• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ 75% ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Νικος7

New member
Θα ηθελα βοηθεια σε 2 θεματα αν γνωριζει καποιος. Ο αδερφος μου ειναι ατομο με ειδικες αναγκες και εχει 75% αναπηρια. Εγω απο το αριστερο μου ματι δεν βλεπω καθολου ειμαι μονοφθαλμος δηλαδη. Ξερει κανεις αν σε καποια απο αυτες τις περιπτωσεις θα παρω απαλαγη η θα κανω μειωμενη θητεια.
 

Mixalis_85

New member
Αγαπητε μου φιλε σχετικα με τις παθησεις υπαρχει ενα σχετικο ΦΕΚ που αναφερει αναλογα τι εχεις τι Ι σου αποδιδεται.

Ανεξαρτητα απο αυτο ομως απο την εμπειρια μου στον στρατο σε θεσεις που εμαθα αρκετα αλλα πρωτιστως και με την λογικη θεωρω 99,999% οντας μονοφθαλμος οπως λες οτι θα παρεις απαλλαγη γιατι αν θες να σου αναφερω παραδειγματα υπηρχαν ατομα στον στρατο που με 4 ή 5 βαθμους μειωπια ήταν αοπλοι. Τωρα εσυ με τοσο σοβαρο προβλημα ειναι δυνατον να μην παρεις?
 

kd305

New member
Με 4 και 5 βαθμούς μυωπία κανείς δεν βγαίνει άοπλος...γενικά συμφωνώ πως το παιδί θα πάρει απαλλαγή,απλά θεώρησα σωστό να τοποθετηθώ για να μην βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που δεν ισχύουν.
 
Top