• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

21ΛΔΒ Κομοτηνή

DB1980

New member
Καλησπέρα στο φόρουμ...

Πλησιάζει κι εμένα ο καιρός για την 2η (και τελευταία ελπίζω) μετάθεση, αφού ολοκληρώσω βέβαια το 5μηνο μου εδώ που είμαι τώρα. Η διαφορά είναι ότι η πρώτη μου μετάθεση ήταν σε μέρος κοντινό στο σπίτι μου, οπότε θα φάω το τελευταίο(και μικρό, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω και παράπονο) μέρος της θητείας μου στην παραμεθώριο. Η μετάθεση μου ήρθε για τον 21ο λόχο διαβιβάσεων στην Κομοτηνή. Από τα λίγα που κατάφερα να συγκεντρώσω μέχρι τώρα, οι περισσότεροι μου είπαν ότι σαν πόλη είναι πολύ ωραία, αλλά σαν μονάδα δεν είναι και από τις καλύτερες, κυρίως με την λογική ότι επειδή είναι μέσα σε τεθωρακισμένη ταξιαρχία, έχει αρκετό τρέξιμο (ίσως βέβαια αυτό να το λένε σε αντιδιαστολή με τον 29ο λόχο διαβιβάσεων που βρίσκεται πάλι στην Κομοτηνή, και από ότι μου είπαν είναι από τους πιο λουφαδόρικους λόχους). Εγώ εδώ που είμαι τώρα, αν και διαβιβαστής, από την αρχή πήρα απόσπαση στο ΓΕΠ και έκανα υπηρεσίες μόνο εδώ (με εξαίρεση στην αρχή και σε περίοδο εμπλοκής λόγω άσκησης).

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς περισσότερες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο λόχο, το γενικότερο κλίμα, τι υπηρεσίες έχουν και πως τους πάει κλπ. Επίσης αν είναι εύκολο να πάρω διανυκτέρευση, όχι για Θεσσαλονίκη από όπου είμαι, αλλά για Κομοτηνή που έχει δικό του σπίτι ένας φίλος.

EDIT. Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω, αν υπάρχει εκεί ΓΕΠ, μήπως υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί λόγω εμπειρίας μου εδώ.
 
Top