• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

www.army-market.gr

noomikarios

New member
re paidia eseis oi palioi pou kserete ap auta mipws kserete ti einai auto army-market.gr? Einai kalo,kako,ftino,akrivo??Thelw na parw kapoia pragmata apo kei twra pou mpainoume!aksizei?tha ta xei steilei mexri tin deutera ?gt to e-shop ta stelnei se mia mera!

Edit by admin: Τα greeklish απαγορεύονται στο φόρουμ
 

George84

New member
[quote author="noomikarios"]re paidia eseis oi palioi pou kserete ap auta mipws kserete ti einai auto army-market.gr? Einai kalo,kako,ftino,akrivo??Thelw na parw kapoia pragmata apo kei twra pou mpainoume!aksizei?tha ta xei steilei mexri tin deutera ?gt to e-shop ta stelnei se mia mera![/quote]
Γι' αυτό ακριβώς λέω να προσέχετε τι πάνε να σας πουλήσουνε:
Σετ ραπτικής
Κιτ ατυχημάτων
Κιτ για δάγκωμα από φίδι (!)
Μεταλλική πυξίδα
Κουταλομαχαιροπήρουνο
Πετσέτες
Σεντόνια
Φερμουάρ για άρβυλα (!)
Μαχαιράκι
Σετ καθαρισμού τυφεκίου
Τσαντάκι μέσης
Ισοθερμικά
Αδιάβροχα
και άλλα πολλά, που αν έχεις 2-3000€ για ξόδεμα μπορείς να τα αγοράσεις όλα.

Πάτα στην υπογραφή μου και διάβασε την ενότητα "Τι πρέπει να πάρω πριν παρουσιαστώ και τι θα μου δώσουν εκεί". Δεν ξέρω αν έχει καλές τιμές, αλλά μπορείς να τις κρατήσεις και να συγκρίνεις σε μαγαζάκια με στρατιωτικά είδη. Άλλωστε στο site αναφέρει ότι η παράδοση της παραγγελίας κάνει 5-7 εργάσιμες, οπότε δεν προλαβαίνεις.
 

soik

New member
[quote author="George84"][quote author="noomikarios"]re paidia eseis oi palioi pou kserete ap auta mipws kserete ti einai auto army-market.gr? Einai kalo,kako,ftino,akrivo??Thelw na parw kapoia pragmata apo kei twra pou mpainoume!aksizei?tha ta xei steilei mexri tin deutera ?gt to e-shop ta stelnei se mia mera![/quote]
Γι' αυτό ακριβώς λέω να προσέχετε τι πάνε να σας πουλήσουνε:
Σετ ραπτικής
Κιτ ατυχημάτων
Κιτ για δάγκωμα από φίδι (!)
Μεταλλική πυξίδα
Κουταλομαχαιροπήρουνο
Πετσέτες
Σεντόνια
Φερμουάρ για άρβυλα (!)
Μαχαιράκι
Σετ καθαρισμού τυφεκίου
Τσαντάκι μέσης
Ισοθερμικά
Αδιάβροχα
και άλλα πολλά, που αν έχεις 2-3000€ για ξόδεμα μπορείς να τα αγοράσεις όλα.

Πάτα στην υπογραφή μου και διάβασε την ενότητα "Τι πρέπει να πάρω πριν παρουσιαστώ και τι θα μου δώσουν εκεί". Δεν ξέρω αν έχει καλές τιμές, αλλά μπορείς να τις κρατήσεις και να συγκρίνεις σε μαγαζάκια με στρατιωτικά είδη. Άλλωστε στο site αναφέρει ότι η παράδοση της παραγγελίας κάνει 5-7 εργάσιμες, οπότε δεν προλαβαίνεις.[/quote]

