• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

panic

New member
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ (ΔΑΝΕΙΑ, ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ 6-ΜΗΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΡΥΠΕΣ. ΕΙΧΑ ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΣΕ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 

Νίκος_Ν

New member
1. Μπορείς να ζητήσεις αναβολή στράτευσης για ψυχολογικούς λόγους (διετής). Έχουν γραφτεί πολλά στο φόρουμ γι αυτήν.
2. Να ζητήσεις αναβολή κατάταξης για κοινωνικούς λόγους (δίμηνη). Δηλαδή απλά αντί να μπεις Μάρτιο, θα μπεις Μάιο. Και γι αυτήν έχουν γραφτεί αρκετά στο φόρουμ.
 

panic

New member
Νίκο_Ν ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
 

Νίκος_Ν

New member
Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Εδώ στο φόρουμ πάνω δεξιά έχει αναζήτηση. Ψάξτα λιγάκι και αν δεν σε καλύπτουν πλήρως ξαναρώτα πιο συγκεκριμένα. Όλο και κάποιος θα ξέρει κάτι.
 

kd305

New member
Απενεργοποίησε το caps lock και γράψε ανθρώπινα και δεύτερον ψάξε στο φόρουμ , έχετε το μικρόβιο όλοι και δημιουργείται νέα θέματα,λες και εδώ μέσα είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε ξεχωριστά στον καθένα σας,απλά ψάξε.
 

dioptras

New member
kd305 είσαι πανάξιος,εύγε και συγχαρητήρια. Επί τέλους πρέπει να υπάρξει μία τάξις εις τον διαδικτυακόν τούτον τόπον.
 
Top