• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Αναφορα σε ανωτερο

Να κανω αναφορα?

  • Ναι

    Votes: 0 0,0%
  • Οχι

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    0
  • Poll closed .

THEO

New member
Κατα τη διαρκεια της επισκεψης μου στη μοναδα μου για τακτοποιησω καποιες δουλειες ηρθα σε συγκρουση η καλύτερα σε ασυμφωνία γιατι συγκρουση λεμε οταν υπαρχει καυγας... με μια ανωτερη μου.
Εγω επέμενα για κατι, αυτη για κατι άλλο για το οποίο δεν ειχε δικιο και τελικα με εβρισε.. δηλαδη με ειπε "ηλίθια" .
Αν της κανω αναφορα περναει αεροδικειο. Πηγα στον υποδιοικητη της μοναδας και με συμβουλεψε να την κανω γιατι η συγκεκριμενη δημιουργει επανηλημενα προβλήματα. Απο τη μια σκεφτομαι να της την κανω από την αλλη ειναι ψιλοχαζη και την λυπαμαι. Εσεις τι θα κανατε?
 

airman

New member
[quote author="THEO"]Κατα τη διαρκεια της επισκεψης μου στη μοναδα μου για τακτοποιησω καποιες δουλειες ηρθα σε συγκρουση η καλύτερα σε ασυμφωνία γιατι συγκρουση λεμε οταν υπαρχει καυγας... με μια ανωτερη μου.
Εγω επέμενα για κατι, αυτη για κατι άλλο για το οποίο δεν ειχε δικιο και τελικα με εβρισε.. δηλαδη με ειπε "ηλίθια" .
Αν της κανω αναφορα περναει αεροδικειο. Πηγα στον υποδιοικητη της μοναδας και με συμβουλεψε να την κανω γιατι η συγκεκριμενη δημιουργει επανηλημενα προβλήματα. Απο τη μια σκεφτομαι να της την κανω από την αλλη ειναι ψιλοχαζη και την λυπαμαι. Εσεις τι θα κανατε?[/quote]
Λεπτη υποθεση. Εξαρταται. Αν υπαρχουν εξαρτησεις απο τη συγκεκριμενη, αν δηλαδη μπορει να σε "χωσει" καλυτερα αφησε το. Αν ειναι σε γραφειο ασχετο με την επιστασια σου τοτε δεν πειραζει.
Μετα εξαρταται απο τη μοναδα που εισαι. Αν ειναι μεγαλη και προβλεπομενη τοτε ειναι καλυτερα. Αν ειναι μικρη με φιλικο κλιμα αναμεσα στους μονιμους τοτε προσεχε, γιατι θα γυρισουν ολοι οι μονιμοι εναντιον σου. Αν αυτη που σε εβρισε, δεν την χωνευουν ουτε οι μονιμοι στο στρατοπεδο, τοτε... γ@μ@@σε τη κανονικα. Δεν θα σε πειραξε κανενας απο τους μονιμους. Ριχτης τη!
 

Xesemesa

New member
Αν είναι καλό μωρό εγώ προσωπικά θα της τη χάριζα (υπό όρους εννοείται).

Διαφορετικά κάψτηνα τη σκρόφα!!1
 

THEO

New member
Ενα σουργελο ειναι κανεις δεν την συμπαθει... να φανταστεις οτι από την επιστασία της μου ειπαν οτι περιμενουν πως και πως την αναφορα και αν δεν την κανω θα μου κοψουν την καλημερα..
 

airman

New member
[quote author="THEO"]Ενα σουργελο ειναι κανεις δεν την συμπαθει... να φανταστεις οτι από την επιστασία της μου ειπαν οτι περιμενουν πως και πως την αναφορα και αν δεν την κανω θα μου κοψουν την καλημερα..[/quote]
Αμα εχεις το ΟΚ απο τον προισταμενο (ανωτερο) της επιστασιας της, τοτε μην το σκεφτεσαι αλλο.
 

THEO

New member
Το σκεφτομαι γιατι ειναι ψιλοχαζη και οπως ειπα τη λυπαμαι.. Για να καταλάβετε το ποιον της σας λέω μονο το εξης.... Οταν ζητησε μεταθεση για τι ΓΝΑ εγραψε στην αναφορα της οτι θελει να ερθει εκει γιατι το όνειρο της ειναι να παντρευτει γιατρο.
 

oGioRGos

New member
xazh na nai ,hli8ia na nai...oti na nai
ama exei kanena mparmpa sto GEA h kanena mpatzanakh sto ATA meta ,"klapsta xaralampe..."
 

airman

New member
[quote author="oGioRGos"]xazh na nai ,hli8ia na nai...oti na nai
ama exei kanena mparmpa sto GEA h kanena mpatzanakh sto ATA meta ,"klapsta xaralampe..."[/quote]
Αμα ειχε, τοτε θα τον ειχε βρει κιολας το γιατρο!