αγόρασα πραγματα απαραιτητα απο το μαγαζι αυτο. Πολυ εξυπηρετικο. πουλαει γενικα στρατιωτικο εξοπλισμο ΄χι μονο για νεοσυλλεκτους.
Και οχι δεν προλαβαινεις εκτος αν συννενοηθεις μεσω τηλ
 

nikopaok4

New member
Γι' αυτό ακριβώς λέω να προσέχετε τι πάνε να σας πουλήσουνε:
Σετ ραπτικής
Κιτ ατυχημάτων gt farmakeia entos dn pezun ?? lol
Κιτ για δάγκωμα από φίδι (!) loool mi petyxeis kamia vasiliki kobra?????
Μεταλλική πυξίδα mi se vgalei o dromos turkia meria...
Φερμουάρ για άρβυλα (!) loool ( sa na poulas pago se eskimoous )
.[/quote]
 

soik

New member
[quote author="nikopaok4"]Γι' αυτό ακριβώς λέω να προσέχετε τι πάνε να σας πουλήσουνε:
Σετ ραπτικής
Κιτ ατυχημάτων gt farmakeia entos dn pezun ?? lol
Κιτ για δάγκωμα από φίδι (!) loool mi petyxeis kamia vasiliki kobra?????
Μεταλλική πυξίδα mi se vgalei o dromos turkia meria...
Φερμουάρ για άρβυλα (!) loool ( sa na poulas pago se eskimoous )
.[/quote]
Μαλλον δεν έγινα κατανοητός. Το κατάστημα πουλάει στρατιωτικά είδη καθώς και είδη για τα σώματα ασφαλείας. Ναι αυτά δεν χρειάζονται στον νεοσύλλεκτο αλλα δεν σου προτείνει να τα αγοράσεις το κατάστημα και θεωρώ άστοχη την διακομώδηση σου.
Κιτ ατυχημάτων χρειάζονται στα στελέχη σε περιόδους ασκήσεων όπως και τα κιτ για δάγκωμα φιδιού. Δέν υπάρχει άμεση ιατροφαρμακευτική περιθαλψη σε περιόδους που κάποιος είναι στο βουνό για άσκηση. Ακόμα και στα αυτοκινητα μας έχουμε, πόσο παράλλογο να τα χει ένας στρατιωτικός σε άσκηση? οεο?
Το ίδιο ισχύει και για τις πυξίδες, επίσης τις χρησιμοποιούν και κυνηγοί και ορειβάτες. Δεν έχουν GPS βλέπεις πάνω στο βουνό.
Φερμουάρ για άρβυλα μπορεί να επιλέξει κάποιος για να μειώσει την φθορά των κορδονιών της αρβύλας ή να γλυτώσει το δέσε και ξαναδέσε κάθε τρεις και λίγο.
Δεν αγόρασα τιποτα απο αυτά αλλά αν δεν μπορείς να διακρίνεις το πού απευθύνονται μήν συκοφαντείς ένα κατάστημα.
Εξάλλου στα σετ για νεοσύλλεκτους που προσφέρει το μαγαζί δεν προτείνονται αυτά ,εξού και δεν καταλαβαινω που είναι το περίεργο και αστείο.
Τουλάχιστον είχα την επιλογή να αγοράσω αυτά που χρειαζόμουν (δεν αγορασα εννοείται ένα απο τα σετ για νεοσύλλεκτους αλλά αυτά που έκρινα απαραίτητα απο τα φόρουμ που διάβασα) χωρίς να με πρήζουν για επιπλεον αγορές όπως έκαναν σε καταστήματα στρατιωτικών ειδών.
Πάντα φιλικά
<!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

nikopaok4

New member
καλα για τα gps μην εισαι κ τοσο σιγουρος... και εννοειται οτι δν συκοφαντω το καταστημα δεν εχω κ κανενα συμφερον ουτως η αλλος απλα εκανα λιγο πλακα γτ μερικα πραματα μου φαινονται παραλογα
 

125

New member
χαίρετε και καλώς σας βρήκα <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->

