήξερα πως έφυγε φαντάσου . Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τον δω; Δηλαδή άμα πάω μέχρι Τρίπολη έστω για 10 λεπτά θα μπορεί να βγει η οτιδήποτε;; Δεν θέλω να ρωτήσω αυτόν για να νε κάτι πιο έκπληξη κατάλαβες και τώρα βρήκα εδώ το σάιτ και είπα να ρωτήσω
 
Top