• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

αναβολή και μεταπτυχιακά.

andrant

New member
Τελειώνοντας την σχολή του ένας γνωστό μου, εχει ακόμα 3 χρόνια αναβολή,
θέλει να κάνει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και φεύγει άμεσα.
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ενημερώνει το στρατολογικό ότι είναι εκτός; Φεύγει και δεν ενημερώνει εφόσον ισχύει ακόμα η αναβολή; τι γίνεται ;
Προφανώς υπολογίζει πως θα έχει τελειώσει ως τότε που θα λήξει.
 

p_h

New member
η ίδια αναβολή ειναι προπτυχιακο και μεταπτυχιακό, και να το δηλώσει δεν αλλάζει τίποτα.
 

eco

New member
Εάν τελειώσει κάποιος τη σχολή το 2012 και έχει αναβολή έως 31/12/2014,και αποφασίσει να κάνει 2ετές μεταπτυχιακό,μπορεί να συνεχίσει με την υπάρχουσα αναβολή ή πρέπει να πάει στην στρατολογία να εκδόσει νέα αναβολή που να είναι για φοίτηση στο μεταπτυχιακό?Το ρωτάω διότι κάποιοι άλλοι αναφέρουν οτι το έκαναν,άλλαξαν την αναβολή σε μεταπτυχιακό.Αυτό δηλαδή γίνεται πρακτικά απλά δεν χρειάζεται?
 

kd305

New member
γίνεται αλλά στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα,το χρονικό όριο είναι το ίδιο με τις αναβολές των ΑΕΙ/ΤΕΙ
 

eco

New member
α σε ευχαριστώ ρε μάγκα για την διευκρίνηση..απλά νόμιζα και καλά επειδή πήρα πτυχίο φέτος οτι πρέπει με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσω την αναβολή που μου απομένει στη στρατολογία και αυτός είναι ένας τρόπος..Αλλά αποτι καταλαβαίνω δεν υπάρχει θέμα με την αναβολή,μπορείς να την εξαντλήσεις ακόμα και αν πήρες πτυχίο σωστά τα λέω?
 

eco

New member
kd να σε ρωτήσω κατι τελευταίο φίλε μου..Η επέκταση της αναβολής έως τα 28 (δηλαδή ένα έτος παραπάνω από 31/12 που γίνεσαι 27) σε ποια περίπτωση γίνεται?ρωτάω όσον αφορά το μεταπτυχιακό.
 

kd305

New member
δεν υπάρχει επέκταση αναβολής,μπορείς να πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους η οποία απλά σε βάζει με την επόμενη εσσό από αυτή που σε καλούν...
 
Top