• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αλλαγή σώματος κατάταξης + ποινή για ελλειπή στοιχεία!

cheetoss

New member
Καλησπέρα παιδιά, έχω δύο θέματα για όποιον γνωρίζει.

Πήγα πριν δύο εβδομάδες και διέκοψα την αναβολή μου. Ταυτόχρονα έχω προγραμματίσει τον γάμο μου για του χρόνου τέλη Αυγούστου. Περίμενα και εγώ να καταταγώ στρατό ξηράς. Μου ρθε σήμερα το χαρτί για Πολεμικό Ναυτικό που είναι 12 μήνες και έμεινα άγαλμα. Γνωρίζετε αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να μπορώ να αλλάξω αυτό σε στρατό ξηράς;; Με καίει πραγματικά όσο κ αν τρελό ακούγεται μια τέτοια αλλαγή (ώστε να πάω 9 μήνες και να προλάβω τον γάμο).

Δεύτερο θέμα: όταν πήγα να διακόψω την αναβολή μου, μου ζήτησαν βεβαίωση σπουδών (τελειώνω το διδακτορικό μου). Τους είπα ότι δεν είχα και να το έδινα σε μια βδομάδα. Μου είπαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Και πριν προλάβω να το στείλω, μου ήρθε ένα χαρτί για ποινή 1 μήνα επιπλέον θητείας!!!!!!! γιατί κατέθεσα ελλειπή δικαιολογητικά! ενώ μου έδωσαν τέτοιες οδηγίες από τη στρατολογία Πατρών.

Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτά τα δύο;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων <!-- s:) -->:)<!-- s:) -->.
 

ikarus260

Member
Δυστυχώς απ' ότι ξέρω, δεν γίνονται πλέον μετατάξεις ούτε από ΠΝ σε άλλο σώμα ακόμα και σε πεζικό... προσπάθησε με βύσμα αν και δεν είναι σίγουρο
 

apolis

New member
Μετάταξη πλέον δεν παίζει..Καταρχήν μην αγχώνεσαι στο Π.Ν θα είσαι σίγουρα καλύτερα απ'ότι στο Σ.Ξ και αν δεν παλεύεις το 12μηνο μπορείς να ζητήσεις μετάθεση σε Αν.Αιγαίο και Δωδεκάνησα για να κάνεις 9μηνο.
Όσο για τον ένα μήνα θητείας είναι εξαγοράσιμος, νομίζω γύρω στα 30 ευρώ κοστίζει, αλλά και πάλι μπορείς να καταθέσεις τα δικαιολογητικά και να αφαιρεθεί η ποινή..
Αυτά και καλή θητεία
 

kd305

New member
Mετατάξεις ΓΙΟΚ εδώ και 2 χρόνια,μπορείς απλά να δικαιωθείς και να μην πληρώσεις τίποτα!
 

Μαρια Ρ.

New member
Ξερει κανενας εαν εχεις δικαιωμα να λαβεις μερος στο διαγωνισμο του Λιμενικου για λιμενοφυλακες οταν υπηρετεις σαν ΕΠΟΠ στο Πολεμικο Ναυτικο?
 
Top