• Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, όσοι είστε παλαιότεροι χρήστες, έγιναν κάποιες αλλαγές στο site. Οι αλλαγές δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε τυχόν προβλήματα ή αβλεψίες θα λυθούν σύντομα.

απορία για ΕΛΔΥΚ

thomas16

New member
Καλησπέρα, μπαίνω τον Σεπτέμβριο Στρατό Ξηράς και σκέφτομαι για ΕΛΔΥΚ.
Θα ήθελα να μάθω γενικά από εμπειρίες σας αν αξίζει να πάω Κύπρο. Αν είναι δύσκολα ή παλεύεται. Και αν μπορώ να πάω διότι ειμαι 8μηνιτης.
Ευχαριστώ.
 

nick_stratiotis

New member
θα σου απαντησω μονο στο κομματι που ξερω
οχι οι 8 μηνοι δεν πανε ελδυκ
για να πας δε πρεπει να κανεις τα χαρτια σου για μειωμενη θητεια
 

thomas16

New member
Α δεν το γνώριζα αυτό. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Τα χαρτιά για μειωμένη τα κάνω μετά την εκπαίδευση?
 

nick_stratiotis

New member
προσωπικη μου αποψη αν καποιος δεν εχε βυσμα και κανει 9μηνο αμεταθετο στη παραμεθωριο ειναι καλυτερο για μενα να παει ελδυκ
τα χαρτια σου δε γνωριζω ακριβως αλλα νομιζω τα κανεις και πριν την θητεια και κατα την διαρκεια αυτης
 

kd305

New member
[quote author="thomas16"]Α δεν το γνώριζα αυτό. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Τα χαρτιά για μειωμένη τα κάνω μετά την εκπαίδευση?[/quote]


Τα χαρτία μπορείς να τα καταθέσεις όποτε θελήσεις(πρίν μπεις,μετά την ορκομωσία,μετά την μετάθεση) επίσης μπορείς και να μην τα καταθέσεις,είναι δικιά σου απόφαση.
 

Mikeasdf

New member
26 Ιουνίου επαναπατρίστηκα ως οχτάμηνος απο Κύπρο (2ο τάγμα Αθαλάσσας) και σήμερα απολύθηκα! <!-- s:cheers -->:cheers<!-- s:cheers -->

Εχω να σου πω πως αξίζει να πας Κύπρο.Μερικοί απο τους λόγους είναι οτι δεν έχει γιωτάδες (αοπλα κλπ), εχει περισσοτερη οργανωση αποτι στα στρατοπεδα της Ελλαδας, λεφτα, εξοδους σε πολιτισμο και οχι σε κατσικοχωρια και καφενεια με παππουδες..στα λελε σου κατα τον απριλιο-μαιο θα κανεις και μπανια αγια ναπα/λαρνακα/λελεμεσο και καποια αλλα που θα τα καταλαβεις οταν πας και θα περασουν οι 2-3 πρωτοι μηνες.
Αυτα ειναι καποια απο τα θετικα..οσο για τους οχταμηνους, απο την Α εσσο του 14 νομιζω πως παιρνουν και στα χαρτια οχταμηνα..Δηλαδη εγω το δηλωσα τελη Απριλιου οτι δικαιουμαι μειωμενη θητεια και αλλαξε η ημερομηνια επαναπατρισμου μου σε 15 μερες νωριτερα απο την απολυση..οποτε καπως ετσι να το κανεις κ εσυ αν πας για να γλυτωσεις και θητεια στα κωλοστρατοπεδα της Ελλαδας με τους καραβαναδες.Παντως ειχα και γνωστους που το δηλωσαν απο την αρχη στο κεντρο και παλι τους πηραν ελδυκ..αυτοι επαναπατριστηκαν 1 μηνα πριν την απολυση.Δε ξερω τι ισχυει σε αυτα και ποσο τυχαιο ειναι..
 
Top