• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

αναβολη...

paulos123321

New member
Παιδια ηρθε το χαρτι καταταξης ωστε να καταταγω στις ενοπλες δυναμεις.Κατεθεσα τα χαρτια μου για αναβολη πριν απο μια εβδομαδα αλλα στην ιστοσελιδα της στρατολογιας μου βγαζει οτι δεν εχω παρει αναβολη...Ξερετε μετα απο ποσες μερες περιπου απο τη στιγμη που καταθετει καποιος τα χαρτια του εγκρινεται η αναβολη; Επισης,το χαρτι καταταξης το κραταω ή πρεπει να το επιστρεψω καπου;;
 

dreamer28

New member
Καλησπερα. Αργει η ανανεωση και γω ειχα παρει αναβολη και εμπαινα με τα στοιχεια μου και εξακολουθουσε να γραφει που θα χρειαστει να καταταγω. Δεν σου ειπαν στη στρατολογια αν θα την παρεις?Αναβολη λογω σπουδων να υποθεσω ζητησες?Αυριο επικοινωνεις με την στρατολογια σου και τους ενημερωνεις οτι σου ηρθε το χαρτι καταταξης.Αν την εχεις παρει θα σου πουν να το επιστρεψεις στη στρατολογια που ανηκεις.
 

dreamer28

New member
[quote author="paulos123321"]Στα ΚΕΠ κατεθεσα τα χαρτια μου.Πως ξερω σε ποια στρατολογια ανηκω?[/quote]

Οχι επρεπε να πας στη στρατολογια που ανηκεις απο τη στιγμη που ηξερες οτι επροκειτο αμεσα να παρουσιαστεις.Στα ΚΕΠ παμε αν εχουμε μεγαλυτερο χρονικο περιθωριο.
Η απαντηση σου βρισκεται εδω <!-- m -->http://www.stratologia.gr/ervthseis<!-- m --> ερωτηση 2
Αυριο παρε τηλ σε ενα στρατολογικο γραφειο π.χ στο Ρουφ δωσε τα στοιχεια σου και θα σου πουν που ανηκεις και που θα πρεπει να καταθεσεις τα δικαιολογητικα. Οταν πας ανεφερε πως ειχες παει και σε ΚΕΠ τη προηγουμενη βδομαδα και να εχεις μαζι σου οποιοδηποτε εγγραφο που σου εδωσαν απο το ΚΕΠ.
 

dreamer28

New member
[quote author="paulos123321"]ΟΚ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ![/quote]

Κανε ενα τηλ. νωρις το πρωι και βουρ για στρατολογια.Να χεις και το χαρτι καταταξης, το πιθανοτερο ειναι να στο κρατησουν αν σου τη δωσουν. Καλη δυναμη...
 

kd305

New member
Γιατί πηγαίνετε στο ΚΕΠ για τέτοια ζητήματα ποτέ δεν το κατάλαβα,στην στρατολογία εκείνη την στιγμή που θα έδινες τα χαρτιά θα σου έλεγαν αν δικαιούσαι ή όχι αναβολή.
 

kd305

New member
Να περάσεις μια βόλτα από την στρατολογία και να το ρωτήσεις.


Και γράφε ανθρώπινα.
 

paulos123321

New member
Τελικα η αναβολη μου εγκριθηκε..Επισης το χαρτι καταταξης δεν ειναι υποχρεωτικο να το επιστρεψεις!
 

dreamer28

New member
Εντυπωση μου κανει που δεν το κρατησαν.Στη δικη μου περιπτωση και τις 2 φορες που ειχα χρειαστει να παρω αναβολη το κρατησαν το χαρτι καταταξης. Τες πα αφου εγινε η δουλεια σου ολα καλα....
 
Top