• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Ανακοίνωση σχετικά με δίωξη πρώην οπλίτη

A

admin

Guest
Όπως ίσως είναι ήδη γνωστό ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον πρώην οπλίτη και μέλος του φόρουμ, σχετικά με πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει σε αυτό σχετικά με τις Ελληνικές Δυνάμεις Κύπρου.

Αφενός θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στον εν λόγω οπλίτη –και νυν πολίτη- καθώς θεωρούμε τέτοιου είδους διώξεις αδικαιολόγητες, καθώς ουσιαστικά αναφέρονται σε πληροφορίες που ο καθένας, τόσο μέσω διαδικτύου, όσο και μέσω έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου μπορεί να βρει. Εξάλλου στις εν λόγω δημοσιεύσεις ουδεμία αναφορά γινόταν για οπλικά συστήματα, σχέδια επιστράτευσης, απόρρητες διαταγές κλπ. Όλα τα υπόλοιπα ήταν σαφώς ήσσονος σημασίας, πληροφορίες που πέραν κάθε αμφιβολίας είναι ήδη γνωστές σε εχθρούς και φίλους της χώρας μας.

Από εκεί και πέρα όμως, καθώς υπάρχουν νομικές δεσμεύσεις, και στρατιωτικοί κανονισμοί, εφιστούμε ακόμα μια φορά την προσοχή όλων των μελών του φόρουμ στο τι ακριβώς δημοσιεύουν εδώ. Κάθε είδους αναφορά σε στρατιωτικές πληροφορίες που μπορούν να θεωρηθούν απόρρητες ή διαβαθμισμένες απαγορεύεται. Το ίδιο ισχύει και για την ΕΛΔΥΚ, επισήμως στην Κύπρο υπάρχει η ΕΛΔΥΚ, οποιαδήποτε άλλη αναφορά σε άλλη μονάδα πλην αυτής, δεν επιτρέπεται!

Τέλος για μια ακόμα φορά να αναφέρουμε ότι το παρόν φόρουμ και site είναι ανεξάρτητο από οποιαδήποτε επίσημη στρατιωτική αρχή, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτές.
 

George84

New member
[quote author="admin"]Το ίδιο ισχύει και για την ΕΛΔΥΚ, επισήμως στην Κύπρο υπάρχει η ΕΛΔΥΚ, οποιαδήποτε άλλη αναφορά σε άλλη μονάδα πλην αυτής, δεν επιτρέπεται!
[/quote]
Καλά το τι υπάρχει και τι υποτίθεται ότι δεν υπάρχει στην Κύπρο νομίζω πως όλοι το ξέρουν, ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν υπηρετήσει Κύπρο. Είναι όμως αυτός λόγος (που απ' ότι καταλαβαίνω αυτός είναι ο λόγος - φοβάμαι και τι θα γράψω) για να ασκηθεί ποινική δίωξη? Κι εγώ μπορεί να λέω ότι στο ΚΙΧΝΕ στην Κοζάνη έχει 250 υγειονομικάριους και δίπλα στο σώμα έχει 5.500 στρατιώτες, θα μου ασκηθεί ποινική δίωξη? Σαφώς και όχι γιατί είναι κάτι του κεφαλιού μου και μπορεί να 'μαι και λίγο πειραγμένος. Το να κάνουν τέτοιο θέμα για κάτι που έχει πει ένας πρώην φαντάρος από μόνοι τους παραδέχονται ότι ισχύει και δεν ήθελαν να μαθευτεί. Και το μόνο που θα πετύχουν, είναι τελικά να μαθευτεί εκεί που δεν πρέπει...
 
A

admin

Guest
Ουσιαστικά δεν είπε τίποτα που να μην είναι γνωστό στους πάντες, ακόμα και σε κάποιον που θα ψάξει στο Google Earth, πολύ περισσότερο σε στρατιωτικούς, με τη χρήση στρατιωτικών δορυφόρων.
Όμως επειδή επισήμως αυτά απαγορεύονται -ακόμα και η αναφορά σε τοποθεσίες μονάδων εντός Ελλάδας απαγορεύεται!- πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι γράφουμε.
 
Top