• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

10-12 νοεμβριου μπαινουν παλι?

lepanto

New member
Για σας παιδια και συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια! τριπολη τωρα 10 - 12 νοεμβριου μπαινουν παλι? Ξερετε ποτε ερχετε το χαρτι μεταταξης? Ευχαριστω!
 

giorgaras

New member
φιλε εσενα που σου ρθε το χαρτι,που μενεις??για να δουμε τις περιοχες π ερχεται πρωτα
 

kwstas

New member
και δω ηρθε.θεσσαλονικη ηρθαν σημερα οι διαταγες.λογικα αυριο θα ειναι σ ολη την ελλαδα...στις στρατολογιες εννοω.οποτε αρχιστε να τηλεφωνατε...
 

kwstas

New member
ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΝ..
 

dnik

New member
Χαλκίδα εδώ ήρθε το γράφει και στο προφίλ μου <!-- s;) -->;)<!-- s;) -->
 

neos..

New member
Κ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΡΟΥΦ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ.ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΩ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.ΤΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ!!!!
 

lepanto

New member
Ευχαριστω ρε παιδια να ειστε καλα! α και κατι αλλο! το sleeping bag θα το παρετε απο την αρχη κοντα η οχι? Ξερει κανεισ τι παιζει αυτον το καιρο με αυτο το θεμα?
 

kthom

New member
Σχετικα με το sleeping bag καποιοι λενε (οι περισσοτεροι στο φορουμ) να μιν το παρουμε τωρα που θα μπουμε και οτι καλιτερα ειναι να μας το φερουν στο πρωτο επισκεπτηριο... Ενα φιλαρακι μου που παρουσιαστηκε Τριπολη με την Α'08 μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και να το παρω απο τωρα μαζι μου... Αυτος και παρα πολλα ατομα απο την σειρα του το πηραν μαζι τους οταν μπηκαν και δεν ειχαν κανενα προβλημα. Οποτε λεω να το παρω μαζι μου απο τωρα γιατι ολοι λενε οτι ειναι μεγαλη ευκολια!
 

xristos21

New member
paidia min anisixeite....boreite na to parete mazi sas apo tin proti mera...vevaia einai kai analoga se pion tha pesete pou tha sas pasksei ta pragamta....kalitera gia mena einai na to feroun sto proto episkeptirio oi dikoi sas....
 

giorgaras

New member
θα ρθουν κ αλλα χαρτια μεταταξεων τι εχετε ακουσει??η ηταν τα μοναδικα??
 

beetle

New member
Με το sleeping bag δεν παίζει κανένα απολύτως πρόβλημα....Αλλά και σε ιδιαζουσα περίπτωση να τύχετε το πολύ πολύ να πάει στην ασφάλεια και να το πάρουν οι δικοί σας στο 1ο επισκεπτήριο...

Αντε με το καλό παιδες...είναι ενα καλοστημένο θέατρο η τρίπολη...
 

original21club

New member
Κ εγώ σήμερα πήγα στο ΡΟΥΦ κ την Τετάρτη θα πάρω το νέο χαρτί κατάταξης για Ναυτικό.. 11/11 μπαίνω..
 
Top