• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

Απαιτώ την διαγραφή του dioptras

Status
Not open for further replies.

kd305

New member
Αγαπητέ αντμίν εδώ μέσα ο συγκεκριμένος τύπος δεν βοηθάει σε τίποτα κάθεται και παραπληροφορεί τον κόσμο ότι δήθεν είναι εποπ και μάλιστα στο γραφείο του υπεθά! με μια απλή αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του τύπου http://forum.thiteia.org/search.php?author_id=8548&sr=posts θα καταλάβεις ότι γράφει ότι μαλακία του κατέβει στην κεφάλα,μια αναφέρεται σε εξαγορά θητείας την άλλη ότι είχε πάρει αναβολή για λόγους υγείας από την αεροπορία μετά ρωτούσε αν είναι εύκολη η αναβολή για ψυχολογικούς λόγους στο ναυτικό δηλαδή με λίγα λόγια απλά παίζει ο χαζός....


Για το καλό του φόρουμ πάρε τα κατάλληλα μέτρα.
 

dioptras

New member
Αγαπητέ administrator , θα ήθελα να πω τα εξής:

Αρχικά ο χρήστης kd305 έχει βγει Ι/5 στην Σπάρτη, λίγο πριν τελειώσει τη θητεία του στο πυροβολικό. Σου στέλνω με πμ τη γνωμάτευση του γιατρού. Έκτοτε κατηγορεί συνεχώς εμένα που εργάζομαι ως ΕΠΟΠ από ΠΝ στο γραφείο του ΥΠΕΘΑ.

Όπως είχα ενημερώσει παλαιότερα, είχαν κλαπεί οι κωδικοί μου και κάποιος έγραφε του κεφαλιού του αντί εμού. Δεν έχω λόγο να αμφιβάλω ότι είναι ο εν λόγω άνθρωπος.

Εκτός αυτών, αφού εντόπισα που βρίσκεται (σκέψου μπαίνει από δίκτυο του στρατού στο φόρουμ) θα κινηθώ όπως αξίζει στην τιμή μου. Είμαι στη διάθεσή σας. Επίσης στρ. δικηγόρος έχει αναλάβει το θέμα και θα επικοινωνήσει μαζί σας σε λίγες μέρες. Είναι κρίμα να θιγεί ένα τόσο αξιόλογο σάιτ εξ' αιτίας ενός μεμονωμένου ανθρώπου (με πρόβλημα ψυχικής υγείας), για αυτό θα σας παρακαλούσα να προβείτε πάραυτα σε συστάσεις στο εν λόγω μέλος kd305 .

Καλό σας βράδυ.
 

kd305

New member
Αυτά που γράφεις για εμένα δεν ισχύουν πάντως και αυτά με τις γνωματεύσεις που αναφέρεις αν τα λες για να κερδίσεις πχ τις εντυπώσεις απλά σε ενημερώνω ότι μια παπαριά κερδίζεις,στείλε πάντως σε ΠΜ στον αντμίν εγώ απλά θα του στείλω τα αρχικά από ονοματεπώνυμο μου <!-- s:wink: -->:wink:<!-- s:wink: --> εγώ δεν κρύβω κάτι,έχω γράψει στην υπογραφή μου τα κέντρα και τις μονάδες που υπηρέτησα...εσύ μια λες ότι είσαι 282 σειρά και μια 295 εποπ στο πν,αν ήσουνα εποπ θα ήξερες τι σειρά είσαι,εδώ στο στρατό ξηράς αν δεν κάνω λάθος έχουνε βγει 8 σειρές που είναι οι περισσότερες από τα υπόλοιπα σώματα και εσύ είσαι 295 ? δεν γίνεται συγνώμη που σου χαλάω την παπάτζα. δηλαδή αν κάποιος είναι εποπ αναφέρει την σειρά πρώτη σειρά Σ.Ξ(στρατό ξηράς) δεύτερη και πάει λέγοντας,έτσι καταλαβαίνει τι σειρά είναι ο άλλος.


Και εσένα σε κατηγορώ για τα παρακάτω που λες,αν αποδειχθεί ότι όντως είχαν κλαπεί οι κωδικοί σου εδώ είμαι για να αναθεωρήσω,πάντως και να θέλω να αναθεωρήσω με τις μαλακίες που συνεχίζεις να γράφεις δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά...
 

kd305

New member
Προκαλώ όποιον θέλει να δεις τις δημοσιεύσεις του,ακόμα και άλλα άτομα γέλαγαν μαζί του...ο Ι/5 εποπ...που του έκλεψαν και τον κωδικό...

Και σταμάτα να γράφεις ότι μαλακία σου κατεβαίνει στο κεφάλι,στην Θήβα παρουσιάστηκα έδωσα αθλήματα για Ε.Δ πήγα εκεί και μετά έφυγα για ειδικότητα στην Σπάρτη μετά πήγα Σάμο και μετά Αθήνα,εντάξει βλάκα ? που είδες και εσύ γνωμάτευση Ι/5 με το ονοματεπώνυμο μου! <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->


Σταμάτα να μας πρήζεις ρε άνθρωπε τράβα ασχολήσου με κάτι άλλο,αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα επισκέψου κάποιον γιατρό.
 
A

admin

Guest
Εδώ δεν είναι παιδική χαρά, να γράφει ο καθένας ότι θέλει ούτε είναι μέρος για προσωπικές διαφορές του καθένα... Το θέμα κλειδώνει..
 
Status
Not open for further replies.
Top