• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

472 ΤΕΠΠ

psarwmyalos

New member
Έχουμε ιδέα που είναι? Από google άλλοι έλεγαν Καρέα και άλλοι Χαϊδάρι. Λογικά Χαϊδάρι ε? Θα πάει ένας ξαδερφός μου εκεί και μετά η μετάθεση του είναι για νησί. Ξέρουμε πόσο κάθονται στο Χαϊδάρι? Απλά παρουσιάζονται εκεί ή κάθονται και για εκπαίδευση. Από υπηρεσίες?
Thanks!
 

mavraganis238

New member
Η εδρα του 472 ΤΕΠΠ είναι στο Χαιδάρι, αλλά έχει λόχους/δοιμοιρίες στα νησιά του Αιγαίου (π.χ: To 2/1 472 ΤΕΠΠ είναι στην Μυτιλήνη).

Αν ο φίλος σου πήρε μετάθεση για τα νησιά τοτε πρεπει να παρουσιαστει Χαιδαρι και να πάρει φυλλο πορειας απο εκει για οποιο νησι πάει.

Αν πήρε για το 472 ΤΕΠΠ (σκέτο) τοτε θα είναι/μείνει στο Χαιδάρι.
 

psarwmyalos

New member
Για νησί είναι η μετάθεσή του. 3/2/472 ΤΕΠΠ (95 ΑΔΤΕ), Ρόδος είναι έμαθε.
Απλά δε ξέρει πόσο θα καθήσει στο Χαϊδάρι.
Thanks φίλε mavraganis!!
 

psarwmyalos

New member
Επανέρχομαι.. Ο ξαδερφός μου πήρε τελικά φύλλο πορείας για 472 ΤΕΠΠ και απλά γράφει πάνω "Αθήνα". Και άλλοι του λέγαν ότι είναι στον Καρέα και άλλοι στο Χαϊδάρι! Ξέρουμε κάτι παραπάνω?
 

mavraganis238

New member
Η εδρα του 472 ΤΕΠΠ είναι στο Χαιδάρι, γι'αυτο και πρέπει να παει εκει για να πάρει το φύλλο πορείας. Μετα απο εκει θα πάει στην διμοιρια (...3η δρια του 2ου λοχου νομιζω σημαινει το 3/2...) του στη Ροδο.

Στο Χαιδάρι ο λοχος δοιηκησεως τους παει 1-2 περιπου απο οσο ξέρω...

Εμεις που είμαστε στις διμοιριες στα νησια είμαστε κυρίως σε φυλάκια (ως ρανταριστες), οποτε οι υπηρεσίες μας διαφέρουν.
 

psarwmyalos

New member
Thanks φίλε mavragani! Ναι πήγε τελικά και όντως είναι στο Χαϊδάρι. Πήρε φύλλο πορείας και πάει Ρόδο. Καλός πολίτης..
 
Top