• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Απόκρυψη διπλώματος οδήγησης στο ΠΝ?

Nautis G_2018

New member
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα! Όπως φαίνεται και από το nickname μου πρόκειται να καταταχθώ με τη Γ' ΕΣΣΟ του τρέχοντος έτους στο Π.Ν. Παρακολουθώ το forum καιρό και έχοντας διαβάσει πολλά από τα παλιά threads έχω λύσει πάάάρα πολλές από τις απορίες μου.Έτσι, γνωρίζω πως το θέμα του διπλώματος οδήγησης στο Π.Ν. έχει καλυφθεί διεξοδικά σε πολλά παλαιότερα threads. Συγκεκριμένα, ξέρω πώς δηλώνοντας το δίπλωμα οδήγησης -και εφόσον πληρούνται 1-2 προϋποθέσεις- παίρνεις σχεδόν σίγουρα την ειδικότητα του οδηγού, πηγαίνεις μετά την προπαιδευση στο ΚΕ.ΠΑΛ. όπου κανεις θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και στη συνέχεια οδηγάς οχήματα Γ' & Δ' κατηγορίας (δηλαδή φορτηγά και λεωφορεία(;)). Υποθέτω πως αυτά ισχύουν ακόμη.

Προσωπικά δεν με "εξιτάρει" καθόλου το ενδεχόμενο να γίνω οδηγός. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής: Δηλώνοντας το δίπλωμα οδήγησης στο έντυπο διακοπής της αναβολής μου στη Στρατολογία σημαίνει αυτόματα ότι, μετά το πέρας της προπαίδευσης στο κέντρο, θα λάβω και την ειδικότητα του οδηγού; Αν ναι τότε, εφόσον επιλέξω να το αποκρύψω, θα πρέπει να το αποκρύψω και στο έντυπο διακοπής της αναβολής μου ή αρκεί απλώς να μην προσκομίσω καν το δίπλωμα οδήγησης στο κέντρο (και ας έχω δηλώσει κάτοχος διπλώματος οδήγησης στο έντυπο διακοπής της αναβολής στη Στρατολογία); <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->
 

george3580

New member
[quote author="Nautis G_2018"]Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα! Όπως φαίνεται και από το nickname μου πρόκειται να καταταχθώ με τη Γ' ΕΣΣΟ του τρέχοντος έτους στο Π.Ν. Παρακολουθώ το forum καιρό και έχοντας διαβάσει πολλά από τα παλιά threads έχω λύσει πάάάρα πολλές από τις απορίες μου.Έτσι, γνωρίζω πως το θέμα του διπλώματος οδήγησης στο Π.Ν. έχει καλυφθεί διεξοδικά σε πολλά παλαιότερα threads. Συγκεκριμένα, ξέρω πώς δηλώνοντας το δίπλωμα οδήγησης -και εφόσον πληρούνται 1-2 προϋποθέσεις- παίρνεις σχεδόν σίγουρα την ειδικότητα του οδηγού, πηγαίνεις μετά την προπαιδευση στο ΚΕ.ΠΑΛ. όπου κανεις θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και στη συνέχεια οδηγάς οχήματα Γ' & Δ' κατηγορίας (δηλαδή φορτηγά και λεωφορεία(;)). Υποθέτω πως αυτά ισχύουν ακόμη.

Προσωπικά δεν με "εξιτάρει" καθόλου το ενδεχόμενο να γίνω οδηγός. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής: Δηλώνοντας το δίπλωμα οδήγησης στο έντυπο διακοπής της αναβολής μου στη Στρατολογία σημαίνει αυτόματα ότι, μετά το πέρας της προπαίδευσης στο κέντρο, θα λάβω και την ειδικότητα του οδηγού; Αν ναι τότε, εφόσον επιλέξω να το αποκρύψω, θα πρέπει να το αποκρύψω και στο έντυπο διακοπής της αναβολής μου ή αρκεί απλώς να μην προσκομίσω καν το δίπλωμα οδήγησης στο κέντρο (και ας έχω δηλώσει κάτοχος διπλώματος οδήγησης στο έντυπο διακοπής της αναβολής στη Στρατολογία); <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->[/quote]
Δηλωσε το κανονικα γιατι ετσι μπορει και να αποφυγεις καποια ασχημη μεταθεση και να τη γλιτωσεις με τη φαση του οδηγου, ασε που οντως μαθαινεις να οδηγας μεγαλυτερα οχηματα.
 

AdamZots

New member
Καλησπέρα και σε εσένα.

Όπως έγραψε και ο φίλος από πάνω το να έχεις δίπλωμα οδήγησης στον στρατό μονο θετικό είναι και αν ισχύουν ακόμα αυτά που γράφεις μπορείς να βγεις και κερδισμένος.

Παρ'όλα αυτά αν δεν θες να γίνεις οδηγός μπορείς πολύ απλά να μην δηλώσεις το δίπλωμα οδήγησης στην μονάδα. Εξ' άλλου ότι δηλώνεις στην στρατολογία δεν το βλέπουν στην μονάδα.
 

Nautis G_2018

New member
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Με καλύψατε απόλυτα! <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->
 

Skylo

New member
εξαρτάται και που θες να πας. Τι εννοώ, εγώ που ήθελα παρατηρητήριο δεν το δήλωσα ούτε στο κέντρο ούτε στο ναυτικό σταθμό του νησιού.
 
Top