• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

08Α ΕΣΣΟ ΑΠΟΛΕΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

maxpayne79

New member
Τώρα που έφθασα στο τέλος της θητείας μου (λίγες μέρες μείνανε μέχρι τη μεγάλη μέρα 11/2) θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' όλου του φόρουμ για την συνεχή πληροφόρηση και στήριξη πριν και κατά τη διάρκεια της θητείας. Χωρίς την ύπαρξη αυτής της ιστοσελίδας η πληροφόρησή μου για τα τεκταινόμενα στις μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού θα ήταν ανύπαρκτη. Η λειτουργία του ΘΗΤΕΙΑ συμβολίζει την αμεσότητα και την ταχύτητα της διαδικτυακής ενημέρωσης. Ακόμη και η υπηρέτησή μου στη μονάδα που βρίσκομαι οφείλεται στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από τους χρήστες αυτού του φόρουμ.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή συνέχεια στην πολύτιμη λειτουργία του ΘΗΤΕΙΑ, ώστε να συνεχίσει να ενημερώνει και να υποστηρίζει για πολλά χρόνια τις επόμενες σειρές Ναυτών!
Και μην ξεχνάμε, το ΘΗΤΕΙΑ είμαστε όλοι εμείς!
 

Ramaya

New member
Καλός πολίτης maxpayne79!!! Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και να είσαι πάντα καλά!

Θα σε παρακαλούσα να δώσεις τη σκυτάλη σε εμάς τα ψάρια (2009Α) κάνοντας ένα top 3 των καλύτερων πρώτων μεταθέσεων και άλλο ένα για τη δεύτερη μετάθεση, βάσει της υποκειμενικής σου άποψης ή/και της πληροφόρησης που απέκτησες όλο αυτό το διάστημα!

Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να κάνουν το ίδιο όλοι οι απολελέ της 2008Α που θα έχουν την καλοσύνη να περάσουν από αυτό το thread!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ξανά καλός πολίτης!!!
 

SailorMan

New member
Απολελέ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καλοί μας πολίτες λοιπόν...όντως ένα μεγάλο ευχαριστώ το οφείλουμε στο forum που ήταν πάντα ένα αποκούμπι ακόμη και στις πιο τρελές μας απορίες!!!


Υ.Γ Τώρα στο τέλος τα συναισθήματα είναι ανάμικτα καθώς μέσα στη χαρά κρύβεται και μια μελαγχολία για τα άτομα με τα οποία μοιραστήκαμε δύσκολες αλλά και πολλές ευχάριστες στιγμές, και τα οποία είναι πολύ πιθανών ότι δεν θα ξαναδούμε...

Υ.Γ(2) Τελικά η θητεία (για μένα τουλάχιστον) ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι (ΠΟΡΟΣ - ΝΑΣΛΕ - ΛΒ24Β - ΝΔΒΕ - ΚΕΑ) με τα καλά και τα κακά του!!!
 

maxpayne79

New member
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! Καλή θητεία στους καινούργιους και στα παιδιά της σειράς μου καλοί πολίτες!

Φιλε ramaya πρέπει να ξέρεις ότι οι λεγόμενες ΄΄βυσματικές΄΄ μονάδες μπορούν να χαλάσουν ανα πάσα στιγμή. Με τα σημερινά δεδομένα αν είσαι από Αθήνα θα σε συμβούλευα για πρώτη μετάθεση Σαλαμίνα που χωράει πολύ κόσμο και κάποιες υπηρεσίες παίζουν πολύ καλά. Επειδή δεν τις θυμάμαι αν ψάξεις στο φόρουμ θα δείς ποιες είναι αυτές. Ο Κανελλόπουλος έχει φτιάξει όπως μαθαίνουμε τελαυταία 1-5 εξόδου. Μέρα με τη νύχτα όταν μπήκα εγώ πέρσι. Μακριά από ΝΔΑ γιατί είναι ακόμη εκεί ο Παλιάτσος. Τον Μάρτη θα γίνουν οι νέες κρίσεις.
Για 2η μετάθεση αν είσαι απο Μακεδονία σου προτείνω (πάντα με βύσμα) ναυτοδικείο καθημερινά φεύγεις το μεσημέρι και τα ΣΚ οφφ. Παλιά ΝΔΒΕ 5-5εξόδου, γραφείο ενημέρωση κοινού (άπιαστο όνειρο) και πολεμικό μουσείο δεν ξέρω πως παίζει. Μακριά από Κιλκίς. Και υπάρχει και το ΕΚΑΕ Λάρισας(παραμεθόριος και άκρως βυσματική) μέσα στην 110 που υπηρέτησα εγώ και η υπηρεσία αναμένεται να χαλάσει μολις φύγει η σειρά μου. Ειδικά όσοι είναι από Μακεδονία μετά την παραμεθόριο της Λάρισας τους παίρνουν όλους και τους πάνε ΝΔΒΕ. Παίζει ακόμη 2-6 οφφ αλλά όχι για πολύ.
Για 2η μετάθεση Αθήνα Πολεμικό Μουσείο, ΔΔΜΝ, Ταμείο Εθνικού Στόλου, Μετοχικό Ταμείο Στρατού. Σ' όλα αυτά τα βυσματικά ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της απόσπασης και εννοώ Αγ.Μαρίνα καλοκαίρι κλπ. Η κάθε βυσματική υπηρεσία έχει τη αντίστοιχη απόσπαση.
Αυτά ελπίζω να σε βοήθησα.
 

