• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

296 tpz (Λέσβος)

atroul

New member
Καλησπέρα,ξέρει κάνεις τι παίζει σε auth την μονάδα?
θα πάω εκεί μέσα γενάρη...είμαι diavivasths με ειδικότητά YKOA.
Ευχαριστώ πολύ.
Sorry για τα Greeklish eftiaksa ότι μπορούσα αλλά είμαι σε netcafe...
 

Slackware

New member
Διαβιβαστης και πας στο 296;
Ανηκεις στο όπλο των διαβιβασεων;
Γενικα το στρατοπεδο δεν εχει και την καλυτερη φημη (μαλλον την χειροτερη θα ελεγα οτι εχει).
Πολυ προβλεπε και μαυριλα.
 

christoforos86

New member
Για την ακρίβεια πρέπει να σου ήρθε 296 Μ/Κ ΤΕ, μηχανοκίνητο τάγμα εθνοφυλακής.

Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι ότι ξέρατε για 296 και μαυρίλα δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο μιας και τον Αύγουστο άλλαξε ο διοικητής, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τους δύο προηγούμενους που το είχαν κάνει κατάμαυρο. Ο καινούριος είναι πολύ εντάξει και σε ότι αφορά την εκπαίδευση (με αυτό δεν εννοώ χύμα, εννοώ σε λογικά και αναμενόμενα πλαίσια) και σε ότι αφορά τις παροχές στους φαντάρους.
Επιπλέον τώρα υπάρχει πολύς κόσμος και από τότε που ήρθε η 309 ακόμα περισσότερος, και ακόμα δεν έχουν έρθει όσοι παίρνουν ειδικότητες με εκπαίδευση σε κέντρα ( διαβιβαστές, τεχνίτες, μάγειρες, οδηγοί κλπ).

Τώρα για σένα που είσαι διαβιβαστής δύο τινά παίζουν:

α) πας στον 2ο λόχο διαβιβάσεων του 475 τάγματος διαβιβάσεων, το οποίο συστεγάζεται με το 22ο σύνταγμα το οποίο βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο με το 296. Εκεί παίζει μόνο υπηρεσία θαλαμοφύλακα, δεν έχουν καν όπλα, δεν έχουν απογευματινές, δεν έχουν νυχτερινές και γενικά ξύνονται. Δουλειά σε γραφείο το πρωί και θαλαμοφυλίκια μόνο.

β) (αυτό βλέπω και ως πιο πιθανό, αφού για να ρωτάς για το 296, αυτό θα έγραφε στην μετάθεση σου)πας στο 296, είτε στον λόχο διοικήσεως, είτε σε κάποιον από τους άλλους λόχους, σαν διαβιβαστής και εντάσεσαι στην διμοιρία διαβιβάσεων. Οπότε έχει κανονικά υπηρεσίες (σκοπιά, περίπολο, θαλαμοφύλακας, λάτζα σε εστιατόρια) αλλά μην φανταστείς τις άπειρες υπηρεσίες ( υπολογίζουμε στην χειρότερη 1 μέσα - 2 έξω, ανάλογα με το πόσοι θα φύγουν με απόσπαση, αλλά όπως ξαναείπα ο κόσμος είναι πάααρα πολύς) το οποίο όμως θα δείξει μετά τις γιορτές και τα γκορυπ των αδειών.
 

Slackware

New member
Atroul το α δεν νομιζω να παιζει γιατι γαι να πας στο 22 Σ.Π. πρεπει να εισαι δυναμη του 475 και απο εκει να πας στο 2/2/475.
Οποτε η μεταθεση του θα ελεγε 475.
Χαιρομαι που εφτιαξε το στρατοπεδο παντως.
 

atroul

New member
Ευχαριστώ πολύ παιδιά,
ελπίζω να την παλέψω.... <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->
Πέρα από αυτό σαν ΥΚΟΑ γενικότερα ξέρει κανείς τι παίζει;
Ευχαριστώ
 
Top