• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

αλλαγή στρατολογικού γραφείου

sotiris1982

New member
γεια χαρά, με τη Β' ή Γ' ΕΣΣΟ 2010 θα με καλέσουν στο στρατό.
Είχα (στο λύκειο) γραφτεί στο στρατολογικό γραφείο Αλεξανδρούπολης. Μπορώ με κάποιο τρόπο εκ των προτέρων να αλλάξω στρατολογικό γραφείο, τόπο διαμονής κλπ γιατί τώρα μένουμε οικογενειακώς στη θεσσαλονίκη; δλδ δε θα έχω τρόπο άμεσο να 'πάρω το χαρτί', και θα πρέπει να ψάχνω αλλιώς.
 

lefty012

New member
Το Στρατολογικό Γραφείο στο οποίο ανήκεις εξαρτάται από τα Μητρώα Αρρένων στα οποία δηλώθηκες όταν γεννήθηκες γι' αυτό δεν είναι απαραίτητα αυτό στο οποίο συμπλήρωσες το Δελτίο Απογραφής. Ούτε τα Μητρώα Αρρένων αλλάζουν, ούτε το Στρατολογικό Γραφείο. Όταν αλλάξεις διεύθυνση, δήλωσέ το και όταν έρθει η ώρα να σε καλέσουν θα αποσταλλεί το σημείωμα κατάταξης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σου.
 

1wraith1

New member
Και γενικά να ξέρεις ότι μπορεις να εξυπηρετηθείς και για κάποια πράγματα από τα ΚΕΠ (πχ την κατάθεση της αίτησης για αναβολή λόγω σπουδών σε ΚΕΠ την έκανα).
 
Top