• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ).

paul22

New member
καρντάσια όποιος θέλει μου στέλνει να τον κάνω add στο facebook σε 1 - 2 βδομάδες θα κάνω και όμαδα στο φβ ήδη με τον νικόλα και έναν φίλο του που θα είμαστε μαζί έχουμε κανονίσει καφέ πρίν την ημέρα της κατάταξης
 

nikolas4

New member
θεσσαλονικεις και κρητικοι απο τους πιο γνησιους ανθρωπους... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ...
 

panos chania

New member
καλησπερα παιδια..και απο χανια παιρνουν τριπολη.. 15 νοεμβρη εγω..καλη θητεια να εχουμε
 

kwstas

New member
Η μονάδα αυτή είναι περιπου δύο χιλιομετρα από την Τριπολη. Δεν θεωρειται απομονωμενη.
Προκειται ουσιαστικα για πρωην αεροδρομιο και χωρα 2300 ατομα φανταρους. Απο δω και περα θεωρειται ΚΕΝ πεζικου, αεροποριας και ναυτικου, και μαλλον ολοι θα περασουν παρομοια εκπαιδευση. Η διαφοροποιηση γινεται μετα στις μεταθεσεις. Οι εγκαταστάσεις (πριν τεσσερα χρονια τουλαχιστον ηταν καλες) , οχι τελειες αλλα δε τις λες και σκ@τ@.

Η Τριπολη ειναι μικρομεσαια πολη, με τις καφετεριες της, τα μπαρακια της, κτλ. Δεν ειναι κι ασχημη.

Η υγρασια στην 124 ΠΒΕ χτυπαει 300 % το Νοεμβριο - Δεκεμβριο. Επειδή είναι σα κοιλάδα, εχει κρυο κιολας. Take care of it .
 

paul22

New member
αν κάποιος έχει αναπνευστικά προβλήματα και έχει πρόβλημα με την υγρασία τι γίνετε?πεθαίνει?έχει πιο πολύ υγρασία και απο την λάρισσα?
 

rpdnick

New member
Η 124 ειναι ο τι πρεπει για ΚΕΝ. Ειναι 2 χιλιομετρα εξω απο την Τριπολη, παλιουτσικες εγκαταστασεις αλλα πραγματικο ξενοδοχειο. Θαλαμοι,τουλαλετες,μαγειρεια ειναι σε ΤΟΠ κατασταση. Απειρες τουαλετες και ντους ανα θαλαμο, ζεστο νερο κλπ. Κανεις δε θα μπορουσε να ζητησει κατι καλυτερο απο το ΚΕΝ του. Ο καιρος στην Τριπολη ειναι κωλοκαιρος, ειδικα το χειμωνα. Πολυ κρυο σε συνδυασμο με υγρασια-χειροτερα απο Εβρο ανετοτατα. Βρεχει επισης σχεδον καθε μερα(βασικα το χειμωνα παιζει να βρεχει ΚΑΘΕ μερα, εδω Μαϊο και το ειχε χεσει), το πρωι φουλ ομιχλη κλπ. Συνηθως κρυωνουν ολοι οποτε παρτε τα μετρα σας. Τωρα που θα στε τουρλουμπουκι κανεις δεν ξερει απο κλιμα τι θα παιξει αλλα απο εγκαταστασεις και μονο οποιος παει Τριπολη ειναι παρα πολυ οκ.
 

sam91

New member
Από Θεσσαλονίκη έχει μόνο κτελ ή πηγαίνεις και με το τρένο. Και ακόμη γνωρίζει κανείς πότε μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση επιβίβασης...
 

kd305

New member
1 .Μόνο ΚΤΕΛ
2 . Κατάσταση επιβίβαση μπορείς να πάρεις 5 ημέρες πριν παρουσιαστείς,για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με το φρουραρχείο της περιοχής σου.
 

paul22

New member
από θεσσαλονίκη τηα πάρουμε το τραίνο για αθήνα στης 11 το βράδυ και θα είμαστε αθήνα στης 5 το ξημέρωμα και μετά έχει κτελ για τρίπολη στής 5.50 και μετά στης 8 και κάνει ακριβώς 2 ώρες,απο θεσσαλονίκη απευθείας για τρίπολη έχει μόνο κτέλ 2 φορές την εβδομάδα τρίτη και παρασκευή στης 12 το μεσημέρι και φτάνει εκεί στης 8 τ απόγευμα αλλα βολεύει μόνο όποιον παρουσιάζεται τρίτη ή παρασκευή γιατι αλλιώς θα πρέπει να μείνουμε σε ξενοδοχείο μια νύχτα όποιος παρουσιάζεται τετάρτη ή πέμπτη( όλοι δηλαδή),βέβαια όταν πήρα τηλέφωνο στα κτελ τρίπολης μια κασέτα έλεγε οτι όταν έχει ορκομοσία ή μπαίνει κάποια εσσο βάζουν έκτακτα δρομολόγια,περισσότερα δεν γνωρίζω,επίσης έχω ακούσει και κάτι άλλο οτι όταν θα ορκιστούμε βάζουν δρομολόγια απο θεσσαλονίκη για τρίπολη με πολύ χαμηλές τιμές,αυτό δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει
 

salonikios_88

New member
παιδες οσοι μου λενε για τριπολη λενε τα καλυτερα.......το γκρουπακι στο φεις εγινε?? <!-- s:p -->:p<!-- s:p -->
 

george_21

New member
ti ginetai paidia?mono kriti k thessaloniki??k gw kritikos k spoudazw thessaloniki k mpainw 15!stilte kana mnm osoi thelete na gnoristoume!
 
Χαιρετώ όλα τα παιδιά! Γιώργος από Ρέθυμνο. 15 μπαίνω μέσα εγώ μαζί με άλλα 3 άτομα που ξέρω. Μπείτε όλοι στην σελίδα στο facebook που έχουν φτιάξει τα παιδιά πιο πάνω για να μιλήσουμε και λίγο να γνωριστούμε. Αυτοί από Κρήτη (ηράκλειο, Ρέθυμνο,Χανιά, Λασίθι) να σμίξουμε πουθενά να πιούμε κανένα καφέ και να γνωριστούμε!!
 

Av8r

New member
Οι εγκαταστάσεις είναι μια χαρά. Κάθε Μοίρα είχε το δικό της κυλικείο, οι θάλαμοι είναι σε αξιόλογη κατάσταση, με ζεστό νερό στον καθέναν.

Προαύλια μεγάλα, μαγειρεία σε πολύ καλή κατάσταση. Μόνο το ιατρείο είναι λίγο μικρό και με 2000 άτομα μέσα στον χειμώνα που θα χωρέσουν όσοι το χρειαστούν?

Αίθουσες διδασκαλίας μεγάλες, προαύλια για μεγάλα. Μια χαρά είναι.
 

paul22

New member
να κάνω κ εγώ μια ερώτηση,μέχρι να ορκιστούμε δε μας δίνουν όπλο σωστά?που σημαίνει οτι δεν κάνουμε κ ένοπλες υπηρεσίες
 
Καλημερα σε ολους και καλη θητεια επισης!Εγω παρουσιαζομαι στο ΠΝ στις 13 νοεμβρη στο 124 ΠΒΕ .Υπαρχει κανενας αλλος εδω για ΠΝ?
 
Top