• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

10 Μαιου...... Καταταξη...

Joker19

New member
Λοιπον γεια σας παιδες....θελω μια βοηθεια....ειμαι απο Αλεξανδρουπολη...και περασα διαβιβασεις καλαματα....γνωριζετε τιποτα? ολοι μου λενε οτι θα κανω ζωαρα....οποιος ξερει γενικα τ παιζει να μου πει <!-- s:cool -->:cool<!-- s:cool -->
 

mavraganis238

New member
Φίλε γενικά στις διαβιβάσεις είναι καλά αλλά μην ακους απο τώρα οτι βλακεία λέει ο καθένας απο πρωσοπική εμπειρία (ή ακόμη χειροτερα απο ραδιο-αρβύλα).

Η αλήθεια είναι οτι το ΚΕΔΒ στην καλαμάτα δεν θεωρείται και απο τα καλύτερα κέντρα, θα βρείς ΑΡΚΕΤΑ posts σχετικα με λίγο ψαξιμο στο forum.

Το καλό και το κακό των διαβιβάσεων είναι οτι έχουν πολλές ειδικότητες και παρα πολλά πιθανα μέρη να πας. Δεν είναι παντου το ιδιο καλά, και καπου μπορεί να είναι καλά για ατομα με συγκεκριμένες ειδικότητες (Χειριστής Ραντάρ ή Χειριστής Μεσων Ηλ. Πολέμου) ενώ για άλλες ειδικότητες οχι και τοσο (πχ. Οπλουργός).

Τέλος, γενικά στον Ε.Σ. τα πράγματα αλλάζουν αρκετά εύκολα ανάλογα με τον Δοιικητη της μονάδας. Αν αλλάξει ο Δοιικητης ενα "ασπρο" στρατόπεδο μπορεί να "μαυρίσει" μεσα σε μια εβδομάδα.
 
Top