tazman

New member
Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο forum….ειδικά τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο που έψαχνα και εγώ να καταλάβω που πάνε τα 4 σε ειδικότητες/μονάδες/υπηρεσίες/τι να έχω μαζί μου και πότε κλπ…..

Κλείνοντας απλά θα πω μερικά πραγματάκια:
1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που με βάση την εμπειρία του βοήθησαν και βοηθούν με συμβουλές τους νέους…..ελπίζω να συνεχιστεί….προσωπικά ελπίζω να το έκανα και ευχαριστώ εκείνους που το έκαναν για μένα <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
2. Εκείνοι που απλά θέλουν «πελάτες» για τη στελέχωση των μονάδων τους για να παίζει καλύτερα τους ίδιους, αν είναι ναύτες….τους εύχομαι να το βρουν στη ζωή τους από αλλού…..αν είναι μόνιμοι….. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ <!-- sPDT_Armataz_01_07 -->PDT_Armataz_01_07<!-- sPDT_Armataz_01_07 -->
3. Όταν κάποιος ναύτης αδικείται (γιατί σε σχέση με άλλους σαφώς θα αδικείται)…..ας ρίχνει μια ματιά και στα παιδιά του ΣΞ… <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: --> - στην παρούσα φάση το ΠΝ είναι απλά υπέροχο (είναι φανερό πως θα χαλάσει...με όλα αυτά που έγιναν φέτος <!-- s:slap -->:slap<!-- s:slap --> )
4. Για όλα τα ξεφτιλισμένα όντα που επέτρεψαν την υπηρεσία του «οικήματος» …..Μπράβο σας ρε……κάνατε το ΠΝ μπουρδέλο και το καμαρώνετε και από πάνω……(δεν έχω τίποτα με τους ναύτες που πήγαν σε αυτό…μιλάω για τους φωστήρες του ΠΝ….)
5. Όλα έχουν τα όρια τους……εκτός από την ανθρώπινη μαλακία…… «ευτυχώς» ορισμένα στελέχη το επιβεβαίωσαν μέχρι εκεί που δεν πάει…..την επόμενη φορά Παπάρα μη γράφεις στα forum….. «μεταμφιέσου» σε ναύτη ρε.……κανείς δε θα σε καταλάβει……. <!-- s:hello -->:hello<!-- s:hello --> -------- και μην ξεχάσεις να βάλεις την ασπιρίνη.....


Εύχομαι καλή και ανώδυνη θητεία σε όλους!!!!!!!! Όσο για όλα τα άλλα θα έρθουν……. «Στον καιρό…..» <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers --> <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

mic08B

New member
Euxomai sta paidia tis 08A kaloi polites k tous euxomai ta kalitera. Twra erxetai k h seira mas (08B). Exw na pw k gw para polla otan tha erthei h stigmi tis apolisis mou alla kathe pragma stin wra tou....

<!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool --> <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 
A

admin

Guest
Ευχαριστούμε όλους για τα καλά τους λόγια, χαιρόμαστε που εδώ βρήκατε ένα βήμα για να κάνετε κάπως ευκολότερη τη θητεία σας, καλοί πολίτες όλοι!
 
Top