σίγουρα πολλά από τα πράγματα που πωλούνται σε καταστήματα είναι σχετικά άχρηστα και περιττά, αλλά κανείς δεν υποχρεώνει κάποιον να αγοράσει. Είμαστε όλοι ενήλικες (εκτός τους εθελοντές ίσως <!-- s:p -->:p<!-- s:p --> ) αλλά αν έχουμε την ικανότητα να κρατάμε όπλο νομίζω ότι εξ ορισμού έχουμε και την ικανότητα να κρίνουμε τι μας χρειάζεται και τι όχι

προσωπικά αυτό (από τα "περίεργα") που βρήκα πολύ χρήσιμο είναι οι ηλιακοί φορτιστές για μικροσυσκευές όπως κινητό τηλέφωνο, mp3, bluetooth, φωτογραφικές μηχανές κλπ. Μου έλυσε το θέμα της φόρτισης όπου έπρεπε να πάρω σειρά για διαθέσιμη πρίζα στο λόχο (ειδικά στο κέντρο), επίσης δεν ανησυχούσα μη μου κλέψουν το τηλ αφού το φόρτιζα πάντα δίπλα μου, είχα ρεύμα διαθέσιμο στα σκηνάκια (σειρά οι σειρές για να φορτίσουν και αυτοί <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> ), είχα ρεύμα στη σκοπιά και γενικά όπου βρισκόμουν.

Οι ηλιακοί φορτιστές λειτουργούν με εσωτερική μπαταρία λιθίου η οποία φορτίζει είτε από τον ήλιο ή από κανονική οικιακή πρίζα ώστε να "μεταφέρεις" το ρεύμα μαζί σου και να το χρησιμοποιήσεις όποτε θελήσεις. Επίσης, κυκλοφορούν με διάφορους αντάπτορες ώστε να εξυπηρετούν πολλά κινητά τηλέφωνα από όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν και φυσικά λειτουργούν και ως κανονικοί φορτιστές (ένας για όλα τα τηλέφωνα- μέσω πρίζας). Κυκλοφορούν αρκετοί και διαφορετικοί τύποι από ηλιακούς φορτιστές, εγώ είχα διαλέξει έναν που διαθέτει και φακό και ραδιόφωνο και έβγαλα τις σκοπιές μου με μουσική χωρίς να πληρώσω μία για μπαταρίες! Το κόστος αγοράς του συγκεκριμένου ήταν περίπου 28 ευρώ αλλά το προμηθεύτηκα από φίλο που εμπορεύεται τα συγκεκριμένα προϊόντα χονδρικά (αν θέλετε στείλτε μου π.μ. να σας δώσω τα στοιχεία επικοινωνίας του). Στο ράφι δεν ξέρω σε τι τιμές μπορούν να βρεθούν αν και υπάρχουν αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν τέτοια προϊόντα. Ξέρω επίσης ότι υπάρχουν και πιο οικονομικές λύσεις (πχ ηλιακός επαναφορτιζόμενος φακός (ρεύμα και ήλιο) που λειτουργεί και ως φορτιστής και διαθέτει και πυξίδα περίπου 20 ευρώ). Νομίζω ότι υπάρχουν και ακόμη φθηνότερα μοντέλα αλλά το ρεύμα που μπορούν να σου παρέχουν επαρκεί για μια δυο κλήσεις έκτακτης ανάγκης. (το κλειδί είναι να κοιτάς χωρητικότητα σε mAh- η μπαταρία ενός τυπικού κινητού τηλεφώνου είναι περίπου 800- 900 mAh)

ένα από τα φαινομενικά "άχρηστα" πράγματα για τη θητεία που τελικά αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο. Όπως και τα μωρομάντηλα άλλωστε <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> καθαρίζουν τοπικά το σώμα μας πολύ καλά και γρήγορα ειδικά σε σκηνάκια και μονάδες που δεν έχουν πάντα ζεστό νερό, αλλά και κάνουν την κάνη του όπλου να γυαλίζει με ένα μόνο πέρασμα ( <!-- s:oops: -->:oops:<!-- s:oops: --> μάλλον δεν έπρεπε να το πω αυτό!! χαχαχαχα)
 
Top