Αραγε φανταρος-ιατρος λετε να της κανει;;;;; <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> <!-- s:roll: -->:roll:<!-- s:roll: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: --> <!-- s:lol: -->:lol:<!-- s:lol: -->
 

alexadros

New member
Εφόσον είναι ανώτερη σου δεν μπορεί να της κάνεις αναφορά αλλά υποβολή παραπόνων και να αναφέρεις τα τεκτενόμενα. Όταν την υποβάλεις τότε η ίδια θα κληθεί σε έγγραφη απολογία για να εξηγήσει τους λόγους που σου συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα όπως λες. Η Διοίκηση της Μονάδας θα εξετάσει την έγγραφη απολογία της και εάν αποδυκνείεται ότι έχει υποπέσει σε παράπτωμα θα αποφασίσει αν θα της επιβάλει ποινή καθώς και το είδος της ποινής. Σαφώς κανένας ανώτερος δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ανάρμοστα, ειδικότερα σε κατώτερο του. Έχε υπόψη σου ότι μπορείς να την αναφέρεις ,εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Προσωπικά θα σταματούσα αν κατανοούσε το λάθος της και ζητούσε συγνώμη. Η απόφαση είναι δική σου.
 

airman

New member
Αμα την εχουν στη μπουκα ολοι, και μαζι και ο δικας, τοτε ας την κανει. Αξιζει καθε τοσο κανας φανταρος να τρωει και κανα μονιμο, για παραδειγματισμο στους υπολοιπους! <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: -->
 

ΑΝΤΩΝΗΣ

New member
kane kanonhkh anafora eggrafh me oti hpe kai ekane <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: --> <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: --> <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: --> <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: --> <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: --> <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: --> <!-- s:twisted: -->:twisted:<!-- s:twisted: -->
 

THEO

New member
Λοιπον αν και το θεμα ειναι παρα πολυ παλιο μιας και ο φιλος Αντωνης το ξαναφερε στην επιφανεια θα σας πω τι εγινε με την ιστορια αυτη..
Αποφασισα να μην της κανω αναφορα μιας και απ΄οτι με συμβουλεψαν πιο εμπειροι συναδελφοι δεν θα εβγαζα ακρη... Πανω στα νευρα μου ομως εκεινες στις μερες στελνω ενα emαil στον υφηπουργο, οχι περιμενοντας να γινει κατι αλλα ετσι για να ξεσπασω. Αλλωστε από την ημερα που αποκτησα ιντερνετ εχω στειλει αρκετα μειλ σε διαφορους υπουργους για διαφορα ασχετα θεματα.. και ποτε δεν πηρα ουτε απαντηση ουτε εγινε κατι..
Δυο μηνες μετα με καλουν από τη δουλεια για μια ΕΔΕ.. κοκαλο η δικια σου..
Ο υφηπουργος ειχε παρει το μειλ και προφανως γιακαποιο λογο που μονο αυτος τον ξερει, διεταξε ΕΔΕ... με κουφανε εντελως ομως.. υφηπουργος πραγμα να ασχολειτε με τα δικα μου μαλλοτραβηγματα..
Τελικα εγινε η ΕΔΕ, ειπατα πραγματα οπως ακριβως εγιναν , αυτη αρνηθηκε τα παντα και οι μαρτυρες κατοπιν γραμμης που τους δωθηκε από τον καινουργιο τοτε εποπτη του τμηματος ειπαν οτιναι μεν αντιληφθησαν μια ενταση αλλα επειδη ειναι πολυ αφοσιωμενοι εργαζομενοι δεν εστησαν αυτι ουτε μαζευτηκαν εξω από τηνπορτα και δεν ειδαν δεν ακουσαν τιποτα...
Απο κει και περα δεν εχω κανενα νεοτερο. Δεν ξερω τι θα γινει η αν θα γινει κατι αλλα θεωρω οτι ο υφηπουργος δεν ειναι και τοσο βλακας για να μην ξερει ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα..
παντως ευχαριστωγια το ενδιαφερον σας... Τωρα εχω καινουργιο θεμα..
 
Xesemesa Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Απρ, 2007 9:06 Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

αν είστε και οι 2 γυναίκες μπορείτε κάλιστα να ξεμαλιαστείτε


Σαν ιδέα είναι καταπληκτική! Επειδή διάβασα και τις άλλες απαντήσεις και απ' όσο κατάλαβα με τις αναφορές, e-mail κλπ. δεν έγινε και τίποτα, η λύση είναι μία: Υπεράσπισε την αξιοπρέπειά σου καθαρά και ένδοξα, στο πεδίο της μάχης!
 
Top