• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

2η Μετάθεση

firefox1984

New member
Καλησπέρα.Ειμαι στην Γ Εσσο 2008 και κανω 2ο μηνα παραμεθωριο οπου μας παιζει 15-15.Με ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα βρηκα οτι εχουμε το δικαιωμα να ζητησουμε μεταθεση αφοτου συμπληρωθουν οι 2 μηνες και συγκεκριμενα στο πρωτο 20ημερο του 3ου μηνα.Καποιοι αλλοι λενε οταν περασουν 4 μηνες.Τι απο τα 2 ισχυει?Η λογικη λεει το 2ο αφου οι καινουργια σειρα θα καλυψει τις οποιες αναγκες απο μεσα Δεκεμβρη.Τεσπα επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενος εαν ξερει καποιος ας μου απαντησει.

Ευχαριστω.
 

ikarus260

Member
4 μήνες είναι η παραμεθόριος, εκτός κι αν έχεις βύσμα και μπορέσεις και πάρεις μετάθεση
 

karkan

New member
4 mines apo tote pou parousiastikame h' apo tote pou arxise i paramethwrios??
tis g' esso dld pote einai oi deyteres metatheseis?
 

ΙΑΣΩΝ

New member
Γιατί ρε φιλαράκο.Τόσο χάλια είναι;Μακάρι να ήμουν και εγώ εκεί που είσαι.
 

EVANS

New member
λοιπον στους δυο μηνες+ σου δινεται το δικαιωμα να κανεις νομιμη βυσματικη μεταθεση.αυτο δεν σημαινει πως αν δεν εχεις γερο βυσμα θα φυγεις απο εκει.απλα αν δεν κλεισεις το διμηνο το βυσμα σου θα πρεπει να παρει απο εκει μονο με αποσπαση.αυτο ισχυει <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

JEFO

New member
Μια ακόμη απορία παρόμοια με KARKAN.
Η Γ ΕΣΣΟ παιρνει μεταθεση (για ολους μιλαω) μετα απο 4 μηνες στην παραμεθοριο ή 10-15 μερες αφου παρει τις πρωτες μεταθεσεις της η Δ ΕΣΣΟ? Γιατι ακουγεται και το δευτερο μιας και η Γ ΕΣΣΟ μπηκαμε πιο αργα...
οποιος ξερει σιγουρα ας απαντησει pls.
 

EVANS

New member
για να φυγεις θα πρεπει να κανεις 4 μηνες παραμεθωριο.απλα στις μοναδες δεν θα χωρατε και θα εχετε πολλες εξοδους
 

oplonomos

New member
η "υποχρεωτικη παραμεθωριος" ειναι 4 μηνες. απο την στιγμη που θα γυρισεις μετα την ορκομωσια και θα παρεις φυλλο πορειας και παρουσιαστεις στην μονδα παραμεθωριου αρχιζουν να μετρανε οι 4 μηνες.

αν εχεις καλο βυσμα μπορεις αμεσως να παρεις αποσπαση σε καποια αλλη μοναδα που να μην ειναι παραμεθωριος. στους 2 μηνες κανεις αιτηση στο οπλονομειο της μοναδας που εισαι και αν εχεις ειδικους λογους (υγεια, οικογενειακο θεμα κλπ) μπορει (σε συνδυασμο με βυσμα) να παρεις μεταθεση, πολυ δυσκολα ομως.

ερχεται το τετραμηνο (αφου εισαι 08Γ, παρουσιαστηκες σε μοναδα τελη σεπτεμβρη-αρχες οκτωβρη, αρα το τετραμηνο σου ειναι αρχες φλεβαρη...). εκει γυρω στον γεναρη οργανωνεις το βυσμα σου και του λες οτι τελειωσες το 4μηνο της παραμεθωριου και θες μια μεταθεση στην πολη σου. του λες και που περιπου θες να πας και το κανονιζει πλεον αυτος.

βεβαια υπαρχει και η περιπτωση του να κανεις αιτηση στο οπλονομειο της μοναδας που εισαι για μεταθεση και να παει το θεμα επισημα και τυπικα αλλα χωρις βυσμα μπορει η διαδικασια ειτε να αργησει, ειτε να μην γινει και ποτε....

στα νησια με λιγα ατομε στις μοναδες αν δεν το κυνηγησεις εσυ, θεωρεισαι αμεταθετος και απολυεσαι απο εκει. στην σαλαμινα ωστοσο, επειδη θα ερθουν οι επομενες σειρες φευγεις σχεδον με το ζορι...

μιλας λοιπον στο βυσμα σου και κανονιζει αυτος. οι μεταθεσεις εχουν στανταρ ποτε βγαινουν 4 φορες τον χρονο. για την περιπτωση της 08Γ οι μεταθεσεις θα αποφασιστουν γυρω στα τελη γεναρη με αρχες φλεβαρη. απο εκει και περα χρειαζονται ισως 1-2 μερες να σταλουν τα σηματα στις μοναδες και να παρεις φυλλο πορειας μεταθεσης για την καινουργια μοναδα.
 
Top